27 o 28

Snabb uppdatering av de två senaste dagarna :)

Tisdag ; Var på skolan. Åkte hem och pluggade lite. For ut coh sprang, gjorde maten. Sen skoterkurs efter det en snabbis på E4an där det var dans. Dansade bara två danser, ante försökte lära mig foxtrot :) hahaha.. är stel som en pinne

Onsdag ; Två lektioner. Hade gemu prov men vi sak få fortsätta nästa vecka. For på stan, gjorde några ärenden. For hem och gjorde läxa. Vid halv sju mötte jag upp anna på obs, vi köpte godis. Sen begav vi oss till david och såg twilight, isac kom också. Sen spelade vi poker och david vann!  Det var allt :D




24, 25 o 26

Jag har egentligen inte alls tid att sitta här.. så jag gör en kort summering av min helg och min måndag.

Fredag- Var ute och sprang. Isac kom kring tio, vi hann se nästan tre filmer innan jag tyckte det var dax att sova.

Lördag- Var på stan och fixade det sista till ottilias present (ett fotoalbum med bilder), klockan 5 kom ottilia. SUprised! Hon trodde att hon skulle på middad med min familj men icket. Hos mig var elina,elin,amanda och frida :) Vi åt pizza, lekte lite sen tog vi på henne ögonbindel, hjälm och reflexväst och tog med oss henne till kakeltornet. Där badade vi, bastade, gjorde ansikts- och hårinpackning, dansade och lite annat gott. Sen for några av oss hem och resten drog hem till Isac.

Söndag- Fick ingeting gjort. Försökte plugga matte men det gick åt skogen. For ut och sprang. På kvällen for jag tilla isac och såg nån indianfilm.

Måndag- Idag kändes matten lite ljusare, kanske jag kan klara det. Slutade efter idrotten, vi hade skriskor! Sen for jag ut och sprang och nu har jag varit och buggat. Ska träna lite inför provet ( GeMu) på onsdag, spela piano och göra sångläxan innan jag ska göra en tidigkväll . Sen har jag också strukit lite kläder och försökt få nån att ladda ner en låt som tydligen är omöjlig att hitta :/ . Nu ska jag gå :) slänger ut en bild som gör åtminstone mig glad!



(Sommaren -07)


22

Första långa dagen på länge. Är rättså slut nu så nu sitter jag här och kopplar av med både ansikts- och hårinpackning! =) Ska äta sen räkna matte och ikväll blir det förmodligen hockey ! Måste ju hejja på AIK så dom kommer till slutspelet åtminstone !

Jo sen måste jag berätta, JAG VANN MOT ANNA IDAG IGEN I SHACK!, tack för en god god match gumman =] du försökte iaf!


(Bild från i sommras. När vi lekte krig i skogen.)

21

Japp, ännu en kort dag. Slutade klockan tjugo i tolv efter att ha haft NkB.prov ( jag sög) och GeMu. Fyfan vad bra det gick på Gemunn idag :D jag ägde! iaf, efter skolan drog jag till stan för att inhandla lite smått och gott. For in på ramus för att köpa piannoter men dom har tydligen slutat att sälja enskilda noter såå jag ska ringa min pianolärare ikväll och kolla, hon vet nån hemsida man kan bestämma ifrån :) !

Ikväll blir det backen med flickorna, det blir svinkul ! :) Sen har vi bestämt att kanske fara till hemavan på sportlovet ? Äventuellt blir det en annan tur till  fjällen nån helg mellan sport och påsk, det skulle vara så jväla skoj ! :D
Nu ska jag försöka få lite läxa gjort, matten går skit :( har bara fyra veckor på kapitlet :O ? måste jobba as mkt hemma själv, ligger på gränsen att ge upp.. .

Jajaj, nu ska jag sluta klaga :) här kommer bilderna från i söndags på våra balklänningar;
Jo, jag är 91;a och ska förmodligen inte på balen förrn nästa vår om jag ens ska det då. Men när jag var i thaialnd passade jag iallafall på att få en skräddarsydd, egendesignad klänning uppsydd. Skojs skull.
(min kusin är 90;a och hade nyköpt en, så vi passade på att manekenga)



 

19 o 20

hejhopp i lingonskogeN!
Hade som aldrig tid igår att lägga in nå bilder från söndagen och tyvär har jag inte hunnit lägga in dom på datorn idag heller. Men imorgon ska jag lägga in nå bidler :)

Igår slutade jag tidigt. Hade min första lektion MatteC, som blev pinsam som något. På kvällen var jag med Elin, vi gjorde inte så mkt, snackade och planerade lite smått och gott ;)

Idag har jag bara haft två lektioner, svenska och KuHi. For hem vid 12. Skit skönt!
Ikväll har jag inga planer alls, funderar på att bara vara hemma, räkna matte och ta det lugnt. Faaast om någon har lust att hitta på nått så får ni gäääääärna ringa!!!!!?

