Maj 31, 2012

Oj så sköönt med sista arbetsdagen denna vecka! Jag jobbar 8-17 idag sen ska jag skynda mig iväg och rida. Tycker det är så skönt att få komma ut i skogen och bara samla tankarna. Ikväll ska jag bara mysa ihop mig med min älskling! Vi har snart varit tillsammans i 1 år och 9 månader vilket känns helt fantastiskt. Är så lyckligt lottad att ha en sån underbar person i sitt liv! <3


haha gullig med mushen...

Maj 29, 2012

Igår spenderade jag dagen med långprommis, stan med mormor, middag på forslunda och film med linus!
Trots att jag var ledig vart det mycket ståhej! Och tiden som blev över gick till att sköta Idun och valpen hennes. Hon blir ledsen när hon måste vara själv...

Idag har jag återigen skött mamma och unge. Har också hunnit med ett träningspass på morgonen, lunch med pappa, jobb 13-19.15, lämnat in bilen, gått en promenad och nu är jag äntligen hemma! Nu blir det sova!

Och detta ståhej slutar inte här utan imorgon ska jag upp och jobba på lassa 7.30-11.30, spinning, lunch, jobb på apoteket 14-19 sen ska jag få avsluta detta sjå med en kväll hos annisen!

Maj 27, 2012

Idag är det mammas dag! Och det firas med hemmabakad smörgåstårta med skinka och mimosafyllning toppad med massor med räkor!!! MUMMA!

Maj 26, 2012

Igår hände nått otroligt! Vår lilla idun fick valpar! 
Men det var otur i turen för hon fick bara tre var av en var död och en av dom är svag.
Vi håller tummarna att den lilla krabaten överlever. Men en är pigg och kry iallafall och det är idun också, vilket är det viktigaste!

Idag är det jobb till 14.00 sen ska jag hem till forslunda och baka en smörgåstårta till morsdag, och titta till valparna såklart! Ikväll blir det att umgås med pontus och emma! Funderar på att höra om dom ska komma över och grilla! Vore kung!

Ha en bra helg allesammans!

Maj 25, 2012

Hade en otroligt härlig dag igår! Först vart det lunch på brinken med anna och moa ute i det fina vädret! Sen gick vi ner och la oss på bryggan vid älven och stekte ända till klockan fyra. Då hoppade jag på cykeln och for hem till mammsen coh pappsen för att låna bilen för att åka till stallet och rida. Tolly var på ett härligt och piggt humör och det var jag också! Undra om det beror på vädret?!

Efter en timmes ridtur så begav jag mig snabbt hemmåt, slängde i mig middag innan elina hämtade upp mig och vi begav oss till bryggargatan. Där väntade moa och frida på oss och det blev en härlig kväll med vin, öl, mat, skratt och prat! :) ÄLSKAR VÄDRET!

Idag blir det jobb mellan 7- 14 sen kanske hem till mamma och pappa och steka! Om det nu inte ska få försig att börja regna...... Det var iallfall som det såg ut på vädret. Attans! Ikväll ska jag dansa zumba och mysa med min pojke!

Maj 23, 2012

Tyvär så såg vi inga bävrar igår...typiskt! Men vi såg en hare iallafall och det var ändå jätte kul!

Idag sticker vi spontant till luleå över dagen!



Maj 22, 2012


Ännu en dag med solsken! Gud så glad jag blir av vädret! Det är som en extra kick att cykla till jobbet när solen är framme! Loveit!

Idag jobbar jag mellan 7-16 sen blir det gymmet dirr efter och ikväll ska jag, emma och anna som sagt jaga bävrar! Kommer bli awsome!



Bilder från förra året då vi kikade på bävrarna. Hahha vi vart så jäkla överraskade att vi ens såg nån? Trodde det bara var snack att det fanns bävrar i älven. Men vi såg dom/den flera flera gånger!

Maj 21, 2012

Då var det återigen måndag. Idag var det jobb 8-17 sen blev det hem och äta middag och ikväll blir en lugn kväll för att orka med jobb imorgon 7-16! Onsdag och torsdag är det ledighet och som det ser ut på yr.no ska det bli över 20 grader på torsdagen :D YIIPPIE!!!
Jag är så himla avis på dom som bor söder ut. Dom har redan sommar medan vi har just blivit av med snön trots att det snart är juni?!

 

Imorgon ska jag, emma och anna fara ut och paddla och kika på bävrar! Det gjorde vi förra året och det var så himlarns spännande!!

 

Här kommer iallfall några bilder på tårtan jag bakade åt elina i lördags!

 


Maj 20, 2012

Gud så seg man är idag! Gårkvällen var jätte skojj. Det var ett härligt blandat stort gäng hemma hos elina där vi snackade, spelade brännboll och käkade tårta. Jag hade bakat en tårta till Elina och den vart en succé!! Jag hade gjort en regnbågstårta. Hade delat upp tårtbottnesmeten i 6 olika delar och färgat varje del  i olika färger! Jätte skojjigt! Ska lägga in nån bild sen :)

Idag har jag och linus bara degat och haft det skönt! Vi har sett Sherlock Holms, käkat pizza och städat lägenheten!!



Maj 19, 2012

Idag har jag och linus spenderat dagen i Åbyn och i Tåme där det har krattats, räffsats och fixats inför sommaren! Har varit härligt väder dock lite kallt.

