Vila i frid



Sov i vindarnas smekande sång

Sov under grönskans mjuka fång

Sov ifrån sorgen, oro och strid

Sov i underbara fri!'




21

Hola chicas y chicos!
Idag har jag varit i skolan och hjälp till på avslutningskonserterna som har varit. Jag har varit den som fixat med film åså. Annars har jag bara varit hemma och sett till hundarna.

Ikväll har jag varit än en gång på skolan och hjälp till. Det var sista konserten. Dom har varit så duktiga! Är jätte stolt :D

Imorgon ska jag till sjukgymnasten sen ska jag bara vara hemma och jobba med skolarbete :)! Blir kanon! Dax att slumra eller nått nu! Ciao Bella!

20

Hej hallåååå!
Har just myst med vår nya lillvovve som komme i lördags♥ huuuur söt som helst!


Har haft en super helg. Ifredags var jag med elina, vi var och kikade på en balklänning i byske vilken hon köpte! gud så vacker den var!!! Sen for vi och handla på ikamaxi, provade balklänningar, grillade med nå dudes och sen såg vi nån skit mysko/pinsam/skojjig film på tv. HAHA

Lördagen spenderades lite med lillvovven, sen stack jag till moas syrra där vi var innan vi drog ut på nox, club trästocks. Det var faktiskt riktigt roligt.
Söndagen blev slö, kvällen spenderades hos elina som vanligt.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Ingen mer skola för mig i veckan =D förrutom nationella på fredag X( BYE!

Candyyy!
 


11

Jaaaaaag är röd! Jag och elina har suttit ute sen halv elva i morse till nu. Såå skönt med lite sol igen. Gårkvällen spenderades på pappas relaxavdelning med anna, sofia, emelie, emma och elina. Sen drog endel av oss till en fest i norrhammarskolans matsal. Det var inte jätte ball men jag fick ett härligt samtal med några gamla godingar. Där kring ett snåret for vi in till stan och jag for och gjorde bort lite jobb medans de andra for in på olles.

Nu ska jag sätta mig med matte X( . Ikväll blir det tv-tittande. BYE



9

Hejj allihopa!
Denna dag har bestått av vandring på staden med elina, städat rummer och inte mycket annat.
Nu blire lite plugg sen träning. Kvällen ska spenderas hemma. Ska upp och göra högskoleprovet imorgon X( plus att jag jobbar i helgen. Imorgon därimot blir det bastu med några girl. KAnon!

Här kommer lite bilder från mina dagar i arvidsjaur!


      


6

Tjena tjena! Är back in town. Haft det super bra med skoter, sol, fest, badtunna, bastu och mkt mkt mer. YEah!
Igår komme jag hem och gårkvällen spenderades med frida. Vi såg hockey sen var vi med alle och burb senare for vi vidare och var med pontus och elias. Trevligt!!

Idag har jag och frida varit på edda nästan hela dagen. Bara tagit det lugnt, simmat nån längd och chillat i relaxen. Den var mkt fin, var första gången jag var där. Dock gillas inte skumma män som spanar in en, visar hela paketet och sitter naken i bastun.
Ikväll blir det chill med nå kvinliga dudes. He bli nå najs!



2

HEJ! Förrgårkväll komme jag, staffan och jennifer till arvisjaur och igår komme även mamma, pappa och anna upp. Här stannar jag till på söndag- eller måndagskväll. Idag har vi varit på sjön. Det blev en tvp timmars prommis för mig och mamma och de andra kämpade med att få upp de två skotrarna som satt fast i en halvmeters flövatten. Najs!

Ikväll blir det käk ute, sen efterrätt och "påskäggsletande" hos morfars. Imorgon kanske det blir utgång tillsammans med hela kusinaskaran. Vi ser väl. Hoppas på bättre väder och före imorgon iallafall!

BYE LOSERS!

RSS 2.0