2009

Nu ar vi pa de fjarde och nast sista hotellet. Det ar underbart har, basta hotellet av de fyra vi varit pa!
Om tva timmar ska vi bege oss till Krabi flygplats. Vi skaflyga till Bankok ikvall dar vi ska tillbringa vara sista dagar har.
Saknar hemma och tycker det ar valdigt synd att inte fa vara hemma detta nyar heller ( var i ammarnas med klas familj forra aret, valdigt kul det med) men det ar inte heller helt fel att sitta pa taket av en shyskrapa pa en 10 miljon-invanar-stad och blicka ut over himlen som fargas av alla raketer. Nej det kommer bli ett harligt ar :D

Om mindre en en vecka ar jag hemma. Saknar er alla! Och an en gang, GOTT NYT AR!

Lystring

Jaa nemo fiskar sag jag :D och massa mer.. hur underbart som helst!
Nu har jag varit ute och sprungit pa stranden och fattat att konditionen ar inte pa topp, haha.. Ikvall blir det att se en fireshow ute pa stranden och sen ga och lagga mej tidigt, solen gor mig trott!

Tankte bara saga att jag ar jaklit sugen pa att bugga nar jag kommer hem, haha sa claes om du laser detta, var beradd pa att vi ska dra igang dirr nar jag kommer hem.

Lystring Ottilia:
Vill du ta ett fika pa Waynes pa lordag? Har lite arenden pa dan och sen kan jag ju lite jag garna vill berattta over en chailatte?

Lystring Elina:
Sugen pa att fara och aka skidor pa sondag? Isf boka in mig da! Da far vbi till klutmark och aker pa dagen

Lyrstring Frida:
Vad sags att hitta pa natt till vecakn efter jag kommit hem?




Om jag inte kommer in na mer sa onskar jag er alla en God Jul och Gott Nytt ar! PUSSSSSSSSSSSsss

hej igen

heeeeeeej igen!
alltsa jag har forsokt vara aktiv pa bloggkoll och lasa allt ni skriver, men det ar inte sa lett nar det ar over 50 inlagg varje gang jag sak kolla. Sa jag har gett upp nu och bestammt mig for att ta igen allt nar jag kommer hem :)

Nu ar vi pa Koh Lanta, tredje hotellet. Det ar ett storre omradean de andra tva men underbart vackert. Imorgon ska vi fara pa en av thailands vackraste snorkling platser och forhoppningsvis far jag se en hel del fargglada och fina fiskar, kanske till och med en Hitta Nemo fisk :) Jag har sa mkt att beratta men desvarre inte sa mkt tid. Men jag ska beratta allt sa fort jag kommer hem, och visa bilder. Tyvar har jag inte kunnat fa tag i nan sladd sa att jag kan ladda in bilder. Trakigt men sant...

Jag saknar alla er darhemma, jatte mkt :(

Nu ska vi ut och ata, puss

Bilder m.m

Nu ar jag har och skriver igen. Har fixat en saldd sa nu har jag tankt ladda ut lite bilder.
Idag har vi varit pa en grott o. Dar var jag coh pappa och klattrade i bergen, riktigt brant faktiskt. Sen har vi bara badat och solat. Klockan ar halv sex har, sa om ca tva timmar ska vi bege oss ut for att ata middag. Hihi!
Idag var fosrsta dagen som jag langtade hem, saknar er alla dar hemma! Pa onsdag ska vi forflytta oss till nasta stalle. Det blir tre dagar pa en o som heter, Phi Phi. Dar blir det bara att sola och bada, riktigt skont ! Hade bast dar hemma!





jaja

Inne igen. Mne jag lovade ju. Allt ar bra bara lite ledsen att nastan ingen var online nu nar jag var inne. Kan inte skriva sa mkt, har bara tio min vid datorn! Men allt ar bra ohc underbart! kommer nog inte komma in nu mer i veckan. Men nasta gang jag gor det hoppas jag att alla ar online. Puss paer!

Tipa Resort Krabi

ahh, roligt med komentarer =)
nu ar vi pa Tipa Resort i Krabi.  Det ar cirka 30 grader varmt, jatte skont. Klockan ar har halv fem nar jag skriver det har inlagget, sa det msaste vara ca halv tio hemma. Typ 6 timmars tidskillnad. Allt ar jatte bra och jag alsakr det. Resan daremot var lite smatt jobbig men det ar det vart flera ganger om.

Tankte ga in nan kvall, kanske imorgon typ kring halv fyra, sa var inne pa msn da sa ska jag beratta mer =D
Hade bast!!!♥

( Btw, jag glomde USB kabeln, sa jag vet inte om jag kommer att kunna ladda in nagra bilder =( Men kanske kan kopa en ute pa stan ikvall! )

vem var det som skrev det anonyma inlagget ? vart nyfiken!


Sthlm Terminal

Hejhej, nu sitter jag på terminalen i sthlm! Väntar på att min kusin som bor här ska ringa, då ska vi dit och hälsa på en stund innan vi ska bege oss ut på arlanda. Det suger att ingen är inne på msn :( så det finns inte så mkt att göra på datorn... Eller isac är inne men han svarar inte, jag tror han sover ;) haha

Vad gör ni alla hemma idag? Ni måste hålla mig uppdaterad på allt som händer där hemma lika som jag ska försöka uppdatera er om hur mina äventyr går ;) Så överös mig med komentarer!!! Puss♥

HEJDÅ SVERGIE!

