sommar å sol plus lite moln

Igår var jag på loppis. Sålde lite grejer och tjänade en kosing. Sen på kvällen var jag med nils. Vi var och badade i falkan ( urss, så kallt ) Sen blev det film på tv.

Imorse steg jag upp halv sju och for ocj jobbade på pappas jobb fram till lunch. Jag och min kära brro staffan stog ute i solen och skalade rör. Jobbigt som fan.. men men pengar är pengar. Nu verkar det bli massa moln och allt :( Det suger för jag och mamma hade tänkt dra till hampen och bada och sola. Ikväll? Vet inte, lust att hitta på nått?


ska föröska få tag på bilder från midsommar idag också ;)

vad ska man skriva

hejjj!
Idag har jag legat ute i solen och stekt en aninng. Sen skickade klas ett sms och bad mig komma ner till stan och hjälpa han att köpa en present till sin mamma. Så efter en stund gåendes på stan, en glass och efter jag mött upp mamma begav jag mig hemmåt. Vid middagen komme kusinerna förbi. Dom ska till grekland imorgon och var på genomresa påväg ner till sthlm. Just nu sitter jag här, väntar på emma! Vi ska ta moppen till varuträsk där vi ska fara ut och fiska med hanna och maria. Ska bli super kul!

Jag lovade att jag skulle lägga upp bilder på det jag sytt i veckan. Igår komme elina och vi sydde varsin klänning! Här kommer linnet jag broderat på och klänningen!



lönlöst

Fixat min design... lite sommrigare :)
Men jag har heeeeeelt seriöst ingeting att skriva. Har varit i stugan nu idag och igår. Gjort ett linne och broderat, vart faktiskt rättså lyckat!! Kan lägga upp en bild nån annan dag.

Nu ska jag sluta sitta här och dega?

Midsommar nästa.......

-regn-

Jag är arg...... arghhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jes

Hejjjjjj! Igår hade vi vårkonsert ! Min insats var inte stor, bara en sång med kören. ( Hade nämligen hoppat av, blir alldeles för nervös) , Alla var jätte duktiga. Är grymt imponerad och stolt :) Bra jobb!

Idag blev det inte mkt skola för mig. Dagen består nu av att fara ut och löpa, klippa mig, städa lite på rummet och ikväll blir det vårkonsert igen (ett annat program den här gången) förhoppningsvis tsm med nilss.



GAAAAAAH

Nationella i morse i matteC. Gick inge vidare, får se resultatet imorgon.
Kommit just hem från att varit och paddlat med klassen :) Har varit trevligt värre. Jobbig paddlingfärd dit med mkt motvind men hemfärden gick desto bättre!

 Nu är jag fri från skolarbete. Känns så himla skönt.

TRAAAILERN PÅ NEX MOON HAR KOMMIT UT. GAHHHH!



RSS 2.0