Nu väntar jag på att få hoppa in i duschen. Ikväll blir det party hos Elajna med öl och brännboll! Är astaggad!!! Det var länge sen man var ute och roade sig så!



Maj 17, 2012

Från sol och värme till regn och rugg...

Idag har jag äntligen gjort den slutliga uppgiften för fysik A, nämligen ett muntlig exeminarie. Var as nervös innan. Sådär äckligt snurrig, svimmigt nervös. Men jag tror det gick bra. Kändes då helt okej iallafalL! Så nu är jag klar med detta, ÄNTLIGEN FRI! haha

Efter jobbet idag ska jag till gymmet. Sen blir det mys hemma. Man vill inte precis ut i detta väder. Och sen ikväll kanske det blir att umgås med Emma.

Imorgon väntas jobb 8-14 och (hoppas, hoppas) bra väder igen! Längtar såå till helg!

Maj 16, 2012

Idag har jag äntligen ledig dag.
 Har just varit på ett svettigt spinningpass och tagit en lång dusch!
 Resten av dagen spenderas med plugg hos mammsen och pappsen i solen! Underbart med lite sol!




Maj 14, 2012

Då var det måndag igen vilket innebär jobb för min del, 8-18! Efter en sånn lång arbetsdag ska jag bara lägga mig framför en film och låta sambon ta hand om mig! Känns även som om jag håller på att få en förkylning vilket inte är bra..... får inte bli sjuuk!!!

Iveckan har jag ett fullspäckat schema med jobb, plugg, eximinarie, ridning, träning, fest och häng med brudarna! Känns super kul att ha så mkt roligt att ha framför sig!


Maj 12, 2012

Sol-bad-tälta-paddla-grilla-statsfesten-goeinvitational-shors-inlines-stugan-värme-blommor-promenader-campa-resa-vollyboll-stranden-varmakvällar-grönaträd-hjula-cykla-havet-rida-varmavindar-glass-springa-ljusanätter-krocket-sandaler-sand-gräsmattor-roadtrip-simma-fotboll-brunaben-fräknar-KÄNSLAN!





Ojojoj vad jag bara längtar till värme, sol, bad och sommar!
Tur att den är nära nu!!

Idag har jag skickat in det sista uppdraget till fysiken och nästa vecka gör jag en muntlig examination och efter det är jag färdig, YIPPIE! Känns underbart!

Igår blev det jobb hela dagen, och påkvällen kom anna hem! Hon var och hälsade på och tog hem sin lilla valp!
Ihelgen blir det jobb och även en hel del nästa vecka. Blir super bra för jag behöver verkligen kosing!
Efter jobbet idag bär det av till gymmet och ikväll blir det myskväll med älsklingen med kinamat och film :)!

Livet leker!


Maj 9, 2012

Ojoj träningsverken är olidlig idag! I måndags var jag och tränade på gymmet och körde stenhårt på ben och igår var jag och red vilket har resulterat att idag kan jag knappt gå! Hahah... Men det är bara och bita ihop och pallra sig till gymmet idag också! Men idag kör jag mage och armar så benen får vila.

Andra planer jag har för dagen är som vanligt att plugga, har endast två veckor kvar nu så det är bara att kämpa in i det sista. Sen kommer nog moa förbi en stund och dricker kaffe!


Maj 7, 2012

Det har varit en otroligt lugn helg i helgen. Ifredags blev det plugg sen kom sebbe över och vi spelade yatsy och såg hockey! Ilördags så pluggade jag en massor och påkvällen kom mormor, betty, mamma, pappa, anna och jon över på nybakta bullar (som jag gjort alldeles själv) och kaffe. Söndagen spenderades tillsammans med min älskling. Det blev middag hos mammsen och pappsen sen såg vi filmen "Hamilton". Helt okej bra film för att vara en svensk action.

Idag har vi varit och tränat på morgonen. Sen blev det jobb mellan 13-18. Ikväll blir det ännu lite mer plugg sen kanske jocke och lina över.

Påtal om allt som händer så har Anna åkt till Turkiet i fredags och vi är hundvakter åt hennes lilla Zeb! Han är så duktig så!! :) Hoppas allt är bra med henne, blir spännande och höra allt då hon kommer hem ;)


Bild från 2010 när jag för första gången träffade min älskling Linus i Turkiet!!

Maj 1, 2012

Då var det första maj!
Hade en jätte bra valborgs som firades i kåge hos nina och viktor tillsammans med en härlig blandning av folk! Blev en ganska tidig kväll men det känndes skönt eftersom jag har jobbat idag!
Efter jobbet for jag till brönet och red. Första gången jag är ute på egenhand men det kändes jätte bra! Hon är så fin den lilla nordsvensken jag rider, Tolly!

När jag kom hem så hade mannen min börjat med maten, grillat! Mums vad gott det är!♥ Ska satsa på mycket grillat isommar!

Nu har jag pluggat lite granna och vi ska snart se en film. Det blir Poccahontas, hihi! Igårkväll så satte vi ingång en massa disneylåtar och vi vart så sugna att vi måste se en disneyfilm redan ikväll! :D

Förövrigt mår jag kanoners! Och ser framimot en vecka med massor av ledighet, träning, plugg, shopping och förhoppningsvis bra väder!

Hade gött!


RSS 2.0