Love, like pure magie.

Skola skola. Skippade Mattetävlingen min lärare anmält mej på. Insett att skolämnena är viktigare just nu, även om det hade varit roligt att delta. =) Idag har jag varit jätte duktigt. Kommit igång bra med  läxorna så jag känner mej riktigt stolt över mej själv och firar genom att sitta här en stund ;) . Ikväll ska jag till Nils. Vi ska fiska, hihi =) ! Hoppas på bra fiskelycka!




Hittade den här fina dikten när jag letade omkring till mitt " english-speech" .

Love is like magic
And it always will be.
For love still remains
Life's sweet mystery!!
Love works in ways
That are wondrous and strange
And there's nothing in life
That love cannot change!!
Love can transform
The most commonplace
Into beauty and splendor
And sweetness and grace.
Love is unselfish,
Understanding and kind,
For it sees with its heart
And not with its mind!!
Love is the answer
That everyone seeks...
Love is the language,
That every heart speaks.
Love can't be bought,
It is priceless and free,
Love, like pure magic,
Is life's sweet mystery!! ♥



Lördag

Igår hade vi frikväll på kvällen. Vi gick runt och slog med flaskor på torget och avslutade med att göra en estetstjärna med ficklampor vid älven. HAha, flaskorna gick bra men det där med ficklamporna failade riktigt ;) Efter det drog jag på max, sen till isak. Vi drack kaffe och såg arn ( igen ) haha:D lika bra denna gång!

Skt peppad på hos klas ikväll, det kommer bli förbannat kul ;D Nu sitter jag här och peppar upp med musik! Sen kommer släkten på trerättersmiddag, sen drar jag! :)


Jag vet, jag ska släppa det, en gång för alla men glöm inte ;

"ångra aldrig det som en gång gjort dig lycklig"


babbel

Temavecka ? Känns riktigt skönt. Slutat kring ett halv två , två dagar nu=) så det känns riktigt chill. På fredag álltså imorgon ska  vi pareda ( få parad ) hur som helst kommer det vara sjukt roligt, men samtidigt en aningn pinsamt =)
hahah alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Haha jag är iallafall , om ni skulle vija veta , skjukt sugen på kaffe, en riktigt tjejtidning och ljuvmusik. Mys. Nej ikväll blir det inte det. Nils ska komma hit, vi ska väl se idol, prata om gamla tider och bara hänga. Det blir nog bra de med ;) haha.. 

Planer för helgen?
Imorgon efter paraden ska jag hem till johanna ( förmodligen) med folk. Spela musik, spela "vem har aldrig" och mingla. På lördag deremot äre hos Klas som gäller. Hopaps alla peppar på det nu , det kommer bli störtkul , hanna har bränt en underbar partyplatta som ska dunka hela kvällen! Jag säger fem ord, KANON!
hihi hejdå =)

Länge sen jag skrev här nu. Inte så konstigt egentligen,datorn har varit pajj ett tag coh fixades inte förrän igår :)!
Haft en chill helg faktiskt. I fredags var jag med kusinerna , vi busade och la oss rättså tidigt vilket kändes väldigt skönt. I lördag var jag ute på stan endel, och på kvällen vare partyyyy i klutmark ;)! Det var faktiskt riktigt kul, skit skönt folk måste jag säga !!!!!!! Sen i söndags var jag ute och gick endel med hunden: ) och på kvällen hade jag danskurs. haha det är typ skit kul att dansa med alla gamla, dom är som så flummiga ;) men men det var min helg ;)

Igår var jag hemma, hade typ hur ont i huvudet som helst och orkade inte stiga ur sängen, tog en promenad med doggen också, det var riktigt fint väder !




Frustrerad

Jag sitter alltså och försöker plugga matte, fan vad arg jag blir :@ och frustrerad. Jag har prov imorgon så det är bara att börja förstå! Jajja.. Ikväll blire mer plugg ( har typ mkt sånt nu ) och träning =)

Igår var jag och buggade skit kul , ! :D Fast jag är itne så bra, haha men man lär sig väl :) Moa ska hjälpa jag och claes att träna så vi blir litet bättre ;) Hon har dessutom stor planer för oss, dubbel bugg till våren ? haha vi får väl se :D
Nu ropar dom till mat, suck, sen äre bara att börja plugga igen!, jaja =)
puss






Sugen!?

