Tuurkeyy

Turkiet med elina bergmark
2010





- sol och bad

- hamam

- FETA vågor som smakar chips (enligt elina)

- vattenland

- party
- delfin/tumlare/valross show

- dans på bord

- dans på bar

- dans överallt

- dönerkebab

- skratt i massor

- skällt ut elina
- samma hotell som två små pojkar,

- fest

- blivit rånade på stranden

- shoppat

- träffat trevligt folk!

- träffat nytt folk!

- prutat

- druckigt "fishbowls"

- drukit shottar

- fyllt år varje dag (free drinks)

- shaket that booty

- träffat kändisar

- skämt ut mig för kändisar

- drinkar i mängder

- öl

- shotar

- bad mitt i natten

- träffat turkar

- bränt sig

- friterat benen

- hostat en hel del

- hostat ännu mer

- åkt motorcykel med en turk

- varit på massa trevliga krogar

- robin hood, latinoclub, the doors

- solsting

- blivit jagad av en turk

- turkar i receptionen kl3 som längtar efter en

- träffat en gullig curd

- haft mat mellan tänderna

- gett bort mitt telefonnummer

- dansat i en liten buss fullt med folk

- sovit högst typ 4 h per natt

- varit på beachparty

- blivit lite brun, förhoppningsvis

- träffat brudar från sundsvall+ en trollkarls turk

- lekt tvilling med chrille

- varit bartender

- fått jobb

- turkisk afton




mkt mkt mer.... =)

litet smakprov på våran semester!!!!




30

Ojojoj vad jag hostar. Igår somnade jag inte förrn halv fem för att jag hostade konstant. Men nu försöker jag desperat bota mig med honungsvatten och halstabletter så kanske får några fler timmars sömn inatt.

Eftersom jag hade så jäkla tråkigt igårkväll så stack jag iväg och åkte inlines i nån timme tills jag hörde att min kära vän anna inte heller hade nått för sig. SÅ jag stack hem och kvällen spenderades med hårfäg, snack osv!

Idag har jag inte hunnit mer än att varit i stugan fram och tillbaka och nu ska jag väl iväg och jobba efter min 100de kopp av honungsvatten. Blööö....

Bilder kommer snart.....


29

DÅ var man tillbaka i svergie. Har haft det helt underbart trots att vi friterat våra ben och fått en släng av solsting. Det har hänt så otroligt mkt roligt att det är svårt att räkna upp.

Gårdagen spenderades till mesta dels i sängen. Ingen av oss har sovit särskillt bra denna vecka och sista natten blev det inte en blund sömn. SÅ jag passade på att sova bort dagen i min egen älskade säng. Igårkväll var det tänkt att dansa loss på station men det blev ändrade planer tillslut och jag fruktade att få spendera kvällen själv. Men lyckades lura min käraste hit på talang, filmen " dear john ♥" och massa skratt åt dåliga ";P-grupper".

 Idag har jag varit med mammsen på stan, laddat in lite bilder på datorn och åkt inlines med ottan.

Jag ska lägga in en gäng bilder lite senare... måste få alla bilder först!

HEJDÅ SVERIGE

Hejdå! Nu sticker jag och elina till turkiet en vecka. Känns gode skönt att få vila upp sig och bruna ner sig inför den kommande student/balveckan. Måste vara i toppform tills dess! hehe

Hoppas ni hade bra här hemma, vi kommer steka! BYE!!!



19

Heeeeeeej! Idag har jag haft en jätte bra dag med sol och värme.
Tog sovmorgon och skolan bestod bara av att sitta vid en dator och lyssna på svenska tal. Sen blev det stan för att shoppa loss. Shoppade för 500 kronor på apoteket, fråga mig inte hur jag lyckades! (det var mammas pengar, som tur var)

Ikväll har jag först varit ute och åkt inline med frida,elina, moa och elin. Blev ett fot-dopp i älven, dans på torget och ett bra träningspass! Sen komme virre en stund och jag ägde han och frida i kubb, TVÅ gånger!
Nu har frida farit hem och jag funderar på att sova. Mamma skrattade när jag berättade vad mycke jag hade att göra imorgon " Jag ska städa, raka benen och måla mina naglar".... Nu ska jag sluta svamla och svara på ett sms sen sova! BYEEEEEEEE


18

Idag har jag gjrot bort det sista i skolan. Två redovisningar avklarade och jag känner mig friare än någonsin!!!
Att det är sol gör inte saken sämre, längtar som tusan till fredag. Gick in å kollade på yr.no och fick syn på detta






kan inte låta bli att vara överlycklig!!!!


