Valborgsmässoafton

hejhopp! Tog sovmorgon idag, sov inte så bra inatt! Har ingen kuttehitte så börjar inte förrn halv ett =) Känns jätte bra!
Har varit ute och solat nu, hur skönt som helst och ikväll är det valborgs. Vi ska förhoppningsvis äta middag hos elin, leka lite lekar , spela kubb m.m sen blir det att dra ut! Kul med en kväll med girlsen!!!!!!

Nu ska jag äta sen klä på mig för att sedan dra till skolan, svenska matte sång och arko.



peppa=)

orrrkaa

Jag orkar verkligen inte plugga ?
peppar upp istället inför en fullspäckad helg =)






















pluttinutti pellie =)

suckja

hejochhååå... är på hyffsat uselt humör idag. vet inte vad... mkt plugg
Tankens trädgård idag, grattis till sofia och ottilia som vann.

Ikväll blir det plugg, ut och löpa snabbt som sjutton och sen hem och se twiligt =) den komme ut idag på dvd.




Vad gör alla imorrn?

tisdagg

Och nu  var tisdagen avklarad. Hade nationella i Engelska B imorse. Gick väl sisådär, svårt att få ihop 300 ord. Man skulle skriva en artikel om jämställdhet mellan kvinnor och män under 2000-talet. Sen var det bara film på kuttehitten och kör. Så det var en snabbt avklarad dag.

Nu väntar läxa som ska göras bort och ikväll blir det att fara på danscafé med elin och maybe en titt på Coffein där Hemtjänsten spelar ikväll, klockan 20.00. Nä nu äre plugg, puss=)!


hahaha

Kikade in på min mobil nyss, och titta vad fina bilder jag fann, hihih


     



fina flickor ;)


nu väntar en massa plugg .... pözz

funka

måndagen är avklarad. Matte,Ensambel A och B, idrott. Är glad att jag klarade ensambel B utan nån klagan ( brukar nästan aldrig göra läxorna, glömmer ofta noterna) fick tillochmed beröm!
Efter skolan följde moa och anna mig hem. Vi åt bullar, drack kaffe och repade en aning. Det gick faktiskt bra :)! Nu har dom farit och jag ska ut i regnet på joggingtur. Urs så blött det kommer att bli.

Ikväll ska jag vara duktig och göra bort matten, för imorgon ska jag och elin på danscafé på nordanå(ottilia ska dansa, kom dit! ), så då vill jag inte ha massa skolarbete liggandes. Sen är det nationella i engelska imorgon :/ så det blir tidigkväll!
smsa!



ordtorka

Okej, jag har absolut ingeting att skirva....... hmm...... grattis till micke som fyllde 18 år igår...
ikväll ska jag till pontus, blir nog kanoners...det var nog allt.....!



Nananana, om två veckor!!!!!

Sitter på engelskan nu. Vi ska öva inför nationella! Går väl sisådär, är lite okonsentrerad.
Idag går jag till fyra, sen ska jag förbi stan en stund och kolla sommarjobb. Hoppas jag kommer få nått, annars är jag pank i sommar! Ikväll blir det träning på nått håll sen plugg. Snart helg, känns skita braaaaa!

lalal hejda



Paradiset, vill tillbaka nu som aldrig förr :(

suck

Chilldag. Kände mej inte på topp idag heller. Det är nått som bekymrar mej =S !
For på staden en stund, fyllde på mobilen. Sen for jag hem och solade, såg tv.

Ikväll kommer guffe. Det blir plugg och prat.
smsa nura!

oj oj vad står på

Skola idag, urs vad jag är skoltrött =S tur att sommarn är nära! Hade NkB prov också, gick inge vidare. Har inte orkat plugga sen så hade vi tio minuters lunch, sen en halvtimme med provet innan nästa lektion började, jäkktigt värre. Sen hade jag ont i huvudet så jag skippade matten och for hem och sov.

Ikväll blir det att jobba i 3 timmar typ,  sen ut och springa. Desperative Housawifes ikväll typ? Blir bra !


