åh...

nu ger jag upp.


hejdå

ÄNTLIGEN

oojha, äntligen helg!
Idag var vi på dansföreställning. HUr bra som helst varom! Speciellt claes! bra jobbat :)
Efter skolan var jag hanna frida och malin på stan, vi fixade en present till frida medan hon var och hälsade på sin farmor ;) sen köpte jag fiskar till mitt akvarium. Det har varit dött där sen jag kommit hem från fjällen, bara nån enstaka fisk.

Ikväll blir det att lana tvspel hemma hos mig. Vi har bunkrat upp med massa popcorn, chips, energidrycker och godis ! Kommer bli en lång och trevlig natt!.



Nästa vecka är det prao, känns jäte skönt att slippa skolan. Jag ska praoa på Buketten. Kommer att jobba mellan 9 och 6, ganska sent men om jag visar framfötterna kanske jag kan få helgjobb där sen ! Hoppas hoppas.

Ha en bra helg! Puss

torsdah

Hejhopp! Idag har varit en upp och ner dag. Det finns vissa saker som gör mig väldigt deprimerad, men å andra sidan har man sina vänner som gör en glad! =D Har haft en lång dag idag till skillnad från igår. Slutade vid 4, följde pappa och handla lite och nu sitter jag här och väntar på maten. Ikväll blir det träning, step, med hanna. Känner mig aspeppad!

Och vet ni vad :D ? När jag kommer hem ligger det ett brev i brevlådan med ett presentkort på Kicks på 150 kronor.  Har fått det genom att gått med i Gratismakeup, och genom att samla ihop tillräckligt med poäng har jag växlat det mot ett presentkort. Lätt värte! Så, klicka på länken här nere så kommer du till sidan där man kan bli medlem ↓




Ready to run

Onsdagar är faktiskt inte så dumma. Slutar alltid tjugo i tolv!
Jag har just sett en film, nån barn film med hilary duff och hennes syrra. Blev jätte sugen på att sy kläder till sommarn, så jag ska be mamma skjutsa mig till bibblan när hon kommer hem. Kolla upp lite mönster.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir iaf att fara ut och springa. Bestämde mig för att skjuta upp matteprovet till veckan efter praktiken så då har jag två veckor till på  mig! Vilket känns jätte bra, då får min mage vila lite från allt stress.

Längtar sjukt mkt till sommarn!!



Magkatarr

YEs, nu är magkatarren tillbaka! Det är som alltid pga stress. suck.
Mkt i skolan och annat skit som sätter igång det. Känns inge vidare :/

Har haft en hyffsat lugn dag idag på skolan. Svenska, kör och sen hälsade jag på, på lovas sång, vi håller  på med en duett! Faktsikt en ganska kul låt ;)
IKväll blir det plugg och sen tv med lillasyrran :) blir nog bra det !

hade!

love like pure magic


dålig uppdatering

Har inte idas, eller inte orkat skriva nått på ett tag. Har knappt vart inne på datorn, har ju varit så fint väder i helgen.
Men jag tänkte berätta det som hände i helgen

Fredag,  Vi åt middag hos Hannas bror, jag och några tjejor. Sen drog vi iväg på estetfest på vitberget. Hade grymt trevligt faktiskt! Jag, hanna, sandra, anna och maria sov över där.

Lördag, var rätt sliten, blev inte mkt sömn inatt. Försökte plugga men fastnade i solen, sov, åt. På kvälln var jag och ottilia hos hanna och hälsade på. Det blev godis, popcorn ( eftersom vi var med hanna, ofcurse) och Oth.

Söndag, var tänkt att jag skulle plugga gärnet. Men fastnade i Twilight 2 - När jag hör din röst . Läste ut hela boken den dagen. Åt ute med familjen, grillade hamburgare på morican. SKit mysigt. På kvälln tränade jag med frida.

Det var min helg =) Sen har vi idag. Varit på skolan, inte gjort så mkt. Efter skolan for jag på lassa, rönkade handleden. Verkade fortfarande inte vara nått. Så det var tur, nu är det bara att använda den som vvanligt , WIiiie!
Ikväll blir det plugg till tusen, och tv !
SMsa gärna, pözz


ingen större skada skedd

tack och åter tack!



torsdag

Inte alls så lätt dag idag. Ständigt massa lektioner. Nu är dagen iaf avklarad och imorgon är det fredag. Då blir det estetarfest på vitberget. Direkt efter skolan ska vi till nykelgatan och göra oss klara och äta sen så bär det av till vitberget. Kommer bli kanon kul. Vi har laddat upp med lite lekar och sånt!

Ikväll ska jag umgås med ottilia, antingen blir det hockey på bion i skelleftehamn eller bara en chillarkväll. Vi måste typ diskutera fjällen klart också!


tröööött

Chilldag idag och ändå är jag helt slut. Bangade när jag skulle ut och gå, ville bara hem och sova. Förra veckan tog mamma järnstatus på mig för att kolla om jag lider av järnbrist. Men alla blodvärden var jätte fina men trots det och trots att jag typ lägger mig tidigt varje kväll, äter bra och rör på mig är jag jämt helt slut. Så hon ska ta hem och ta fler prover.

