födelsedagen

Idag har jag varit på skolan, gjort lite arko och haft pianolektion. Sen blev det hem, byta om och direkt till stan. Där träffade jag och ottilia, frida och elina på waynes. Sen kom moa också och vi alla fikade. Fick 300 kronor på aqua spa, 100 kronor på johanna i parken och ett pack med små vodka flaskor i olika smaker. TACK!

Sen bar det av hemmåt, åt, provade lite kläder. Sitter nu och väntar på anonym dude. Hahh måste bara berätta. Fick nyss ett samtal, när jag sa " hej det är stina" började nån spela piano, och jag hörde massa mansröster som sjöng, gissa vem det var? Min bror och hans roomates.. så gulligt av dom :D vart jätte glad !

Nu ska jag leta ottilias byxor sen fara förbi henne innan anonym dude kommer =) TJOBA!



ville bara säga....

18ÅÅÅÅÅÅÅR! äntligen säger jag bara...


lördag

Hejsaaaaaan!
Städat-julpyntat-jobbat-varitpåkonsert-settstolendear-ärmedmarcusjohnfrida-
spelatutebandy(vi vann)-settfilm-spelatbordpingis(vi vann)-nu ska vi se hpp hipp hora.

HOJ


hEEEEELG, äntligen

HohO!
Idag har jag haft extra ont i ryggen så efter lunch for jag hem. Nu har jag ätit, pluggat och ligger och väntar på att mamma ska massera mig. Ikväll blir det att umgås med telia. Kanske blir basta och nån film? Vem vet?

Alla som ska på station, ha så kul! Men nästa gång så hänger jag också med !;)

snö, kom kom kom


det är morgon och jag vill sova...

Ni har väl varit med om att ni drömt en sånn där dröm som man aldrig skulle vilja vakna ur, och sen när klockan ringer vill ni inget hellre än att somna om? En sånn dröm hade jag inatt. åh! Men tyvär var man tvungen att stiga upp igen !

Gårkvällen blev det konserrt. Det gick helt okej, men jag hördes knappt i min mick vilket jag är ändå glad över. Om man inte hör sig själv är det svårt att få det låta bra :S. Efter konserten for jag marcus och john hem till frida. Blev mys å massage.

Här har vi en bild på sötboysen


samma sak om och om igen

Mina dagar är vardera ganska lik. vakna->skola->körskola->äta->film->sova
men snart är man 18 och då blire andra bullar ;)

Ikväll har jag först umgåtts lite med marcus, sen varit och jobbat och sen komme kusen elsa. Snart dax för att sova igen. Konsert imorrn klockan 19.00 på e4an :D!! Kom dit



tisdag

tjoba!
Gårkvällen spenderades med frida,solle,marcus å john. Vi hade nog rättså tråkigt, ingeting att göra. Men så kan det vara ibland. Lyckades tillslut köra hem dom å jag fick min alltid så efterlängtade skönhetssömn.

Idag steg jag upp och det bar iväg till körskolan. Halken var det den här gången. Jag skyndade mig och paxade första biten till piteå vilket jag nu är glad över. Halken var förövrigt skitkul och ofc lärorik. Komme hem där kring fyra tiden, for hem och gjorde mat åt familjen. Därefter en kopp kaffe stack jag och mamma på träning. Komme hem för en stund sen, har duschat och funderar över kvällen. Blir nog nått mys!!


KAFFET ÄR KLART, måst dra, hoj!



mår som vanligt idag = helt okej

Blev ingen 18års fest i lördags. Ist blev det jobb och film med john.
Gårdagen bestod av jobb, träning, mys kväll med john,marcus,frida och moa. Blev att se pippi på de sju haven och emil i lönnberga. Sen så måste jag bara berätta att i morse när jag vaknade hade jag ett blåmärke runt min handled. Hurdå? Jo, frida,john å marcus bestämde sig igår för att hoppa på mig och kittla mig och då vare så att john höll fast mig så hårt så jag fick en blåmärke runt handleden. najs!

Sen idag har jag haft sovmorgon och endast två lektioner, piano och religion. Sen körlektion, mat och nu sitter jag här med kaffe. Ikväll blire övningsköra, massage och film. Känns så skönt. Peppar halken imorrn då?



ögongodis en fredagskväll

HEjjj!
Igår blev det skola, middag på stan och sen bio. Vi såg "new moon". Ojojoj, så braden är.
In lööv, Jacob (L)
Blev hem och sova för mig sen, för i morse steg jag upp 5 och stack iväg på jobbet. Och vad tror ni händer? Jo jag går ner i källaren för att kolla så att larmet är avstäng, och ja det var det. Så jag slog aldrig in nån kod. Tio minuter egfter bankar det på rutan, vem är det ?!?! JOOOOOO, sicuritas :O vaaafannn... men dom var trevliga och det där larmet har krånglat fler ggr. Kändes bara lite dumt att jag dragit dit dom sju på morgonen.. haha :]