Här kommer en bild från i ettan, när sandra testade skannern på skolan ;)

ha en bra kväll :)


 


16, 17 & 18

Ska sammanfatta min helg;

Fredag; Natten mot idag fick jag hög feber, sisåder 39/40. Låg i sängen hela dagen. Orkade aldrig stiga upp. Sov och såg film.

Lördag; Febern hade minskat. Men fick inte för mamma fara på skolan på öppethus. Vilade på dagen, såg film. På kvällen smet jag ut och var med elin,thomas, janne, ludde och jeppe! Vi spelade poker, snackade och åkte lite pulka i backen, trevligt värre ;D!

Söndag; Pappa fyller 50. Vi gick upp och gav honom tårta och paket. Barnen hade köpt en digitalfotoram, om ni vet vad det är för någe. Sen bar det iväg till arvidsjaur. Där var vi en snabbis på DollarStore, sen hem till kusinerna. Skit trevligt att träffa dom , har inte träffat dom nått efter thailand :)! Sen vare trerätters hos mormor. Jag och Elsa orövade våra balklänningar, ( bilder kommer imorrn ;) ). Sen bar det iväg hemmåt.

Rätt lyckad helg minus febern och andra småsaker ! Kul som fan att träffa kusinerna iaf :) !

Imorgon, försa lektion med nå 3or, ingen aning var eller vilken lärare. Det blir spännande !


15

HOla,! ännu en lättviktar dag. Två lektioner i princip, en  shackmatch mot anna, tvärt förbi rektorn och sen hem.
Imorgon ska jag få veta om hur mitt schema kommer se ut  den här terminen, spännande ;) Vet att det låter sjukt, men det bästa jag hoppas på är 4 lektioner matteC i veckan. Hoppas Hoppas Hoppas!

Ikväll ska jag bugga och plugga :) gillar att säga det, bugga plugga bugga plugga bugga plugga.. jepp!
Prov i NkB imorgon, men det ska jag nog klara av !

Jo imorgon ska Elina komma och äta på min skola, sen ska vi iväg och hälsa på Kaplan, kring 1-2 tiden!





Annas söta klubba, ser ni öga näsa mun ?
(btw, vann över anna i shack ;) yeyy )

14

Väldig chill dag idag också. Två lektioner, NkB och GeMu sen Mentortid sen slutade jag =)
Jag har nu varit på stan och shoppat lite. Bl.a en digital fotoram till pappa, han fyller 50 till helgen!
Jag ska nu göra nått jag aldrig gjort förut, lägga ut en bild på det jag köpt, och bara för att jag inte har nått att göra.


En svart kofta (Cubus), en marinblå skjorta (VeroModa), grå strumbyxor (Lindex), När jag hör din röst (Bokia), en mascara nå nagelack och lite annat smått och gott.


Tönt. Jag vet =) HAha. Ikväll har jag absolut INGETING att göra , så hör gärna av er =) ? puss

13

Chill dag. Ikväll blir det film.


12

Fyyyyy vilken jobbig dag.

Steg upp, var helt sjukt trött. Cyklade till skolan, var helt sjukt trött. Sen fick jag veta att jag hade sovmorgon till 09.35, suck. Hade rep med Ensambel A inför lördag, lunch och gympagenomgång. Jag var inte på topp, ont i huvve och bara depp. Hoppas det känns bättre imorrn! Jepp det göre :)
For ut och löpte sen för att rensa huvve, fyfan vad skönt! Ska börja med det oftare!

Ikväll blire bugg och plugg! puss



Denna jobbiga dag bjuder jag på en riktig stämningshöjdare till bild ^^ =D

söndag

hoho, kom just hem från klutmarksbacken :D fan vad kul det är att åka! var där med elina,elin sen kom thomas, ludde och janne ! skojjigt värre! Ikväll blir det jävlart träning ;) måste komma igång på allvar igen!!!!!!




fin bilder från idag ^^ hhih =]

Lördag

Baaaaara chillat, typ varit på innebandy och handlat fisk. Det blev tre fula och e guldfisk ! haha :D
Sen vid sju kom främmande, vi åt gotti middag och sen stack jag över till ottilia. Vi satt och pratade om fjällen, kollade lite priser. Sen vid nio fick vi skjuts till Vidar vid ladan. Där spelade vi monopol, JAG VANN!, sen cyklade vi till ottilias pappa där vi lirade Guitar Hero 2 och snackade. Trevlig kväll!



