Sitter och chillar med en lill bira i handen...

Hejjj! Sitter och chillar med en lill bira i handen. Ikväll blir dock en lugn kväll för att vara på topp imorgon då det är Goe Invitational och banketten på kvällen! Är sjukt taggad! Ikväll blir det häng med emma och pontus och hans polare någonstan på morön. Ska snart börja fixa mig för dom kommer och hämtar mig på en halvtimme!!
Men jag vill att nagellacket ska torka så det inte var överallt.  Har dock redan lyckads smeta ut en nagel. Får fixa det imorgon. '
Igår var jag och linus i åbyn och chillade. Fick då höra att man kanske inte alls kunde ha shorts + linne som jag tänkt ha på banketten imorgon. Utan klänning var det. Gud vad jag inte gillar klänning!! Så i morse blev det en akut shoppingrunda och jag hittade den perfekta klänningen för endast 100:- ! KÖNG!
(såhär ser klänningen ut som jag ska bära imorgon. Ska dock ha den utan axelband. Snyggare så tycker jag ! )

Halleluhja!

Halleluhja, Harry Potter var faktiskt så bra som alla hade sagt! Tur det!
Igår fick jag sovmorgon från jobbet och jobbade mitt pass mellan 12-19. Jag kan säga att det behövdes lite extra sömn! Därefter trampade jag iväg på cykeln hem och blev snart upphämtad av bubben. Vi hämtade upp Emma och for sedan till Gärdsmark där det blev ett uppfriskande kvällsdopp!

Idag är planen att sticka till Åbyn för att umgås lite med kusinerna :) Så det blir mys!! Nu ska jag fixa lite frulle till sambon!



(Är otroligt sugen på att tatuera mig igen, kanske en drömfångare får pryda min rygg?)

I väntan på mat.....

Hallå!!
hade en sjukt kul kväll igår. Vi var här i lägenheten först och snackade och drack nått/några glass vin sen for vi till hanna för att tagga upp med riktig party musik! Sen blev det utgång på mollys med massa dans!! Träffade nya å gamla männskor :) Imorse var det dock inte lika kul. har nämligen varit på dop idag och vi spelade två låtar men det gick vägen!!

Ikväll blir det myskväll med bubben. Vi ska se Harry Potter och dödsrelikerna del1 för att komma iform för del2 som vi ska se på bio på tisdag!!! Nu ska jag väcka linus så han kan starta grillen. Grillat med nå potatistjosan står på menyn !

EAT ME!

Hejåhå! Har haft en ännu en vecka med jobb jobb men idag jobbar jag sista passet och sen är jag ledig över helgen :) känns helt underbart skönt! I tisdag var jag och anna på bio och såg "Bad teacher". Den va helt okej bra men sällskapet var kanon! :)
Idag har jag turen att sluta ett. Då ska jag och linus iväg med hans föräldrar på en loppis någonstans. Vi ska kolla efter en byrå till hallen i lägenheten. Jo jag ska flytta snart! Känns underbart :)!!!!!!
Nu ska jag käka upp det sista som är kvar av mackan och sen cykla iväg till jobbet ! Ha en underbar daaag! pözzx

ja jobbar på och sliter.

Men gu vaad jag är dålig på att uppdatera... Men ja jobbar på och sliter. I torsda var jag men anna och iv satt på hennes veranda i solen och drack corona, vin och pratade! På fredagen så var jag ledig så jag passade på att sola lite. Dock vart det lite väl mkt sol, vart bränd och fick solffrossa.... not fun

Sen lördag blev det jobb, käk och sen golf på rönnbäcken med linus, lina och jocke ! Mkt trevligt. Idag har jag jobbat igen och ikväll blir det bara mysss! Försesten så såg vi en jätte bra film innan jobbet idaggg som jag rekomenderar starkt!!!



RSS 2.0