toppenhelg!

Direkt efter jobbet i fredags stack jag och frida med bussen till umeå. Blev upplockade av brodern och for till han och hans polares lägenhet och åt en god middag. Sen promenerade vi vidare till Jennifer och där fylldes det snabbt med massa nytt, trevligt folk. Därefter drog vi ut på corona för att dansa loss. Såklart var jag duktig nog att spola ner min garerobslapp i toan, yey. Ännu en jacka borta.

Lördagen gick vi på stan och shoppade loss, åt lunch med kusinen john, tog bussen hem vid fyra. Kvällen spenderades hos linus, mys. Och i morse for vi på efs för att lyssna på när frida sjöng. Nu har jag varit och jobbat, ätit middags hos eriksson och sitter nu och ser the hills tills linus kommer hem från träningen. Blir ännu en lugn kväll för att ladda upp för ännu en arbetsvecka.



blåsig söndag

Jäddrans vad det håller på och blåser idag. Vi har varit i ljusvattnet och ridit i två timmar idag och jag tror jag förfrös mina tår och fingrar.... Men askul var det ändå! Var säkert ett årsen jag satt uppe på en häst rygg.









Ikväll blir de bingolotto med mois och anna. DET SKA BLI VINST!

hej hej igen

He var som länge sen sist....

Mitt liv består just nu av jobba på scorett, försöka få nån bättring på min rygg, lite träning, kompisar och min linus.
Har inte mkt att skriva. I helgen jobbar jag och städar. Lite jobbigt men pengar är pengar.

Jag sitter nu här och väntar på att linus ska komma så ska vi fixa lite käk. Just nu kikar jag på lite bilder från förra vintern. Gud vad jag längtar till påsken. Ett av det bästa som händer på hela året. Då åker hela familjen norrut till Arvidjsaur och förenas med kusinaskaran. Förra året var grymt kul. Partay med kusinerna, påskägg och det bästa, sol och skoter ute på isarna. Snart är det dax igen !



RSS 2.0