Slutade iaf halv tolv idag, men stannade på skolan och åt lunch. Sen for jag hem och satte mig ute i solen och läste Twlight 2. Den är jätte sorlig =( . Vi fick tillbaka GeMu Block 3 provet idag. Fick Mvg så jag kan inte vara annat än nöjd !

Nu ska jag städa rummet, göra klart bokrecentionen sen sova en stund innan maten. Sen ikväll blir det att fara och springa, fortsätta plugga.

Smsa gärna, puss






Grattis Nils som tog körkortet igår!



Våren har kommit

Gaaalet vackert väder i morse! Man känner verkligen att våren är påväg.
Dagen har varit ganska chill. Först svenska och Kuhi. Sen komme ottilia på besök, har typ inte träffat henne  på två veckor. Sen hade jag matte som sista lektion. Klockan fem är det träning och innan dess ska jag chiilla framför tvn. Kändes jätte skönt för jag är så himla trött.

Hoppas på lika bra väder imorrn :) Då slutar jag halv tolv så då blir det att fara hem och sola !!
Puzzzz



måååndag

Igår var jag i skolan, hade matte, ensambel a och b sen idrott, teoriprov. Det gick typ bra, eller det känders iaf bra. Men det brukar aldrig vara nått possetivt. Efter vi slutat repade jag, moa och anna. Vi har massa spännande låtar på g, det kommer bli jätte kul! Där vid fyra följde moa hem till mig. Vi åt middag, drack kaffe och försökte plugga. Men det blev att vi hamnade framför MarioCart, galna och svettiga.

Såg matchen också, ooooooolidligt spännande. Vad blev det? 6 perioder typ? sååå nu är aik i semi, känns skit najs ;)


söndag

Igår var jag alltså och såg " Män som hatar kvinnor " , den var jätte läskig :/ av en av scenerna började jag till och med darra... urss.. Men det var ändå en skit bra film, lätt värd att se!'

Så idag, söndag, har jag bara suttit ute i solen, försökt plugga lite! Sen komme frida, vi satt i solen lite till, sen gick vi till brogrillen och köpte glass. Sen mötte vi upp malin och gick på stan en stund. Nu har jag varit och ätit med matlaget, funderar på att skippa träningen ikväll och  bara chilla. Men å andra sidan har jag inte tränat sen torsdag.. urs så slapp jag blivit :S Nä, vi får se vad som blir.




skoterdah

Idag gick jag upp vid halv tio, gjorde iordning lite fika och tog fram skoteroverallerna. Klockan halv elva bar det iväg, jag och frida. Vi for först förbi till klutmarksbacken för kisspaus, sen vidare mot gärdsmark där vi skulle träffa erik och pontus. Påväg dit träffade vi på ett helt gäng med renar, så frida passade på att fota dom. Sen fortsatte vi vår resa, vi mötte killarna på vägen men dom bara körde iväg?! så vi for hem till appelblad och snackade lite med nils tills dom komme tillbaka.
Efter att vi alla fem ( degen var också med) varit ute med skotrarna gick vi in till appelblad och fikade. Sen bestämde jag och frida för att fara till våran lilla stuga i klutmark och fika (igen) Så när vi fikat ännu en gång var klockan halv tre, och vi kände att vi inte riktigt åkt skoter klart. Så vi körde tillbaka ända till gärdsmark där killarna var i fullgång att bygga ett hopp. Så vi tittade när dom hoppade, kastade lite snöbollar, tog en sväng med skotern på sjön och sen vi fyra tiden drog vi oss hem, på riktigt denna gång.

Nu har jag kommit hem, ätit och duchat. Ikväll blir det bio "Män som hatar kvinnor" med erik och frida. Men den börjar inte förrn efter nio så så fort jag är klar ska jag dra till frida och chilla!
Peace



  

hannaemmakväll

Hej hallå!
Siitter hemma hos hanna nu. Hon och emma lagar mat, tacopaj, och jag latar mig och styr musiken!
Ikväll ska vi chilla, bada jacuzzi, färga mitt hår och ha en riktigt tjejkväälll!!! Blir skit najssss..

Dagen idag har bestått av NkB, engelska nationella( gick faktiskt hyffsat) och konsert. Det var en stråkensambel från tyskland som var och spelade. HUR BRA SOM HELST, dom var skit roliga och gjorde en helt klart mycket väl godtjänt!!



Livsnjutare

Hade prov i KuHI idag, typ hur stort prov som helst :O Om alla konstverk och konstnärer. Kul. Gick sen hem idag från skolan :S Hade ont i huvudet och hur trött som helst. Så imrogon ska jag ta blodprov för att kolla om jag har järnbrist, är alltså ständigt trött.. Komme hem vid halv två, la mig och sov. Sen åt jag lite glass och drack kaffe för att bli en smula piggare :) Sen satte jag mig vid datorn och skrev klart NkB uppgiften som ska vara inne imorrn. Sen nu har jag varit ute och byggt ett hopp i våran backe. Så nu ska jag öva lite med snowboarden och försöka bli lite bättre på att sätta tricks ;)

Ikväll blir träning med hanna, step :) om vi får nån plats för vi har inte bokat. Hoppas! Sen blir det plugga lite mer, har teoriprov på måndag i idrott sen har jag ju den där matten. haha! Förutom min förmodliga järnbrist, en dålig handled mår jag förövrigt finnemang :)

Njuter av livet!





