Åhejåhå!

Åhejåhå! Livet rullar på. Men nästa vecka ska jag ha massa roligheter :D på tisdag ska vi med tjejerna till lycksele och kolla på djuren ! Och tosdag ska jag med elina till umeå och vi ska fota oss gratis. Hon hade typ vunnit nån tävling ! Sen så är det ju midsommar nästa fredag . Men dom planerna står oklara!
Idag har jag tagit sovmorgon och varit ute och gått. Jo jag har ramlat med inlines också! Jag+inlines+inga bromsar+backar = ramla. Men det gick ändå ganska bra :) lite ont bara ! Klockan två ska jag fara och jobba =) skönt med en kort dag!

Oj vad man är sliten idag då!

Oj vad man är sliten idag då! Var så länge sen man festade att man nästan glömt bort hur det känns att vara bakis. Hah okejdå! Såå länge sen var det inte men ändå.
Igår samlades en trevlig mix med folk vid kyrkholmen där det blev prat, skratt, kubb och brännboll! Sen gick vi vidare till mollys där jag fick gå in "VIP" med min käre kambrat elina som även bjöd mig på en jäger/redbull shot som jag förövrigt misslyckades att dricka. Tackarr bruden!
Idag är jag bakis och slut. Så jag och min älskade ska nog bara glo på dumburken eller något sådant ! blir nog bra!!

Skön ledig dag.

Hjesannn! iDAG har jag haft en skön ledig dag. På förmiddagen har jag hunnit påbörja ett ntt syprojekt, en söt liten topp i vit spets som man kan ha till höga shorts eller en hög kjol. Sen har jag ätit lunch, varit på prommis, målat, varit på stan med linus och markus och nu sitter jag här och har absolut INGETINg att göra... Suck! Vädret är superfint, alla vänner jobbar, studenfirar eller är upptagna på andra sätt! Kanske ska dra till pojkvännen och umgås med han och simon. För jag pallar nog inte sitta hemma denna kväll!
Här kommer lite bilder från när vi jagade bävrar för nån kväll sedan.
Nu ska jag iväg och skjutsa frida ! BYe

RSS 2.0