Juni 26, 2012

Tjenna bloggen!
Hade en otroligt härlig, ledig dag igår!
När jag stigit upp och ätit frukost satte jag mig ner och sydde lite granna! Köpte två bitar chifongtyg för nån vecka sen som jag har tänkt sy två kjolar av. Det är ett helvete att sy i chifong för det fladdrar omkring överallt :/ Men jag kom iallafall en bit och ikväll tänkte jag göra klart.
Jag lunchade med mamma och efter lunchen mötte jag upp emma och vi for hem till mamma och pappa och solade! Underbart med sol men om jag fick välja skulle det vara några grader varmare!

Vid fyratiden cyklade jag hem och gjorde mig iordning och vid halvfem mötte jag upp anna ¨på Bishop. Där käkade vi middag med Elin och Rebecca och därefter gick vi för att se Snow white and the Huntsman på bio! Myys! Var isäng där vid halv tio för att vara pigg och alert för jobbet idag!


Juni 24, 2012

Bilder från midsommar!!!

'

Juni 23, 2012

Gårkvällen var otroligt rolig! Vi drog till Storkågeträsket vid tretiden och där blev det att göra midsommmarstång, kransar följt av grillning, dans runt granen, lekar, badtunna och bastu! Vi var ett härligt gäng som Tror inte vi var hemma förrns vid halv fem/ fem tiden i morse! Väldigt sliten idag kan jag lova.
Steg upp och jobbade mellan 12-16. Skönt med ett kortare pass när man inte sovit så mkt! Ikväll blir det.filmmys med min loverboy!

Juni 22, 2012

Midsommar idag!! Jobb för min del till halv två sen beger jag mig hem för ombyte och därefter ut till Storkågeträsk! :D
Vi ska fira midsommar där tsm med linus kambrater, deras flickvänner och med oss har vi Emma och Pontus!

Där blir det god mat, jorgubbar, dans kring midsommarstång, bad och bastu! :D

Med det säger jag; Ha en bra midsommar!!!

Juni 20, 2012

Har haft en otroligt skön helg! Fredagen bestod av jobb och grillning,öl,fotboll i Artics stuga tsm med gött folk! Lördagen blev det sol och mys med älsklingen och söndagen ottilia och tidigkväll!

Midsommar närmar sig med stormsteg. Inga planer är än spikade med det lutar åt att åka till storkågeträsk för att spendera kvälln! Även jobb står på schemat!

Måndag och tisdag har det varit jobb men idag är jag ledig! Sköönt! Idag blir det stan med anna! Måste inhandlas lite!

Snabbuppdatering! haha!


Juni 14, 2012

Denna vecka har hittils bestått av jobb, förkylning och feber, middag med kusinerna, promenad och inte så mycket annat! Känns bra att förkylningen är på bättringsvägen (vill till gymmet). Idag har jag jobbat 7.30-17 sedan varit hos mamma och pappa och käkat och ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda för jobb imorgon 7.30-16!

Imorgon efter jobbet ska vi iväg och kolla på sängar. Sen blir det öl och fotboll! HEJJA SVERIGE!



Bild på lillvalpen som snart är 3 veckor gammal

Juni 10, 2012

Hade en fantastisk gårkväll som slutade helt underbar!

Det började hemma hos anna med grillat, öl och lekar! Vid tolvtiden blev vi skjutsade till Verandan där det var köö nanting! Men vi trotsade den långa kön och fick sedan sällskap av elina, elin och amanda. Väl inne, dansade vi loss och plötsligt drar elina runt mig och vem står inte där?!?! OTTILIA! En kär barndomsvän som nu varit borta och rest i Australien och Nya Zeeland nästan ett helt år! Guuuuud så otroligt lycklig jag blev. Så kvällen som fram till nu varit fantastisk övergick till underbar och vi fem vänner (elina,elin,amanda,ottilia,jag) sprang runt på Verandan, dansade, skålade, skrattade! Där vid kvart i två drog jag mig hemåt för att slippa all kö till garderoben och somnade strax in, väl hemma!

Idag har jag jobbat igen och varit i det gula huset och käkat suring! MUMMS!

Kvällensplaner = mys och tidigkväll!

Juni 8, 2012

Jobb idag mellan 8-16 :) Känns kul att det är fullrulle och nu är det helg också, vilket känns underbart!

Har massor av roligheter planerat. Ikväll efter mysmiddag med syster ska jag hänga med elina bergmark.
Lördagsdagen spenderas på jobbet sen på kvällen blir det grillning och öl på annas terass! Älskar sommaren när man kan sitta ute, äta och dricka gott och bara prata. Dock är det kanske inte bästbästa vädret just nu men jag håller tummarna på uppehåll och kanske lite sol imorgonkväll!

Ändå tråkigt för dom som tar studenten idag. Det har växlat mellan sol, regn och moln. Hoppas bara att alla får en fin kväll trots det inte så jätte härliga vädret! Tänka sig att det gått hela två år innan man själv stog framme i kyrkan iklädd vitt och sedan åkte runt på de lövklädda skrindorna! Skulle gärna göra om det! :)


Juni 7, 2012

Halloj!
Lite dålig uppdaterin på sistone men jag har bara inte haft tid! Har nu haft fyra härligt lediga dagar som bestått av mys, god mat, lite sämre väder, tjejkväll med musiktjejerna, roadtrip till lycksele, stugmys, vin/öl kväll och mkt mer! Nu väntas det tio dagar av arbete innan nästa ledighet!

Idag efter jobbget ska jag iväg och rida innan de blir att fara hem och sova :) Slutar 19.15 så jag är inte hemma förrän vid nio/tio tiden ikväll! ;)

RSS 2.0