Åhh, vad jag egentligen inte orkar att jobba.

Idag har jag hunnit med att vara med ottii, gått med frida runt broarna, haft besök av kusinen och nu ska jag iväg och jobba en timme eller två. Kände verkligen inte peppen. Men lika bra att göra bort det med desamma.

Ikväll blir det hemmakväll. Skönt efter helgens jobb och aktiviteter!



alldeles för trött för att skriva..

men ändå gör jag det.
.
Idag har jag inte gjort annat änatt städa och chilla. Kvällen spenderades med alle och tobbe. Vi såg film, män som hatar kvinnor. Sen där vid halv två begav jag mig iväg för att jobba. Bättre att göra det ikväll än imorgon på morgonen. Men nu är jag hemma och ska ta och lägga mig.. gonatt

fredagkväll

Hejhopp! Igår var det fredag vilket innebar en lång dag i skolan med en heldel lektioner. Helt slut for jag hem och gjorde mig iordning för middag ute. Jag och frida gick en stund på stan innan vi hamnade på wook and roll där vi åt sushi. Lite överskattat det där med sushi säger jag bara..

Sen bar det hem, alla är och dansar på station ikväll så jag elina och frida samt erik och pontus, som vi alla ännu inte fyllt 18, såg en film. Sen for jag och jobbade till ca 3 sen bar det hem och sova.







Vaknade med äckligt mkt huvudverk som fortfarande inte försvunnit...

Ikväll blir det kanske alle? vem vet vad vi hittar på ..

snabb uppdatering

Igår komme johan hit från arjeplog. Blev filmkväll och vi somnade där vid halv ett? 
Imorse gav han sig tillbaka till piteå och för mig bar det iväg till skolan.

Idag har vi haft en helt klart okej skoldag. Insparken på morgonen ( som spårade ur enligt lärarna ?! ) sen ensambel B och svenska. Komme just hem från skolan och ikväll blir det träning? film? chillkväll? ingen aning!



hemma igen

Igår blev hemmakväll. For och jobbade en stund efter maten, la mig sedan och såg Wallander. John komme förbi en stund och höll mig sällskap!

Idag blev det hemmadag igen. Fattar inte varför jag har så ont i huvudet hela tiden, kanske dax att börja använda glasögonen lite oftare? Efter skolan kommer moa förbi sen blir det möte för att planera barnkören, sen träning?!





24/8

helloj!
Helgen har gått väldigt snabbt. På fredrgen direkt efter skolan blev jag upphämtad av mamma och pappa och vi begav oss till stugan. Fredagkvällen bestod av mat och fiske. Fick två stycken fina firrar och alla andra fick inga. På lördagdag blev det bärplockning av svartavinbär. Kvällen spenderades med min kära frida men även pontus och erik ( fick sällskap av elina och elin en stund).

Vid kvart i tre komme moa och vi la oss direkt och sov. På söndamorgon gick vi upp för att bege oss till stortjärn för att sjunga på en gudtjänst. Det gick bra förrutom att gitarren var hemskt ostämd och jag spelade mitt stycke alldeles för snabbt. På kvällen blev jag utmanad i krocket av gavva,elin och robert. Vi satte upp en terrängbana ute på grönområdet. Vem vann ? Jo,  JAG ! Kvällen avrundades med film.

Idag vakande jag med hemsk huvudverk så det blev hemmadag för mig. Har just sett en film, turn it up. Vart så sjukt peppad på dansen!! Ska bli kanonkul!


skola

Igår (torsdag) började skolan om. Vakade natten mot torsdag så sov ingeting. Det var typ det värsta jag gjort. Kände mig yr och ville bara dö. Men det var ju kul?!

Igår efter en kort skoldag, som tur var, for jag och frida och köpte mat på subway,städade, tog en prommis, for på ett möte sen stan en sväng. Efter middagen ett bad somnade jag vid halv åtta tiden.



Idag for jag till skolan, hyffsat utvilad. Vår lektion var inställd och ist var rektiorn och syon och informerade. Erik, vår rektor bjöd på fika hos doris sedan. Nu har jag hål till ett. Då ska jag och moa passa på att öva inför söndag. Sen blir det skola för en sista lektion och lärarkonsert sen far jag till stugan. Kommer hem imorgon förhoppningsvis.

uppdatering

jag har ångrat mig om att dra igenom alla dessa dagar jag missat att skriva om. Alla säger ju att en bild säger mer än tusen ord? Så om jag lägger in några bilder från mina dagar så behöver jag kanske inte skriva så mkt ;)


Min resa till arjeplog. 

elina-anna-ida, sol, bad, skoter på vatten, kneeboard, basta, dans på logen, båt, skjutbana m.m



Fridas stuga.

Åkning med ring, besök av arjeplogbo, filmkväll till 7.00, solle-john-markus, elina-moa-frida



Bergsbynglass.



Fotosession med moa.







Har hunnit med mkt annat också t.ex bastning i kåge, brännboll, lek och annat bus!!

snart

uppdatering av dessa två sista sommarveckor kommer snart....

snart

uppdatering av dessa två sista sommarveckor kommer snart....

hejdå nu far jag

Arjeplog idag, tillbak på några dagar! 


 

you'r god damn amazing



RSS 2.0