Hejdå

Då var dagen kommen!

Idag har jag varit på jobbet och lämnat en tårta och tagit aadjö av de sista :) Sen blev det långlunch med emma, moa och anna! Kom nyss hem och nu håller vi på att packa ihop de sista sen åker vi till mamma och pappa där vi ska vara tills planer går klockan halv åtta!

Ha det gött allihopa! Ses om tre månader!!


Kom ihåg att kika in på www.travelwithstinaandlinus.blogg.se

Sista arbetsdagen

Idag har jag min sista arbetsdag. Känns som sorligt ändå för jag har trivts jätte bra här men förhoppningsvis ska jag komma tillbaka när jag kommit hem!! :) Efter jobbet ska jag hem till mamma och pappa. Dom har bjudis linus föräldrar på middag så vi alla får säga hejdå ordenligt! Så ikväll blir det att bara umgås med familjen och vovvarna såklart! Kommer sakna mina två ögonstenar så hilma hilma mkt! :'(




Imorgon blir det en ordentlig sovmorgon och sedan lunch med tjejerna för att säga hejdå till dom!!!


3 dagar kvar!

Helouu :) Nu börjar det dra ihop sig till vi lämnar landet! Endast 3 dagar kvar nu! :D
De senaste dagarna har bestått av packa, planering och umgås med vänner och familj så mycket som möjligt!

Igår så var jag och vaxade bikinilinjen, fyfan vad ont det tar, höhö. Sen kaffe/lunch hos anna innan det blev prommis med mamma och linus. Middag hos linus päron följt av hockeykväll med jocke och lina! Trevligt trevligt! :)



Idag har jag jobbat ett 3-timmars pass. Sen blir det hem och packa ihop det sista. Ikväll väntas det innebandy och mys med anna, emma plus några boys. Känns underbart att få omringas av nära och kära hela dagarna vilket i sin tur gör att det känns så himla tråkigt att vi ska vara borta i hela tre månader. Men å andra sidan är det ju BARA tre månader. Tur att det finns skype :) Får skype en hel del under den tiden!!!!

Under vår resa kommer jag inte uppdatera något här utan jag förflyttas till www.travelwithstinaandlinus.blogg.se där vi kommer skriva och lägga in bilder så mycket vi kan! :)

Nyår 2011-2012



2012

Gårkvällen var awsome! Vi firade nyårskvällen tsm med pontus, emma, nina, viktor, nils, therese,thomas, josefin och adam! Har fotat endel under kvällen! Tänkte lägga ut några bilder ikväll eller imorgon! :)

Idag, trots gårkvällens bravader, steg upp för att jobba ett 3-timmarspass på jobbet! Kändes ändå helt okej, då tar man sig upp ur sängen iallafall! Efter jobbet blev jag uphämtat av linus. Sen blev det att fara och umgås lite med staffan och jennifer. Hon ska hem ikväll så vill hinna träffa henne en stund och kanske få se lite bilder från asien. Hon var också och reste samtidigt som min bror! :)

RSS 2.0