30

En helt galen vecka. Har gjort så mkt i veckan.
Igår var jag såklart på skolan sen blev det lite jobb med projektarbetet. Idag vart det en kort dag på skolan sen träning och nu har jag just kommit hem från bion. Har äntligen sett avatar och ja må erkänna. Den var bra....

Nu måste jag sova, jobbar ju imorrn! 06.00, GREAT! Natti


27

Heeeej! Är helt död idag. Ont i skallen och oroligt i magen.
Gårkvällen var hur ball som helst! Blev mat hos moa, lite godricka till.
Sen spelade vi galenpanna och körde s & k.

När det var dax att bli hemskjutsade(lite för många i bilen), händer det som inte får hända. Vi blir stoppade av polisen........... Men som tur var, var dom på bra humör och släppte oss med en varning. URS! blev skit skrajj!

Idag vaknade jag upp nånstans(inte hemma iaf),  steg upp och tog bussen hem. Sen idag har jag inte gjort mkt mer än ätit, sett film, badat osv..

Nu blire tidigkväll, är så trött så jag skulle kunna slockna här och nu! hihi.

PUSS♥


26

heeejhallå!
Kan inte påstå att matteprovet gick galant men men det är inte hela världen. Efter skolan stack mois å frida å jag och badade med några pojkar på edda. Trevligt trevligt. Sen hem å småäta. Nu snart kommer frida och vi ska göra efterrätt till ikväll. Kvällens planer består av middag,mys,lita annat med pakis och micke hos moa. Jag och frida övernattar där inatt sen skola imorrrrrrrrn X(. jaja, har bara två lektioner sååå ska inte klaga. Jaja, nu borde jag väl klinka lite på pianot innan fruddan kommer.







HAHA , är så glad idag!!!!


25

Skoola idag. Matte och piano. Jag kan ju lova att jag fruktar provet imorgon även fast jag pluggat hela kvälln. Det var iaf riktigt skönt att sluta tidigt. Efter skolan for jag hem och gick ut med doggen sen badat och varit och jobbat en sväng.
 Nu ska jag sluta plugga och slå igång en riktigt mysfilm ist!!
haha mkt roligare!







24

heeeej!
såklart har jag varit dålig på att uppdatera. Men jag tänkte göra ett försök och här kommer en snabb sammanfattning av min helg.

Fredag; Bad med moa,fredde å benny. På kvällen 19-års kalas för ottan med 80-tals tema. Bilder kommer sen hoppas jag?

Lördag; En snabbis förbi leoslekland. Färga håret sen fest på degerbyn med elina och hennes dudes, sen vidare på kalles och därefter en uppfriskande prommenad?!

Söndag; Bara degat hela dagen, inte gjort nått vettigt alls. Nu blire en film sen sova. Skola imorgon.

BYYYYYE!


18

Hejhej!
Ännu en skolvecka.. Men som tur är känns det inte så farligt. Slutade tolv idag, for hem coh satt mig med läxa. Runt ett kom marcus och vi gick ut broarna. Det var typ kallt ute?! Efter en timmes prommis kom vi hem och satt oss under filtar vid tv för att värma oss. Sen gjorde vi mat och åt tills det var dax för mig att sticka på dans. Nu har jag varit och shake my azz med ottan på campus. Nu väntar spikmattan och film! GÖTT!




17

Heeeeeelo.
Haft en helt okej helg med gott folk, jobb, sytt, fixat och donat hemma.
Ikväll har jag umgåtts med frppe, vi har chillat och sett en skitnajs film. VERKLIGEN en måbra film. Så jag mår super nuuuu... lite fruktan känner jag inför skolan imorgon, matte och piano. Har verkligen inte fått nått vettigt gjort av nått av de.. men men, det kan man ju inte alltid heller. Nu ska jag lägga mig på spikmattan, må bra och läsa. HADE!




14

HEEJ!
Chill dag, en lektion 12.15 sen slutat. For på stan gjorde några ärenden sen hem, pluggade, åt, for och tränade och sen for jag hem till pakis och såg en grymt bra film. Fast filmen laggade så vi såg bara början och slutet.. sög ju. Imorgon äre fredag, LOVIT! Då blire skola, träning, sen nått roligt påhitt med ottan! :D

HADE!


12

TJEEEEEBA!
Idag har jag varit i skola. Älskar schemat. Slutar klockan tolv, måndag och tisdag (L)!
 LOVE  IT!
Efter skolan drog några i klassen och käka på max, skrov 45:- . Sen gick jag och emma runt på stan och sökte sponsring till projectarbetet och inhandlade skor (jag handlade mitt andra par för den här veckan).

Sen bar det iväg hem och äta sen  på edda, IGEN!. Denna gång tsm med Burben och Frida. Vi plaskade omkring och lekte tills vi blev skrynkliga sen hem till mig och se film, marcus komme åxå=)

nU VÄNtar den sköna sängen, ska sova så gottit. Imorgon har man sovmorgon å två lektioner. YEAH!




11

HEEEEEJ!
idag är jag på super humör även fastr jag haft matte i 2,5 h (liten paus när brandalarmet gick, men men) och piano. Men herregud vilken låt jag ska få spela på piano
 I like it, I LOVE IT! ( kan ej avslöja vad förrn jag den kan srry)

For en liten snutt på stan sen upp på lassa för att hälsa på Betty sen hem och göra mat. Nu väntar jag på att ottan ska käka sen sticker vi på edda!!!!!!



10

TJEEEEEEEENAREE! alltså jag är peppad på livet och vill bara ja, aktivera mig!

Iaf, i fredag var vi ute på balsac. Trevligt men min fot for lite illa men så kan det gå. Sen igår chillade jag med fridaa och idag har vi varit uttte med skojtern hela dagen. Hur underbart som helst, SYND FÖR ER SOM LÅG HEMMA OCH SOV SOM VI RINGDE OCH FÖRSÖKTE VÄCKA, ni vet vilka ni är!

Ikväll blir det chillarskväll här hemma med chirre och dirre och firre. och imorgon skola , BUHU (U) !
Men jag peppar LEK PÅ EDDA imogon kväll, alla sugna FÖLJ!!!!



Jo vi plockade upp och var med lillponta från gärdis!


ÅR 10

Tjeeeeeeenis! Har itne idas skriva här nån gång under lovet. Men eftersom det är ett nytt år åså så kanske jag ska försöka ta tag i att skriva lite nu coh då igen.
Så, vad hände på nyårs? Tanken var att äta hos moa och sen dra vidare men vi fastnade hos moa hela kvällen tsm med lite härliga dudes. Vid halv fem/fem avrundades kalaset och jag fick skjuts hem. En kanon avslutning på året 09 och en najs början på året 10.

Kikade in idag på fejjan för att kolla upp lite bilder. Här kommer en




Ikväll blire nå påhitt med frida! Kaaaaanon säger jag bara!


RSS 2.0