April 29, 2012

10 timmar plugg blev det sammanlagt igår och idag. Hade hoppas på att slippa detta stress och jäkt, men nu är andra inlämningsuppgiften inskickat och det känns OTROLIGT skönt! Då är det bara och hoppa på nästa kapitell imorgon. Längtar till detta är slut men det kallas ju heltid så...

Igår kväll vid tio tiden fick det vara nog med plugg och jag tillsammans med ett killgäng såg film hemma hos oss. Det var en riktig underlig men bra film.. Kommer dock inte ihåg vad den hette men.

Nu sitter jag iallafall hos Anna. Vi ska snart bege oss iväg för att inhandla middag och sen kommer moa hit. Vi ska tillbringa kvällen med vin, kex, druvor och massa skitsnack!


April 28, 2012

Halloj!
Idag är vi hundvakter till annas lilla sötnos.
Vi har även hunnit med att fixa hyllor nere i förrådet, bytit till sommardäck på bilen och på en liten stund ska vi till mamma och pappa. Pappa ska få hjälpa mig med fysiken som jag knappt fattar något av! Så förhoppningsvis så hinner jag klart mina uppgifter ikväll så jag får en lugn dag imorgon utan massa plugg!

I torsdags åkte vi till arvidjaur och igår var begravningen. Det vart en fin tillställnig och allt gick så bra så!

Här kommer några bilder från i påskas!!


April 25, 2012

Hejhej!
Guud så härligt att få vara ledig! Har jobbat från torsdag-tisdag och för lilla mig som har varit ledig i tre månader kan jag kalla omsällning! Men det har gått otroligt bra och är så himla glad att jag fått komma tillbaka till jobbet igen!

Igår var elina och elin här och hälsade på!! Super roligt att få träffa dessa bridz igen ;) Det blev prat, bilder från vår resa (önnu en gång) och vi kikade på massa roliga bilder som togs i högstadiet! haha

Idag ska jag ner på stan och inhandla lite nödvändigheter. Sen blir det plugg och slapp hela dagen tillsammans med pojkvännen min. Han stejkar nämligen och det passar ju utmärkt när jag är ledig :)! haha

Ikväll ska jag iväg och rida igen! Kommer bli jätte kul! Hoppas bara detta goväder fortsätter ikväll!


April 23, 2012

Då var det måndag igen! Har haft en kanonhelg!
I fredags efter pizza hos mamma och pappa kom markus, jocke och lina och hälsade på. Vi snackade och visade lite bilder från resan (igen, haha) !! Lördagen bestod av jobb, middag på jägarvägen (linus föräldrar) och sen bar det av till anna för förfest tillsammans med henne, moa och emma! Vid halv tolv drog vi ut på Allstar och dansade loss! Var verkligen astaggad och hade en toppenkväll!

Söndagen blev det tre timmars jobb sen hem till mamma och pappa igen för middag följt av rep inför fredagen! Sen blev det lite mys med pojkvännen och en tidigkväll! :)

Idag jobbar jag till tre. Efter det blir det secondhand med Annisen och träning på Friskvård. Ikväll ska jag försöka vara duktig på att plugga. Fick jätte bra på förra inlämningsuppgiften så det är bara att fortsätta i samma stil inför nästa!!


Bjuder på en bild från 2008! Det var när jag och Ottilia var i Uppsala!

Fredag!

Det var då himla typiskt att aik förlorade igår, vi hade redan planerat guld-festen på lördag....

Iallafall så är det jobb idag som gäller. 8.30-13.30. Sen ska jag förbi på campus och efter det blir det hem för att träna inför begravningen nästa vecka. Även om det kommer vara jobbigt att sjunga så känns det bra att vi gör detta.

Ikväll blir det plugg i massor för att slippa ha det hängades över helgen. Jag hoppas att även kommer hinna med lite mys med pojkvännen min. Ihelgen fortsätter det med jobb både lördag och söndag. Men jag tycker inte det gör så himla mycket för vädret suger ändå så det finns knappt nått att göra förutom att dega inomhus. Lika bra att jobba några timmar och tjäna kosing!!!!



guud vad jag längtar till varmare väder... sveeeeeeeensk sommar!!!!!!!

Im back!

Efter flera månaders av upphåll tänker jag nu göra ett försök till att blogga lite.

Jag har iallafall tillsammans med min pojkvän varit på en otrolig 3-månaders resa och besökt länder som Thailand, Laos, Vietnamn och Kambodja! Har varit helt underbart roligt och spännande men det känns ändå rätt okej att vara tillbaka hemma!

Nu framöver blir det lite jobb på Apoteket Hjärtat (där jag jobbade innan jag åkte iväg) och på lassa och från coh med imåndags pluggar jag Fysik A på distans. Känner mig super taggad på framtiden och längtar efter vår och svensk sommar!

Välkommen tillbaka Stina!



RSS 2.0