23

Heeello!
Idag har jag jobbat med att servera pappas gubbar med hambugare och kaffe. Strax därpå kom emma som har gjort selle med mig hela dagen. Vi har käkat, stekt i solen, åkt inlines, ätit glass, planerat midsommar, handlat, läst tidningar =) Mkt trevligt! Nu har jag nykäkat och på en halvtimme blir det kurs med doggen=) därefter blir lite jobb och ut och springa. Imorgon är jag ledig igen, kÄNNS FÖRjvälA najs!!!! Då ska jag bara chilla, ringa lite samtal, fixa och dona. YEAH!

Nu är det dax att kladda in sig i lite myggmedel, packa ihop lite och dra iväg! BYE!!!


22

Helloo.. Idag har jag jobbat klart på pappas jobb och städat undan det sista runt verkstan. Sen blev det hem, steka i solen och sen iväg på stan för att göra några ärenden. Attans så var AF stängt när jag kom så jag får ta och fara dit imorgon istället!

Ikväll blir det mejbi tennis och rullskridskor och lite jobb! Imorgon ska jag servera gubbarna/pojkarna på pappas jobb med hamburgare och kaffe. Sen ska jag umgås med Emmsan och försöka pussla ihop midsommar. Kvällen spenderas på SBK med lillvovven:D Nu ska jag ta fram lite tidningar och kika. BYE!

21

HEJ!! Har haft en kanon helg. Fredagen bestod av jobb, stan, chill i fridas stuga tsm med markus å solle. På lördagen klev jag upp och jobbade och var trött resten av dagen. Söndagmorgon stack jag till stugan och har just kommit hem :D I veckan blir det lite jobb, planiering inför fredagen och bara chilla! HÄRLIGT! Orkar inte skriva mer. Bye Bye!




14

Heeeeeeej! Nu är det sommarlov och livet leker! Ska sticka iväg till fridas stuga nu med hundarna! BYE

STUDENTEN

Dessa två sista veckor med klassen + studenten har varit helt underbara! Har haft så jävla roligt! Kommer sakna er alla så mkt! Men som sagt, vi ses igen, detta är bara början!!!!!!!!!!!!!!!



10

Heeeejhopp! Dagen före dagen idag!
Gårkvällen var riktigt riktigt trevlig. Först blev det chill vid älven tillsammans med båda musikklasserna. Vid halv elva tiden drog vi oss in till stan för att få dansa loss på Mollys.

Idag har vi varit i skolan på stipendiumutdelningen sen blev det rep med kören inför imorgon. Kan typ inte fatta?! Imorgon lämnar vi skolan för gott, eller iallafall ett bra tag framöver! Är galet taggad inför morgondagen. Det är då det gäller! IKväll blir det att klä skrinda och tagga upp inför imorgon med klassen. BYE!




9

En bal på slottet....

Hade svinskoj!












'



laddar om batterierna och taggar kvällen!


6

heejj!
Har haft en skit najs vecka och en underbar helg!
Fredagen blev det bus¨på skolan som indianer och kvällen spenderades med klassen hos nicke och därefter blev det utgång på olles! Lördagen blev desto lugnare. Chillade i sängen halva dagen, sen var jag å fikade med anna sen på kvällen blev det lite crusing med frida och skjutsa runt folk i världens sötaste bil!!!

Idag kev jag upp tidigt och for till mobacken där jag och min lilla syster spelade och sjöng. Nu ska jag försöka göra bort lite jobb sen ikväll blire BBQ, brännboll och övernattning med klassen hos linnea i bobysund. Imorgon, brännbollsturné och ute konsert! KING!






2

Halloooooooooj! Helt sjuk dag i skolan idag. Vi samlades alla treor utanför skolan, svartklädda, och bombade alla stackars 1or och 2or med vattenballonger när de försökte ta sig in till skolan. Sen blev det ett vattenballongs tåg genom hela skolan och då fick lärare + rektorer nog och bannade alla 3or från skolan. Inga lektioner och alla skickades hem.
Fast vi musikare blev ändå tvugna att stanna för att repa inför konserten imorn!

Nu sitter jag hos anna, hon är nere och äter, och vi väntar på att få våra hår fixade. Sen ikväll beger vi oss till varuträsk där de blir partyparty med klassen! =) kanoners!!

FRIDA MED KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


1

ÄÄÄÄÄÄÄÄR så galet glad!!!!!!
Har inge mer i skolan som är jobbigt, studenten närmar sig med stormsteg!

Gårkvällen blev det först uttagning med Idun till ett agilitykurs sen stack jag och hälsade på min nya vän Linus i hans nya fina lägenhet som tog typ 20 minuter att hitta!! Det blev mest prat och såå..



LAllala, ikväll blir det kalas hos emma som fyller 19 idag, GRATTIS♥!! BYEBYE


RSS 2.0