Iallafall, sen blev det hem och sova lite, sen lunch, stan och sen café på nordanå där mina kära klasskambrater spelade. Nu väntas mat och sen blire danföreställning. Efter det ska vi fara och hälsa på på ericas 18-års fest.. KUUNG! Jobb ikväll igen..



to much coffe

kvällen spenderades tsm med frida, elina och otti på e4an med dans och skratt.
Nu har jag just plockat bort disk från mitt rum, 9 kaffekoppar...... blev te ikväll för omväxlingens skull. Nu vill jag inget annat än sova, natti!

onsdag

vakna-skola-stan-hem-utmedottilådogg-gjorde mat-åt-speladepiano-drackkaffe.

nu väntar

massage-plugg-kanskeE4an-mer plugg-sleeptime




söndag

hejj ! gårkvällen spendeades hos moa i hennes mysiga lägenhet efter sladdning och besk på icamaxi. Efter att ha skjutsat moas syrra och bror m.m fick vi sällskap av markus och john. Då blev det utklassning (från tjejernas sida) i kortspel och sedan ut och sladda mera. wioioo! Blev en tidig kväll.

Idag har jag tagit sovmorgon, druckit kaffe, pluggat, jobbat, mera plugg. Har just kommit hem från gymmet och sitter med en koppkaffe innan det blir att hoppa i duschen. Ikväll blir det mera plugg, och mys framför OTH och Gossip Girl. Kanske får sällskaP?



fredag

Kom just hem från en chillarskväll med spel och film i gärdsmark. Alltid lika trevligt. Hemavan på sportlovet då?

Nu väntar sängen... ZzZzz



fredag

HEJJ!
Igår blev det en chillars dag med kör, ensambelB och körlektion. Kvällen tillbringades tsm med min hjälte och marcus.

Ikväll var det tänkt att vi skulle fara till fällfors och gå spökrunda men jag känner mig inte alls på topp så min hjälte kommer snart och vi ska hitta på nått bra ! BOOOOOBA vart skit pisst... FÖRLÅT


onsdag

Hejjj! Tog sovmorgon imorse pga sovkompisen och vaccinsprutan igår. Efter en härlig lunch från krysset tog jag mig till skolan för att ha svenska och gemu. Efter skolan kom ottilia och vi dansade, snart klar med korregrafin!

Blev hemskjutsad av anton och hemma väntade middagen. Nu har jag pluggat piano och sång, mkt effektiv!
Nu är marcus här och det är dax att vara lite social. HOOJ



tisdag

tjenare!
Idag har jag haft skola som alltid. Inte nått speciellt har hänt. Haft dans, svenska och projektarb.
Efter skolan stack jag till körskolan och pluggade, sen hade jag körlektion. Direkt när jag kom hem åkte jag tillbaka in till stan för att ta  den fruktade vaccinsprutan. Kommer jag överleva? Hört talas om förlamning, nervrubbning, illa mående, svag i armen osv osv.. MEn just nu är jag piggare än aldirg förr :D haha, peppar peppar ta i trä!
Nu sitter jag och väntar på sällskap. Blir bra !

Fin bloggdesign? Jag vet


måndag

En helt vanlig jobbig måndag i skolan, plus ett tandläkarbesök. Nu blire mat, jobb, övningskörning, plugg, massage och sova. Har så jävulst ont i ryggen, inne på andra veckan nu... måtte detta gå över!!!!!




ALLMÄNT LESS!


lördag

gårkvällen spenderades med elina, ottilia, elin, amanda, solle och markus =)  trevligt trevligt. Elina sov över

Imorse vaknade med ett alldeles vitt landskap utanför fönstret. Jag och elina klev upp, åt lunch och stack till stan. Fick shopppa en hel del. Sen blev det middag hos eriksson, kinamat!! Nu är jag med solle och markus och frida. Markus och solle kör twister ;) haha.. Vi har nyss spelat ett jätte roligt spel, risk. JAG VANN! ha ha.. solle vart pisst...srry solle


jätteuppdatering

hejhopp, det var ett tag sen jag skrev. Kände att jag inte ville skriva om i lördags förrn jag fått bilderna. Menn jag har nu insett att det kommer ta ett tag. Men jag tänkte dra en snabb uppdatering av min vecka.

Lördag; Haloweenpartay med moa och micke. Blev en kanonkväll! Musse, mimmi och bruden slog klackarna i taket. Bilder kommer senare.

Söndag; Jag tror jag jobbade sen chillade med elina på kvälln kankse ?

Måndag; Skola, sen jobba, sen såg film med krille

Tisdag; Skola, körlektion, plugg, markus, mörkerkurragömma

Onsdag; Skola(luciaövn),massage, övningsköra, markus och frida

Torsdag (idag); Körlektion, Ensabel B, hem , Kör och nu har jag kommit hem och gjort mat åt mig och min syster som har ff några dagar framöver. Nu ska jag plugga lite, sen ikväll blir det träning med frippe och tv. Göttigött!!!



RSS 2.0