ÄNTLIGEN 20 åR!



HURRA HURRA!

Idag är det min födelsedag :D 20 härliga år fyller jag !

Dagen spenderas mellan 7-12 på jobbet, sen hem och sova en stund. Ikväll blir det middag och kalasfika hemma hos mamma och pappa!

Lördag!

Hejhej! Har haft en härlig arbetsvecka bestående av såklar arbete, träning och häng med vännerna.

Igår var jag ledig och då blev det träning med anna, lunch med moa och anna sen hem och vila. Sen blev det middag hos linus päron innan jag skyndade mig hem för att göra iordning mig för kvällen.
             Det blev förfest hos emma med henne emelie, pontus coh eric sen drog vi vidare till några kompisar till emelie innan vi gick ut på folkparken och såg kapten röd. Det blev en tidig hemgång för mig för idag klev jag upp åtta för att sticka iväg på jobbet!

Ikväll blir det myskväll med bubben! Känns underbart! Men först middag hos mammsen och pappsen!

21/11

Då var det måndag igen. Har haft en härlig lung- och myshelg och tråkigt nog har den gått jättesnabbt. I veckan blir det;

Måndag: Jobb 8-14, träning med anna, städa ev. julpynta

Tisdag: Jobb 7-14, ev träning, edda med emma och såklart DHW hos anna

Onsdag: Jobb 7-14, träning sen nått roligt

Sen torsdag/fredag är jag ledig så då blire nått roligt. Kanske shoppa lite på stan!

Ihelgen ska jag jobba så det blir nog ganska lugnt då också! Kanske utgång på fredag om jag är taggad! Vilket jag nog kommer vara! :)


Mysfredag

Äntligen underbara fredag! Ikväll blir det myskväll, så jag har längtat :)! Efter jobbet sticker jag iväg och hämtar upp anna och jon sen hämtar vi linus och far på maxi och handlar! Mamma har lovat att stå för hela kalaset så vi får använda hennes ica-kort ;)


Ha en trevlig fredag!

Torsdag - träning, jobb och bingolotto!

Då var det torsdag! Imorse var jag och tränade på Friskvårds med Anna, vart ett lugnt pass eftersom vi båda är tillbaka efter ca 1 vecka av förkylning och annat. Blir hårdare tag imorgon då vi också ska gymma!

Sen har jag jobb mellan 14-19.15 och efter jobbet sticker jag hem och käkar en snabbis! Klockan åtta ska vi nämligen spela bingolotto hemma hos johanna och elin! Det är tydligen 20års jubileum för Bingolotto så det är extra stora vinster ikväll ;) Så låter det nästan varje gång men hoppas man kan få vinna åtminstone 20 000 kontant :) Hade varit nått! Men det blir trevligtvärre!

Får lite dåligt samvete över att jag knappt hunnit umgås med min älskling nu i veckan. Men så blir det när jag jobbar eftermiddagar och har massa planer på kvällarna. Då hinner jag bara hem och äta middag tsm sen när jag kommer hem på kvällen så ligger han i sängen och sussar. Men imorgon ska vi ha en RIKtig myskväll hemma hos mamma och pappa tillsammans med min syster och hennes pojkvän. Det blir att laga gomat och ladda upp med massa godis, chips och film!!!! Sen blir det ledighet i helgen!

Biomys



Nu sticker jag strax och möter upp anna och emma på annas jobb. Sen blire kaffe på Waynes innan bion :)

Pussss


Onsdag

Jahapp! Ännu en dag! Imorse gick jag upp relativt tidigt och for till mammsen och pappsen. Gick en härlig morgonprommis med vovvarna och nu sitter jag och ser Grey's anatomy och smuttar på mitt julte från Apotek Hjärtat!

Sen ska jag försöka sy en kuvertväska, hittade ett tyg på Ohlssons för 5 kronor! Lätt värte! Sen ska jag käka lunch och fara på jobbet. Ikväll blir det att se Twiligt 4 på bio! KUNG!




