repris från i förrgår

Heeelop!
Igår efter mitt vanliga jobb och sovade var jag med moa :) Vi begav oss på äventyr ute på älven. Soligt och varmt var det igår för omväxligenskull. Sen var det bara att fara hem och börja med middagen. Mamma fyllde år så vi hade främmande och gomat!

På kvällen blev det repris från i förrgår. Vi och grabbarna hängde i fridasstuga. Åkte ring, grillade, spelade strandfotboll. Sen blev det en inte så tidig kväll för mig som jag egentligen hadde planeraat!

Idag ska jag iväg med emma klockan fem över ett till burträsk och hälsa på! Har inte träffade linnea på hur länge som helst =)! blir kanoners. Tidig kväll ikväll ?!

nitton sekunder i tjugofem över femton

Hej på dig.

Ihelgen blev det ingne Pdol för mig. Hade ingen pepp, dåligt med pengar och dessutom hundvakt. Så min helg tillbringades i stortsett tillsammans med frida och sällskap! Lördaf var vi i hennes stuga, bastade och bade. Skit najs!

Eftersom det inte blev nått festivalfiradne för mig i helgen så tänkte jag och mina girls rikta oss in på nästa helg, Luleåkalaset. Frågan är , lördag eller fredag ? nånå , det blir nog bra vilket som =)

Igår var jag i fridas stuga tsm med solle, john, makkan och tobbe = ) Vi åkte ring som förövrigt är hur kul som helst, grillade osv innan det bar av hem ! Jobbar ju så kan inte hålla gång såå långt in på nätterna.. Sista veckan nu. Sen är jag fri och rik :D

Ikväll blir det sälsafari ?! tsm med emma !


HAhahhahahha



Hittade denna bild på hannas facebook. Fyra galna töser ( elina, jag, hanna och sandra) diggar till Miss Li, Trästocks.

här har ni det

OKej, som ni säkert märkt har jag liksom lagt ner bloggksrivandet. Känns som inte värte att sitta på datorn nu under sommaren. Man är ledig och det finns massa andra saker att göra! Men jag tänkte bara berätta att de här två senasteveckorna sen jag skrev sist har varit topp 10. Har gjort så många roliga saker med många underbara personer :D Trästockshelgen ligger bl.a i topppen. Orkar inte dra igenom allt men jag tror den här sommaren kan vbli den bästa ever!

Nu kanske det tar två veckor till innan jag tar mig i kragen och skriver igen. Ha det bra tills dess :) ! Det ska iaf jag ha!


härlig helg

HEJJJSAAN!
Har haft en superhärlig helg!

Fredag: For till stugan där vid halv elva. Var där hela dagen. Chillade med kusinerna och fixade inför kalaset på lördagen.

Lördag: Det blev storkalas, 70 pers med roliga lekar och god mat. Riktigt lyckat att vi fann av den enda soliga dagen i veckan. Hade super kul! For till klas stuga på kvälln. Var uppe till halv fyra och såg film.

Söndag: Vakande där vid halv tolv. Jag och klas tog båten till nån ö och åt lunch. På kvälln komme moa. Vi såg film och repade =)


 Det där var en snabb summering av min helg. Kommer bilder sen! Idag har jag jobbat förförsta gången. Steg upp 5 och for och städae. Det gick faktiskt bra. Hittade tilloch med i alla gångar och trapphus under arkaden. Komme hemrunt 10 och la mig och sov. Nu ska jag göra lite nyttigheter och vid tre ska jag och emma på staden och kolla tyger m.m =) Blir kanoners. Ikväll blir det nog träning.
puss



 


Chillkväll

Blev just hämtat av staffan och john från en chillars kväll med emma. Vi spelade lite piano och fiol sen blev det film och gofika. Planerade lite inför veckan att sy och stuff.  Nu ska jag strax sova. Ska upp nio imorgon och packa inför helgen!!! Blir först stugan till lördagkväll sen därefter klas stuga till söndagkväll.