Utmaning

Har inte gjort mkt idag =) Kollat lite på tv och varit ute på lång prommenad.
Här har vi en liten utmaning, blev utmanad av elin, och nu vill hon veta fem saker jag ska göra under 2009 och sen ska jag utmana fem personer att göra en lista där de skriver fem saker som de ska göra under 2009.
(Kort mening)


Jag ska...

- Fylla arton
- Ta körtkortet
- Ha den bästa sommaren ever!
- Fira en riktig svensk jul
- Lära mig jonglera

Då utmanar jag Isac, Hanna, Linnéa Lu, Sandra, Maria

Home sweet home

Jaani, nu är jag hemma. Vi skulle egentligen komma hem ikväll men alla längtade hem så vi packade våra väskor och for hem igårkväll. Hemresan blev en historia för sig med skratt, skrik och lite sura miner men helklart godkänd. Annars har vi haft det bra. Två dagar i backen med sol och två lyckade kvällar. Finns massor av roliga bilder att visa och saker att berätta. Men det tar vi face to face, haha. Kan lägga in lite bilder sen när otttlia skickat !

Tack till ni som följde :)



I sing dela, dela ngyanya dela when I'm with you

Är svag för denna låt !!


FJälls

Hejhååååå! Igårkväll blerv det inte då mkt poker. Elina, elin och ottilia komme. Det blev att vi satt och pratade i  timtal. Fika hann vi också med!

Idag är det fjääääääällen, jäckvik som gäller :D är jätte peppad. om en och en halv timme kommer dom och hämtar mig.
Så ni får ha det så bra här hemma! Jag kommer hem på söndagkväll förhoppningsvis.
Hej så länge då!


Stadsfesten, sommaren -08

Godmorning starshine

Igår blev det ingen poker, ist var jag,ottilia,ante,anton,emil,isac,samme,vidar och jacce hos isac och spelade skelleftespelet. Det är typ en variant av monopol. Det var hur roligt som helst, haha. Måste göras om!

Idag har jag gått upp tidigt, städat, packat, pluggat :) Nu ska jag göra  pankaka till fjällen. Far ju imorrn?!Blir kanoneers. Taggar som något!
Ikväll blir det nog poker.

köööözz



Sommar tack ?


--> Coolarnenvisto <--

Ännu en lov dag, känns underbart!
Idag gick jag upp relativt tidigt och gick ut i solen. De är så underbart nu när solen lyser och snön smälter :) Är riktigt taggad på sommar nue. Idag ska jag ut och springa, sen jobba en stund och ikväll blir det kanske pokerkväll? annars vet jag inte?


måndag

Idag var jag först ute på prommis med ottilia :) Vädret var jätte fint, sol och värme!
Sen åt jag lunch och efter det komme sara med familj på fika. Därefter for jag och jobbade och sedan sprang jag därifrån hem. Nu har jag ätit middag och ska snart gå ner och hämta kaffe och efterrätt! mums =]
Kvällen är ännu oklar.



Påsk

Hejhopp! Nu är jag hemma. Komme hem igår kväll. Då for jag till isac. Vi såg film och gick på jakt efter hans pappas kaffebryggare. Men vi fann ej skatten och fick låna en av hans syrra.

Jag har haft det helt jätte bra i arvidsjaur. Skit kul att träffa alla igen! Nästa gång vi blir allihopa är nog inte förrn i stugan i sommar. Tänkte lägga upp lite bilder nu från min helg ;


   
   


Nu ska jag ut på prommis med ottilia. Puss

Hejdå

Nu far jag till arvidsjaru =) Kommer hem måndag! Pözz
(smsa)



22.08

Jepp, nu har man kommit hem. Dom var ännu bättre idag! Skit bra jobbat hörrni.
Vår klass sålde fika. Själv drack jag 8 koppar kaffe och 4 kakor.......... så nu är jag något överspidad =D==D=D=D=D

Imorgon sen arvisjaur, yeah! 

en dag kvar

Nu är det bara en dag kvar tills det blir lov. Idag har jag bara varit på skolan en stund. Kollat in alla projektarbeten.
Sen for jag och emma på stan en stund. och vet ni vad ? jag har slut pengar :( suuuck. Men jag har lite pengar att håva in från folk som är skyldig mig så än är jag inte helt pank.