Här kommer lite bilder för några helger sen när vi var i arvidsjaur och bakade i bagarstuga!!



Tisdag!

Imorse klockan åtta hade jag tid hos sjukgymnasten, så det var bara att stiga upp. Efter det tog jag en prommis och slog sedan igång en film :) idag jobbar jag mellan 14.00-19.00 ! Skönt med bara eftermiddagspass iveckan! Det innbär sovmooorgon (L) !!

Nu ska jag borstaa gaddarna och sen kila ner på stan för att göra lite ärenden innan det blir dax för jobb! Ikväll blir det DHW hos annis .



En superhärlig sommarkväll för ett och ett halvt årsen!

Duktig Stina!

Då har man städat, tvättat, plockat undan! Nu ska jag bege mig till tygaffären för att hitta ett fint tyg till en kuvertväska. Sen sticker jag förbi jobbet för att hämta schemat innan jag far till anna för att gå en långprommis :) toppen! Nu skall håret bara blåsas sen beger jag mig iväg!

trettonde november

Efter en lång arbetsvecka (mån-sön) sitter jag uppkrupen i soffan tsm med min loverboy och ser Vem kan slå Filip och Fredrik. Imorgon är jag ledig vilket är behövligt!! Jag ska städa, träna, göra några ärenden och träffa anna :)

Min helg har varit härlig. I fredags hade vi myskväll med gomat å godis, chips och new moon (måste hinna se alla filmerna innan onsdag, då ska vi se fjärde filmen på bio). Igår efter jobbet kom jocke och lina hit. Vi lagade eller rättaresagt lina lagade gomat och sen spelade vi monopol kvällen lång! Det är faktikt riktigt riktigt kul om man har tiden!!




Har funderat att lyxa till det och färga håret innan jul hos frisören. Vill ha ngt åt detta håll! Kanske något mörkare eftersom det kommer blekas sjukt mkt under tre månader av sol!


Ändrade planer...


Ändrade planer för kvällen. Pga min förkylning och annas träningsvärk blir det en prommis och soffhäng!


Tisdag :)

Då var det dax för en till dag med arbete. Idag jobbar jag mellan 7.00-21.00, a tough one! Dock är jag hemma nu på mitt tvåtimmars hål/lunch/rast :) Så det kommer nog gå bra ändå! Tråkigt att man bara hinner hem innan man ska sova. Får tänka på pengarna som rullar in :)

Imorgon har jag tänkt bjuda anna på middag, dock vet hon inte om det än  :) Sen ska vi zumbaa!
Nu ska jag krypa upp i sängen och se några avsnitt "Sex and the City" till jag ska tillbaka till jobbet!!




Idag far bror (närmast kameran) till Singapore och vidare ut i asien. Det får mig att få resfeber!!!! Bara två månader till det är våran tur!


19:50

Hejhoppla! Har haft en underbart slut på min vecka. Onsdagkväll tog jag bussen till Umeå där jag slumrade över hos Staffan och Jennifer. På morgonen så följde jag med dom till konst/arkitektur högskolan nere i stan. Träffade en kompis till Staffans tjej, Karin, och fick följa med henne en fömiddag på skolan! Vid lunch kom mamma och pappa och vi käkade, gick på stan och for till lägenheten och chillade. Sen där vid fem for vi och käkade trerätters på en Grekisk restaurang i stan. Super gott.

Den andra roliga jag gjort i vekcan är att i fredags efter ett arbetspass, en lunch och en tupplur bar det av till Arvidjsaur. Där har vi bakat i bagarstuga, myst, handlat på Dollar Store, promenerat. Kom hem idag klockan tre och sen dess har vi käkat hämtmat, tittat på Narnia och nu har vi slått på filmen Seven, Får se om vi orkar se hela. Har en jobbig arbetsvecka framför mig!!


Halloween

Efter en "fulltuppvecka" har jag inte haft tid att lägga upp några bilder än :) Men här kommer några!
Har bara bilder på jag och annas utklädnad så det får duga :)





och en bild på vi och snygga elin som höll i festen :)

RSS 2.0