Nervös för min första arbetsvecka...

torsdag

Sitter och ser HarryPotter med moa och googlar.



jag har hittat min man

Tisdag

Igår  var jag med ottan. Vi tog en prommis till ika och köpte godis samt popkorn! For hem till henne och glodde på dumburken. Mama's Boy's och Lipstick Jungle. Vi köpte också biljätter till biopremiären av Harry Potter och halvblodsprinsen på onsdag nästa vecka! Vid halv tio tiden kom klarre ch gjorde oss sällskap. Men jag for hem strax därpå för jag var alldeles för trött. Har blivit förkyld nu också. Känns som inge vidare...



Idag blir det kanske stan med ottan. Har förresten också laddat min mobil med pengar, äntligen.


måndag

Hejhopp!
Idag har jag varit i piteå med malin och frida! Vi har varit på äventyrsbadet och släppt lös barnen i oss. Åkt rutchbaner i massor och busat! Var så trött att jag somnade påvägen hem. Det har varit en tuff dag och ikväll känns det perfekt att bara slappa med ottilia framför tvn!!




jag och klas i  fredags hos sandraW


heeeeelg

Fredag: Jobbade på morgonen sen var det bara fara hem och sova. På kvälln for jag, elin, moa och elina till sandras place där det var massa gött folk. Vid tio tiden drog vi in till stadsfesten. Det var riktigt mkt folk. Träffade min bror och hans vänner och fixade till mig ett tvådagars vuxenband GRATIS. Hade för övrigt en lyckad kväll!

Lördag: Var på dagen och såg johan palm och kevin. Fick kevins autograf också ;) På kvällen for jag, elina och frida in till festivalen igen. Såg darin och massa mer bra band. Alltså hur handikappad är man inte utan pengar på mobilen ? Fick en hel del sms och samtal som jag inte kunde annat än ignorera. suck. Men kvällen var rättså lyckad fast mina fötter värker än....




Idag vet jag inte vad det blir. Har just stigit upp och ätit brunch. Ska ringa runt och höra vad alla andra gör idag! =) Hoppas ni alla också hade en lika lyckad helg som jag!



sommar sommar

hejhopp!
Igår var jag med emma =) Vi cyklade till stan och köpte biljätt till mig till stadsfesten. Fredag blev det. Sen satte vi oss vid älsvkanten med varsin glass men när stekandet blev allt för mkt drog vi till kyrkholmen för att ta oss ett dopp. På kvällen var jag och tränade sen såg jag tv. La mig väldigt tidigt.

Idag steg jag upp halv sex och for på min första dag på jobbet, eller det var inskolning för mina veckor rättare sagt. Sen hem och försöka sova vilket inte gick så bra, haha. Efter lunchen drog jag och elina ner på stan där vi glassade omkring i ca tre timmar innan vi tog bussen hem. Ikväll blir det träning och tidig kväll igen. Ska nämlingen upp och jobba imorgon också och sen är det bara att ppeppa till kvällen !

Hoj

Toppen vecka

Hej igen! Jag har knappt hunnit eller orkat vara inne och skriva på bloggen i veckan. Har både hunnit varit en sväng i stugan och på höga kusten. Så här kommer en snabb sammafattning och några bilder.

Iallafall mellan tisdag och torsdag tog jag och frida mopparna och körde till åbyn (där jag har min stuga). Dessa dagar blev det bad, sol, film och mycket skratt! Det blev väldigt lyckat!




På fredagen var jag och badade på dagen. Efter jag jobbat en stund efter middagen drog jag och klas till golfbanan. Jag sög och klas ägde. Sen for vi runt med cyklarna till bl.a schovas, spelning på mullberget och till mackarna.

Lördagen bar vi iväg till högakusten. Blev mkt sol, bad där också. Även vandring, tältning, hotell, shopping och mkt mer.


RSS 2.0