Nu är klockan 10 och vi ska och åka i backen :) Drömde en jätte hemsk dörm inatt. Det var nått med ett tåg och nån som blev dödad. Och det var så fruktansvärt att jag satt i ett hörd, höll för ögnonnen och skrek, allt vd jag orkarde. Sen vaknade jag av mitt eget skrik och darrade i hela kroppen, urssssss...

Nä nu ska jag fara till backen, opuss

Bilder

Ja , nu kommer dom berömda bilderna , Enjoy!


slut

Fredag

okeej, det kanske nån där ute som är åtminstone liiiiiite nyfiken vad som blev igår? här kommer det.

Efter en liten tur till elina bestämde vi oss att fara på OBS? Det finns ju inget roligare? Iaf, då när vi var påväg ringde Elina Jonte, ölkorvmannen och frågade om han skulle med. Ja, då for vi upp till honom och pratade lite med en Jepser och vi bestämde att vi skulle fara dit. Då for jag, Elina, Frida och ölkorvmannen Jonte till OBS köpte dricka, choklad, dextrosol och såklart ölkorv sen cyklade vi vidare till en Jesper.  Hos Jesper spelade vi lite kort, guitar Hero och det slutade med att vi pratade med snubbar i "vänten" på nån Cs hubb eller vad det heter. Kul kväll!



Idag har jag varit jätte duktig. Städat rummer, damsugit hela huset, bakat och gjort lite läxa ! Nu ska jag koppla av med att se klart Sagan om ringen och äta lunch. Sen blir det att ladda in Thailandsbilder på bloggen, ( YEYYy ). Klockan 14.30 kommer några flickor på fika. Kvällen är ännu oklar. Pus

Elinas inlägg

Okej, med den här rubriken menas det inte att det är elina som skriver utan att detta inlägg är tillägnat henne. Senaste gången jag pratade med henne idag (har ringt, eller hon ringt mej, säkert 20 ggr bara idag och då underdriver jag) sa hon att om jag inte skulle skriva ett inlägg skulle hon sluta läsa min blogg och hon la även till att jag hade världens tråkigaste blogg också.

Tråkigt som fan har jag. Planerna för ikväll gick i kras, likt alla andra planer jag har haft den här veckan. Så nu efter att ha ändrat oss tusen gånger sitter vi hemma, jag frida och elina, och har INGETING att göra. Suck. Jag vill inte bowla, Elina vill inte göra nått akktivt förutom att bowla och Frida är på, vad vi än gör, Hopplöst.

Har ju inte skrivit på ett tag, kanske ska snabbt berätta vad jag gjort de senaste dagarna.

Lördag- Första dagen hemma. Var på hockey, 7-1. Var med Frida, Elina, Hanna, Ottilia och Malin

Söndag- Var ute och gick med ottlia, på kvällen minns jag inte vad jag gjorde.

Måndag- Var och åkte skoter i Varuträsk med tjejerna i klassen. Åt med matlaget, var med isak.

Tisdag- Ingen aning? Vad gjorde jag ? . Jag var säkert med Elina och Frida.

Onsdag- Var på stan med Sara, Elina och Frida. Bio sen med massa. YesMan, skit bra. Isak kom.

Torsdag- Sett sagan om ringen, inte klart än. Kvällen är oklar


Jani, och bilder från thailan? Näääääää.. jag orkar verkligen inte lägga ut nått sånt skit nu. Men det kommer snart, jag lovar er. Om ni är intresserad, haha. Nu ska jag till elina, efter att ha bytt om och klätt på mej lite mer. Sen blir det Obs, elelr nån annan stans. Dit vinder för oss kan man säga. Helt ooklar kväll. RING OCH ÖVERRASKA OSS! snälla.
kyssssss


Hemma för tusan :D

Hemma. Två dagars resa tar en på krafterna. Idag blir der hopckey (om vi tar oss in dvs.) sen chillkväll med Frida, Otilia och elIna  ;D  wiiio.  Dom har btw gjort en blogg, http://feos.blogg.se/ om oss fyra, titta gärna in ;) PUSS

RSS 2.0