Jaha, nu sitter man här. Peppad på fest.
Emmsan och jag var bjudna på fest i falmark, men han som skulle hyra hade inte gjort det, så det blev inget av :/ Jobbigt. För jag var riktigt pepp :)! Det var fest i byske också ikväll, men det går ingen buss förrän om en timme och mamma och pappa orkar bara hämta senast tolv, så det känns inte så värt :/ jaja. Det blir nästa helg ist :)!
Nu väntar jag på emmsan, hon kommer hit sen hittar vi nog på nått ;)! hihihi!

Igår var jag med emma, terr, ottiila och nina. Vi såg arn. Den var typ jätte bra ! Bättre än jag trodde :)!Så den tipsas att se ;) Nu ska jag byta kläder till mjukisar!
tjohooj


lol

Skola idag.
Chill med dill slutade 13.40.
Var med ottilia en snutt och nu ska jag på träning.
Ikväll ska jag äta och plugga.
Hejdå




GRATTIS HANNA 17 ÅR


helg

Ska snabbt sammanfatta min underbara helg ;) haha

Fredag; Engelska, Matte. Linnea och Maria kom till mej vid halv fyra, vi lagade mat och åt. Drog till anna och gjorde oss klara, sen vidare till Johanna. Estetfest på brännan. Ganska mkt folk. Helt okej. Men vi var alldeles för högljudda så jag Carri och Sandra drog vidare före alla andra på max, och sedan förbi Viktor där Teknik- Inredning hade klassfest. Träffade kära ottilia som jag inte träffat på tre veckor, kvällens höjdpunkt<3 Efter det vidare till Klas på anderstorp. Emma och jag for hem rättså tidigt, var riktigt trött!



Lördag; Helt död, helt sjukt förkyld, och trött. Låg typ sängen typ hela dagen, vart jätte förkyld igår :/
Men det var ändå skönt att bara ta det lugnt en dag. Kvällen spenderade jag framför tvn med ostkrokar och kexchoklad, rättså nöjd är jag ! :D

Söndag; Ute och gått med mamma. Åt och sen for jag och mamma ut och övningskörde till stugan och hälsade på mormor och morfar :D Det gick suvveränt!
Ikväll ska jag iaf vara med claes och frida, kanske det kommer nån fler vem vet ;) haha

puss


.

NaturkunskapB, Gemu, LjudteknikA

Idag har varit rättså tung dag. Jobbigt att kliva upp. Jobbigt att vara vaken. Trots kaffet.
Haha, måste bara säga att min lärare är rättså mysko. Idag på Ljudtekniken kastade han ett antal hörlurar( som han ansåg trasiga) rätt in i väggen?! Och en sparkade han tillochmed iväg tvärs genom rummet. HAha skumt!
Regnade hur mkt som helst när jag skulle hem, så jag  varrättså blöt :/ ! Nu har jag varit och dansat på campus, det var skit kul! :D Sen börjar buggkursen snart, det blir super roligt! Nu väntar jag på Frida, vi ska se idol ;) puss





suck

tjoooobre

Pianolektion på morgonen, gick väl hyffsat. Var trött, sliten men det fick gå iallafall. Sedan hade vi ensambelA, lunch och idrott =)! Ingen gitarr idag, så vi fick fara hem en timme tidigare, wieeo :D Ikväll har jag varit och övningskört med pappa, ända till skelleftehamn ! Känner mig stolt, för det är typ första gången som jag kör på riktigt! Sen har jag varit på friskis och svettis, på ett danspass. HUR KUL SOM HELST? Man kunde typ släppa ut allt och bara chejka loss! Det blir att fara dit fler gånger ;)

Just nu har jag duchat och krypit ner i sängen med laptoppen, skit skönt!=] Är riktgit på myshumör! haha. Har sovmorgon imorrn, så det passar bra för jag är rättså trött!!!
Vi hörs!

RSS 2.0