17

Gud så skönt det har varit med en lång helg!
Har hunnit med saker som sola, jobba, begravning, plugga, piteåcrusing, fest, baksmälla, träning, god mat och mkt mer=) Nu har jag varit på polisstation och hämtat ut mitt pass. På fredag far vi ju :D!! Snart ska jag iväg till skolan för dagen enda lektion, piano, i 40 minuter. Kvällen består av träning, jobb och göra bort de sista plugget!


11

Tjabba Tjena!
Idag har en tung sten lyft från mitt hjärta.
Morgonen började med matteprov, gick sämst som vanligt, svenska sen nutidakonst-prov. Så jag har gjort bort två av de fyra saker jag måste göra innan utlandet. Imorgon ska jag framföra talet, svenska nationella. Då kommer ännu en bit som tynger mig försvinna. GREAT!

Nu sitter jag ute och njuter av solen. Lite blåsigt men annars najs ! Ikväll blir det nog att sy klart alla plagg jag påbörjat och sedan bara ta det lugnt och läsa igenom talet ett par gånger. Kanske hinner med att träna =)


9

Hejhopp!
Gårkvällen bestod av brännboll, grillning vid älven, korv å mellows och film! Trevligt värre!

Idag har jag jobbat lite, pluggat, chillat, tagit fram resväskan och ätit en stor potion grillat kött åh potatis!
Nu sitter jag och inväntar kaffe å paj. Ikväll blir det nog att plugga, sy klart min klänning och kanske chilla med nån fräck rulle,......... BYE

7

OOOH! Har varit och jobbat lite. Tidigare ikväll har vi haft födelsekalas för Elina. Det var egentligen tänkt som ett överaskningskalas men det blev en läcka, lätt hänt! Vart hellyckat! Bastu, snack å goa människor

Nu ska jag passa på att slänga upp några bilder från ikväll medans de övriga är ute på mollys och partar vidare... Imorgon väntar det endel plugg, möjligtvis bio eller myskväll ?! Nu är det dax att slumra, ska upp imorgon och fortsätta med jobbet :/

PEACE!



6

Hejhopp! Har just kommit hem från en mer eller mindre händelserik dag. Steg upp vid åtta och sprang över till grannen min, hon fyller nämlingen 18 år. Tid hos sjukgymnasten, massage, halv tio, sen hem åh käka en lätt lunch sen iväg till skolan för extra lektion i piano, därefter ensambel (spyr på den där låten), sen dansa för lövbom sen hem och sitter nu i solen och steker. Skit skönt!

Vid femtiden ska jag träffa och gå med anna en stund på stan. Hon far ju imorgon och när hon kommer hem så far ju jag. Så vi kommer inte ses på tre veckor:/ ! Efter stan ska jag hem till elina sen ska vi iväg och snacka med tjejn som ska fixa vårat hår och smink på balen. Hoppas vi kommer på nån rolig idé!!!



Grattis sötnos! 18 år!


4

Hola!
Idag har jag hunnit med en hel del. Har haft matte, fått igen provet (helt oväntat bra), fått en bunt info om Ptyhagoras, jobbat med svenska nationella, varit på arbetsintervju och nu vid två ska jag och ottilia iväg och dansa :) Ikväll blir det att fortsätta plugga, kanske umgås med nå folk?! Annars är jag galet sugen på att sätta igång att packa. Jag vet att det är typ två/tre veckor kvar, men jag får sånt härlig känsla!!!

Jaja, nu ska jag räkna ett eller två tal innan det blir dax att ge sig av till skolan igen!!



3

Heeeeeej! En chillars dag har de varit. Har försökt göra bort lite plugg men jag ska fortsätta imorgonkväll!
Har också hunnit med att varute och springa och varit hos sjukgymnasten. Herligt!! Nu ska jag ´lägga mig och bara chilla framför tvn. Känns rå najs!

Bye bye!


2

Hejj allihopa!
Valborgs var kanon. Vi var först i kåge hos malin och drog sen in till stan och träffade massa folk=)
Gårdagen blev bara chill och idag också! Om tre veckor ligger jag och elina på playan, YEYY!



RSS 2.0