Ikväll blir det att fara och lyssna på treornas konsert. Hörde dom igår, dom var asduktiga! Sen blir det att plugga lite, imorgon är det de fruktade matteprovet. urss.. och sen tandläkaren. urss.. men sen åker jag till arvidsjaur!!
VET NI VAD ? Jag hittade mina glasögon i morse, YEYYY ! dom låg gömda i en av mina smyckes lådor.



yiiiiiiiiihaa

Blev inte så mkt plugg igår. claes komme och umgicks med mej ist :)! Vi pratade och såg " I am ledgen" , den var faktiskt jätte bra :D bättre än jag trodde iaf!

Ikväll blir det desvärre plugg. Matteprov på torsdag. Urs... sen hoppas jag att det går nått bra på tv ikväll som jag kan chilla med. Hihi,
smsa gärna, mitt gratis tar snart slut =)




Run 'round in my head

Hejhopp alla glada och alla sura.
Idag var första dagen på skolan efter en veckas prao. Allt kändes inte på topp, är fortfarande rätt sliten. Men det var såklart alltid lika roligt att träffa mina kära kambrater :) For hem från matten, ont i huvudet, ingen konsentration och sen har jag ju magkatarr. Men det gjorde egentligen inget, för jag jobbar lika bra hemma.

Så, planerna för ikväll blir att göra ett sista försök för att hitta mina glasögon, börja packa lite till arvidsjaur, sen plugga matte och nkB i sinne ! Bara tre dagar kvar sen är det lov. Känns helt underbart!
smsa!



sönnda

Vad konstig jag har kännt mig i helgen. Kanske beror på att jag jobbat så hårt i veckan och sena kvällar :)
Igår var jag bara hemma. Flickorna i klassen var hos sandra men jag orkade verkligen inte göra nått. Så jag låg hemma och såg film, guffe komme en stund och gjorde mig sällskap !

Idag har jag  varit ute på en lång prommis med mamma. Var riktigt skönt, det är ju så fint väder :D
Nu sitter jag här och försöker få tag på moa och ottilia, vi ska och planera fjällen (jäckvik på påsklovet) , hemma hos hampus. Men ingen av dom svarar :/ Ikväll ville ottilia att jag skulle hänga med på danföreställning annars ska jag och träna med frida. Känns som jag verkligen behöver röra på mig, har inte hunnit med nån träning alls i veckan.

åååååh, måste bara säga att jag längtar som en tok till torsdag, Då ska familjen till arvidjsuar och hälsa på kusinerna och mormor och morfar. Saknar dom jätte mkt! Har inte träffat dom sen efter thailand. Så det är på tiden nu:)! Det blir fyra dagar ute på isen. Känns underbart


nu orkar jag

En riktig hetiskt vecka. Har knappt hunnit varit inne på datorn något :) Vi har haft praktik och jag har varit på buketten i stan. Har fått göra buketter, packat upp, vattnat, gjort blomsterarangemang m.m vilket ahr lett till att jag knappt orkat gjort nått på kvällarna. Sen har jag ju inte kommit hem förrn halv sju så jag har inte haft tid heller.

I tosdags så ringde elina där vid halv fyra och sa att det gick gratis bussar till piteå ikväll och frågade om jag skulle hänga med? Så jag gjorde en impuls och for till piteå. Det var tydligen tjejkväll och när vi skulle få oss ombord på bussarna var det rena rama kriget bland tanter och kvinnor . Hahah. Komme hem typ vid halv tolv =).

Igår var på jobbet sa min handledare att jag skulle göra ett test. Jag skulle gå och välja exakt vad jag ville till en bukett som skulle kosta 200-260 kronor. Jag vart typ hel spänd för det finns så hiumla mkt att välja emellan. Tillslut efter en timme drygt var jag klar. Och den vart mer än godkänd =) dom tyckte den vart jätte vacker. Så när jag skulle hem fick jag den där buketten för 260 kronor och ett presentkort på bio för 140 kronor. Så jag antar att dom varit rättså nöjd med mej =) Igår kväll komme frida. Vi såg film och tryckte godis. " Hata göteborg" och "14 suger", i både filmerna är det sommar och denna snygging är huvudpersonen!




     

     

RSS 2.0