Jaa nu var det dax. Idag far jag.  Kommer bli kanon! Bara en månads avkoppling.. :)
detta är min resa ;

• Tåg ner till sthlm
• Flyg till Peking, Kina
• Flyg till Koalalumpo, Malaysia
• Flyg till Krabi, Thailand

• ca 1 vecka i Krabi
• 3 dagar på Phi Phi öarna
• ca 1 vecka på Koh Lanta
• 5 dagar i Krabi
• 3 dagar i Bankok

sen hem :)

Hare bäst alla här hemma ! Och glöm inte att kika in på min blogg senare, kankse skriver nått inlägg ;) Puss ♥


sista kvällen

Jag knackar på. Frida öppnar. Hon sätter på ögonbindeln och jag förs till deras tv rum. Frida går till köket för att titta till maten, sen ropar hon på mig och musik börjar låta . GRATTTIS! Där stod hanna,linnéa,maria,sandra,elina,emma och frida. GAAAAAAH! så överaskad jag vart !

Vi åt pizza sen for vi och bowlade. HAhaha skitkul! I vanligafall hatar jag och bowla men den här gången var verkligen super! Så lyckat! Sen åkte vi hem till frida igen och såg idol ( som var inspelat eftersom klockan var halv tio) .
SKIT TOPPEN KVÄLL, säger jag bara! perfekt sista kväll innan vi åker =D
Nog hade det varit kul att bara chilla och mysa med frida meb detta var verkligen UTSÖKT! (ottilia kom sen också :* )tack flickor för den här kvällen, älskar er <3

En sak höll jag på att glömma, fick en present också. En sexleksak som lyser i mörkret, de ni ;) men som sagt TACk igen :)! 
 


Fackmannen

Frida ringde nyss, haha.
När hon ringer kring halv sju ska jag komma. Jag ska ringa tre gånger på dörrklockan och då ska hon komma och öppna och sätta på mej ögonbindel. Alltså vad har den flickan hittat på :] pusss :*

1

Hejhej! Idag när jag cyklade tiill skolan, förbi sunnanå började nå små pojkar kasta snöbollar eftermig. Jag visste som inte vad jag skulle ta till och ignorerade det enda till en av dom träffade mig mitt i skallen. Jag skrek att dom skulle lägga av och fortsatte cykla, men då kom den rackarn efter mig och satsade. Då bröt helvettet ut. Satan vad arg jag blev. :@ , skällde ut dom och där rök min glada dag.  Men som tur så hjblev det bättre när mina kära klasskamrater gjorde kramring, till min ära , eftersom jag far imorrn och får inte träffa dom på en månad ! Då blev jag glad :] älskar min klass<3

Vid tolv for jag på stan och åt lunch med bror,kusin och hennes kille. Vi hamnade på tatung och åt deras lunchbufé. Fy vad gott!

Ikväll ska jag på blinddate hos frida, hon har tydligen gjort middag och allt, tihihi:] och imorrn bär det av!






Är helt besatt av den ^^ om det kunde vara så i verkligheten.. Det blir att läsa alla tre böckerna på semestern! Yeiii!

jag är förälskad

GAaaaaaah. Fanstastisk avslutning på gårkvällen. Var och såg den berömda Twilight, fyfan så jväla bra den var. Satt där i salongen och önskade att den aldrig skulle ta slut. Den bästa filmen någonsin!! Och vet ni vad, jag ska fara och se den igen, ikväll, call me crazzy.. 

1 dag kvar till vi far, känns underbart. Har bara en engelskauppgift klar och den tänkte jag ta mig an efter skolan, slutar halv två eftersom jag inte har nån matte ;)  Sen ska jag och umgås en stund med kussen som kommer på besök, sen på buggen en stund sen tillbaka till bion =D gött gött..

nu slutar vi engelskan! Två lektioner kvar av dagen =) puss


2

2 =D

faaaan så dåligt det gick på ljudteknikprover :P , hahah hoppas bara att det inte var så viktigt!
Aaaaah, nu har jag bara en läxa kvar innan jag far, känn underbart!!!



Ska strax på buggen, skit kul! Sen ska jag och se berömda "Twilight" på bio med hanna,frida,moa och micke! Fettnajs!


3

Chiiilll dag. Endast tre lektioner =D

Ikväll ska jag träna, plugga och packa färdigt. Bara tre dagar kvar nu :D wiio!O puss♥




Dagens humör: trött men glad
Dagens låt : "Comtine D'un Autre Été"
Dagens vill ha : massage, har såå ont i ryggen
Dagens måste : Läsa läxa
Dagens längtan : 3 dagar kvar =)
Dagens negativitet :  plugg !
Dagens träning : sprungit ute i kylan
Dagens kläder :  mjukiskläder
Dagens Makeup : inget för tillfället
Dagens Saknad : att ha nån


4

Nerräkningen fortsätter......



Hejhej, min dag har varit upp och ner. Först piano, sen ensambelA ( med birger, vart mest prat) sen ensambelB, idrott - vi visdae upp våran dans, hihi och tillsist gittarr . Gustaf lämnade mej ensam med Erik. Vi satt mest och pratade om thailand. hahah.. .Sen for jag hem , rådeppad över att resan förmodligen kommer bli inställd. Men sen, så kommer Pappa, den stjärnan och säger att han har fixat det. Så nu på lördag åker vi. Först till Peking, sen vidare till nån håla i Malaysia sen vidare till Thailand. TJOHO! Vi kommer iväg iallafall och slipper Bankok. YES! Så nu är det bara att börja packa! :)
Tack ♥


puss!




 


:@

Allt är bara skit just nu....... fanå

RSS 2.0