blä

Hallå i stugan ! Ihelgen har man jobbat. I fredags var jag och linus på bio och såg pirates 4. Tyckte inte att den var särsklillt bra men jag hade  gasnka höga förhoppningar på den. I lördags jobbade jagr då som sagt sen på kvällen var jag med frida. Vi såg film och åt godis i hennes stuga sen for vi och spelade spel med linus,sebbe och artic!
Igår, söndag, så jobbade jag också och sen var jag på middag hos familjen westermark.

Idag har jag också jobbat. SLutade två vilken var väldigt skönt. Ikväll ska jag ta de lugnt och ladda inför ännu en arbetsdag imorgon!!

Åååååh vilken underbar dag!

Åååååh vilken underbar dag! Är ledig idag och det känns så otroligt underbart! Igår jobbade jag  8-19 så var helt död. När jag komme hem tog jag ett bad och sen for jag till linus för att bara krypa ner i sängen och sova !
Imorse vaknade jag med stelnacke (som alltid) men ändå något utvilad! Har varit på solbacken och handlat lunch, även en present till min chef som ska gå i pension och en liten present till linus=)
Idag ska jag bara ta det lugnt hemma. Kanske försöka komma igång att sy. Köpte en tidining igår med mönster varav ett av dem var en jättefin långklänning. Vore kul att testa ! Nä nu ska jag ta och hjälpa mamsen att hänga en tvätt! Tjolahopp!
Typ såhär såg klänningen ut  :)

Otroligt otroligt dåligt stina! Fyfy!

Otroligt otroligt dåligt stina! Fyfy! Då säger man att man ska börja skriva regelbundet igen men det håller typ en dag? Urs!
Har iallafall haft en lugn, trevlig helg. Fredag firade vi 8 månader och det blev mat på kriti och en lugn filmkväll. På lördagen var vi ute på stan en sväng sen blev det kalas i burträsk. Guldbröllopsfirande för linus mormor och morfar med hela släkten! Sen for vi hem och gjorde en tidigkväll! Igår, söndag, skulle vi egentligen fara och paddla med det blev att bara chilla i solen på gården istället.
Idag har jag hunnit med att stryka och städa och klockan ett sticker jag till jobbet. Var helt säker på att jag skulle jobba till stängning men nu ser jag att det ser ut som om jag slutar sex. skööönt ! Då blir det en prommis, slinga håret sen kanske frida =) Kanon!
( Sen ska jag påminna mig själv om att onsdag,torsdag då jag är ledig ska jag abslout inte göra ngt nyttigt. Och jag ska komma igång att sy igen ! Bara en liten påminnelse till mig själv! )

Längtar till sommaren !!

Dålig update

Dålig update. Senaste tiden har bestått av jobb, kompisar, arvidsjaur, fest, umeå osv....!
Haft en mkt trevlig tid men nu har jag dock blivit sjuk, vilket suger balle! Men jag ska göra allt för att komma på fötter igen. Lycka till!

RSS 2.0