21

OOOOoooj så trött man kan vara. Har verkligen haft en och en halv tuff vecka med jobb. Trots att jag jobbat högst till 14.00 på dagarna har jag varit helt slut. Nu är det bara två arbetsdagar kvar, trästocks och sen bär det av till norge, kan knappt bärga mig!!

Ilördags blev det fest. Åt middag här for till bamse därefter vidare till marcus inflyttningsfest och slutdetinationen blev i boviken. Hade en toppenkväll förutom mitt lilla gräl med min bejb<3.

          


16

dåligt update inkow. Har haft toppen även fast jag jobbat i veckan. Statsfesten var awsome, iallafall lördagen!

Jag måste iallafall få berätta att jag åkt vattenskidor, lite coolt tycker jag men en annan sak var att igår så skulle vi göra slag i saken och ta ut mina hårförlängningar. Jag kan säga, HAR ALDIRG NÅGONSIN UPPLEVT SÅN SMÄRTA!......... min kroppskakade och tårarna rann. Nu ska man inte missförstå och tro att det var att ta ut själva håret som gjorde så ont, utan det var när frida tappert skulle försöka i sinne borsta ut mina sk. "dreds". urs urs urs... Första och sista gången!!!!!! Nu kör jag på real!



I fredags innan statsfesten rockade vi loss hemma på min gård=)

7

Hejjj! Kom just hem från boviken. Där blev det vattenskoter, fotboll, vollyboll med okända, halvnaket bad, gofika och mys! Like it!

Inskolningen på wallmarks gick bara bra. Dock så är stort område + mycket hus + karta inte en bra kompination till mitt kassa lokalsinne. Men men, trots min hjärna gått på högvarv och fullproppad med massa viktiga grejer så känns det som att nästa vecka med jobb inte känns så tokigt ändå!

Imorgon hoppas vi på góväder och då drar vi ett gäng till boviken för bad, sol och förhoppningsvis lite vollyboll. Nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgon. ÄLSKAr att jag är ledig imoron!!!




Amanda och Frida i boviken, -08

5

Heellojjj! Har försökt liva upp min bloggdesign lite.
Resultatet ? helt ok!


Gårdagen var jag och jobbade, svettades i mängder ( hur fasen kan det vara så varmt?! ) och kvällen spenderades hos linus där det blev barnfilm. Idag har jag varit och inskolats på elgiganten och imorgon fortsätter inskolningen men denna gång på Wallmarks. Blir gött de! Nu funderar jag på sticka in på stan, kika lite i affärer och beställa en tid för nya glasögon, ev linser.

Ikväll blir det kurs och tidig läggdags. Ska vara uppe på Wallmarks 07.00. Najjjjjjs..........


2

Hej halloo! Har haft en toppen vecka med midsommar, bad, sol, regn, stugan och mkt mkt mer!
Orkar itne skriva så mkt mmeeeeeeeeeen här kommer en bild från när vi var med några brudar med klassenoch myste vid älven!



RSS 2.0