Bad med Elina, Ida och Anna , Sommaren -08!

people change

Idag hade vi konert! Det gick bra, roligt att höra dom andra också!
Haft bara en lekion annars idag, sen slutade jag =) efter att hängt på skolan ett tag drog jag till stan för att göra några ärenden och sen hem! Har massa plugg så jag ska försöka göra bort det mesta nu så kanske jag hinner med att göra nått ikväll! :)

Min handled gör fortfarande ont, vilket inte alls känns så kul :S kan knappt träna eftersom jag behöver mina händer. Men mamma ska se till så jag kan åka till doktorn och kolla upp det igen. Så det inte är båtbenet som spökar eller nått sånt :S

Är jätte pepp på helg nu, har massa roliga saker att göra :D
Fredag blir det att fara till hanna direkt efter skolan. Jag emma och hanna ska göra middag, bada jacuzzi och ha en spakväll. Sen på lördag ska jag och frida ut med skotern, sen på kvällen blir det bio ! och söndag TRÄNING! då ska jag minnsan vare med, med eller utan min hand!!!

Nu ska jag göra läxa fram till fyra sen blir det att sätta sig vid tvn och koppla av en stund =] hihi.. pözz

urs

sååå tråkigt det måste vara att läsa det jag skriver..

idag har jag varit på skolan, jobbat på flitigt. Imrogon har vi konsert, blir roligt. Fast vi ska bara köra en låt, lollipop.
Ikväll har jag ?pluggat? och varit ute broarna med dafne. Nu ska jag se " Den rätte för Rosing" och " Desperative Housawifes" , sen plugga inför provet på torsdag!

time to let it go

blir chillar kväll ikväll med matteboken, tvn och twiligt =) funka!





nu är det dax, snart är det gjort









urs och fy

min hand verker, det knakar, inte bra inte

idag blev jag hämtad av moa ( tog körkortet i tisdags) som skulle köra mig till skolan. Klockan tio över åtta skulle hon var här men kom inte förrn halv ! Hade tre lektioner idag, chill. Avslutades med hockey, killarna mot tjejerna. Sen blev jag hemskjussad av lilla körkortsinnehavande.-moa. Satte mig till rätta  och började plugga. Har tre inlämningar, två prov och matte. urss..

men ikväll känner jag inte för att plugga, ska vi hitta på nått ?


helg

I feedags var jag på stan med frida på dagen och kvällen tillbringades hemma hos hanna med härligt folk. Vi körde snöruggby (killarna vann, besvikelse) basta, mys med film.

På lördagen blev jag väckt vid 6, för vi skulle åka till haparanda, ikea. Sov hela vägen upp. Hittade massa små prylar, en fotölj och köpte två par skor =) Komme hem vid 9 tiden, gjorde mig klar på en kvart och drog på dreamhack där DjWild spelade. Efter det blev det crusning med bilen runt, runt.

Sista dagen på lovet, söndag, tillbringades tillsammans med elina och hennes familj i byggsilium backen. Är helt slut nu, har städat hela rummet och satt in den nya fotöljen. Har fortfarande ont i handleden vilket inte bådar gott för mitt pianospel :/ . Ikväll hoppas jag över att träna, det blir istället lugn prommis och tvmys med frida !!
Men just nu känner jag  bara, dusch dusch dusch dusch!






hemma

Hejjjjjjsan.. Igår var jag på stan med mamma, lämnade in lite ytterliga cv för sommarjobb. Sen så åkte vi in på lassa för att rönka min handled. Tur nog var det ingen spricka utan bara en rejäl stukning så det är bara att vila armen :) !
På kvälln hade jag ingeting att göra, och eftersom jag inte hade nån större skada på armen så är det fritt fram att träna ^^ ? Så jag och hanna for på Step, har aldrig varit på det förut. Men det var sjukt jobbigt och riktigt kul!!!

Idag ska jag på stan med frida sen till hanna ikväll, basta och brottas i snön! Blri kanon!




Här kommer lite bilder från fjällen! Har verkligen haft kanon kul!

               

Jah är så himla glá :D

Nu är jag hemma från hemavan. Har haft det HELT UNDERBART! Mkt berodde på de härliga människor jag umgåtts med, den sköna fjällluften, snowboard men också att bara komma bort från skellefteå, bara släppa lös och leva.
Jag har inte tänkt gå in på några detaljer ikväll, är såååå trött. Har åkt buss hela dagen och fick bara nån timmes sömn inatt.

Tack till Elina, Emma, Frida, Leo, Pontus, Erik och resten av gänget.







Imorgon lbire uppdatering med bilder, (ska försöka få tag i bilder från Pontus) , stan med mamma, städa och rönka handleden (ramlade första dagen, haha).
Vi ses imorrn!


man lever bara en gång

RSS 2.0