Oktober 31, 2012

Det blev bara jag, lisa och tobbe som spelade badminton igår. Alla andra bangade, buhu! Men vi hade skoj ändå :D Körde turnering och jag vann mest med mina superdrop bollar ;)
 
Idag jobbar jag hela dan och efter det sticker jag iväg och tränar. Ikväll får vi besök av Linus barndomsvän Sanne.
Måste bara påpeka att vädret SUGER!!!!!!!! Varför kan inte snön som kommer få stanna?
Hatar himla pisssnöslaskväderregn.......

Oktober 30, 2012

Hej mina vänner!
Igår spenderade jag min lediga dag tillsammans med moa. Vi var på friskvårds och spinnande sen åkte vi upp på vitberget tillsammans med moas arbetskollega och grillade korv med bröd till lunch! Kvällen spenderades i soffan och sängen tittandes på tv och film! Myyyyys!
 
Idag är jag i Boliden och jobbar! Ska inventera klart här och tar bussen hem vid fem! Ikväll blir det förmodligen att spela badminton med elina, tobbe, lisa osv :D Blir skoj de !

Oktober 28, 2012

Guuuuuuuud vad trött jag var igår. Ville inget hellre än att krypa ihop i sängen och sova bort hela dagen. Istället klev jag upp, gjorde mig iordning och stack iväg på jobbet. Efter jobbet idag så var vi på friskvård och tränade en timme, duktiga jag! Det var sjukt lite folk där, berodde nog på att det var hockey ;)!
 
 Igårkväll såg vi hockey,  åt grekisk pyttipanna och senare for jag till anna för att börja se twiligt filmerna tillsammans med hon, jossan, elin, emma och therese! Vi har bokat bio för att se den sista delen den 15/11 så nu ska vi förfriska våra minnen!!!
 
Idag är jag tillbak till jobbet, sen ska jag till mamma och pappa och käka. Vad som händer ikväll är ännu oklart, we will see........

Oktober 26, 2012

Hade en superdag igår!
Gick en prommis med Anna och Jossan på morgonkvisten, käkade lunch med mamma å pappa, fikade + kikade på stan med moa, frida och elina, käkade middag med älsklingen, inhandlade cyklop på dykarklubben och slutligen var jag och spelade innebandy och fotboll med frida, elina, elin, lisa, tobbe osv på brännanskolan! :D Det kallar jag en superduper dag!
 
Idag har jag jobbat till två och sedan vart och sen varit på prommis med familjen. Ikväll har vitagit tag i att storstäda lägenheten och sedan mysat ner oss med currykycklingpaj och x-factor!! Älskar fredagar!
 
 
 

Oktober 23, 2012

Jahapp, då var det länge sen sist!!
Allt har rullat på som vanligt, har inte direkt hänt så mycket nytt! Jo vi har bokat flygresorna mellan länderna så nu är det bara en fylgresa till att boka + hotell i singapore. Sen är allt redo!!! Längtar som faaaaaasen! En måndag kvar! :)
 
Idag är jag iallafall i Boliden och jobbar. Inventerar på Apoteket där! Sen när jag kommer med bussen till stan så sticker jag iväg på gymmet! :) Ska försöka träna så mycket det går nu den här månaden!!
 
Ikväll ska vi nog iväg och handla. Ekar i kylskåpet igen... haha

Oktober 15, 2012

Hejjj! Nu är helgen slut... igen....
 
Igår var jag och såg Taken 2 på bio. Blev lite besviken för ettan är otroligt bra. Men den var helt okej!
Idag jobbar jag igen, 8-17.  Nu blir det lite middag och efter det, häng med Emsan! Blir kanske en prommis och sen massa prat!
 
Resten av min vecka består av jobb, ledighet, häng med vännerna, träna, hälsa på kusinen i luleå, födelsedagsfest och massa annat roligt, hoppas jag  :D
 
 
 
 

Oktober 13, 2012

Tjennnaaaa!
Efter fotokursen i torsdags så drog jag och körde bilkurragömma med elina, amanda, lisa, tobbe, isac, frida, johanna och elin ! Guuuuuuud vad kul/skoj/spännande det var, iallafall tills polisen!
 
Igår jobbade jag återigen sen for jag på pianolektion och kvällen spenderades i sängen med älskligen! :)
Idag har jag jobbat till två, sen storhandlat. Det har praktiskt taget ekat i vårt kylskåp. Sen har vi också städat lägenheten. Det var ett bra tag sen och det syns......
 
Vid åtta sticker jag och hänger med emmsan :)
 
Bild tagen då vi var i källan med mormor!
 
 
 
 

Oktober 11, 2012

Hejjjj! Har haft två härliga, lediga dagar som spenderats mestadels tsm med vännerna! Måndagkväll - vin, kex och ost med anna och moa, tisdag- prommis med anna, emma och jossan, hockey med elina, johanna och amanda och glass + tvhäng hos tobbe och lisa! Igår tog jag en långprommis med vovvarna, och kvällen spenderades tsm med min älskling!!
 
Idag är jag tillbak på jobbet och jobbar till fyra. Ikväll ska vi iväg på fotokurs igen!

Oktober 2, 2012

Hade en superkul kväll i Arjeplog! Vi komme till Fredrik kring sex-tiden ( bussen som gick vid tio gick visst vid två istället), där blev det förförkrök. Sen drog vi och käkade pizza och efter det drog vi till förfesten som var en gigantisk kontainer på ett industriområde. Haha snacka om norrland.... Efter timmars dans, mingel och öl drog vi vidare ut och komme precis hem i tid för att ta den bästa sovplatsen!! Vaknade igår och mådde relativt bra. Vi drog hem vid två tiden och hann hem i tid för två perioder hockey! Resten av kvällen spenderades i min älsklings famn tittandes på solsidan, hellenius hörna och Familjen Jones!
 
Idag har jag varit på jobbet till två, betalat räkningar och tvättat. Ikväll blir det häng med bäst tjejerna Moa och Anna!
 
 

Oktober 5, 2012

Det var ooootroligt roligt och intressant igår på fotokursen. Vart otroligt imponerad över första bilden jag tog, av ljuset jag fick till genom att ställa in manuellt... Hahah, dock är jag väldigt fotoovan så det var väl egentligen inget speciellt, men det var roligt att lära sig om alla inställningar!
 
Ikväll ska jag välja ut kläder och packa inför min lilla tripp till norr. Sen hoppas jag att jag hinner åka iväg och träffa Anna och Emma. Blir en lugn/tidig kväll för imorgon klockan tio hoppar vi på bussen. YIIIHA!
 
 

Oktober 4, 2012

Har rätt mkt nu i mitt liv. Fulltspäckat schema.
Ikväll ska jag iväg på fotokurs med syster min. Jag fick det av Linus i tidig födelsedagspresent och vi gav i vår tur det till Anna när hon fyllde år. Detta är andra gången men vi missade förra gången så det blir första för oss. Sen ska jag hem och sova. Känner mig förkyld och vill vara på topp till på lördag då jag ska iväg till Arjeplog för marknad och party!

Oktober 2, 2012

Helloj! Efter en slapparmåndag så äre jobb igen! :) I veckan ska jag syssla med att inventera butiken så det är roligt att få göra ngt annat, lite omväxling e alltid gött!
 
Efter jobbet är planen att åka iväg och storhandla, fylla det tomma kylskåpet. Senare är planerna oklara. .. återsår att se!
 
 

RSS 2.0