Äventyyyr

Idag har jag varit meed elin och elina. Vi tog cykel + kärra in till stan, sen tog vi bussen upp till solbacken. Där var vi och tittade på halloween kostymer till lördag på barnenshus, sen en sväng inne på ia maxi där vi köpte energi drycker, och sen en kortis in på Ö&B innan vi tog bussen tillbaka till stan och sedan cykel hem igen! Det var dagen äventyr med två av mina favvotjejer :*

Ikväll blir det chillkväll hos emma. Ssmsaa!!!!!!!!!! pusssssss




Beauty and the beast

Igår

Stan med frida och emma
fixade kostym till lördag
Åt
Tisse kom och vi handlade
Elin kom
Tisse for
Isak kom
Vi såg Skönheten och odjuret
Isak och Elin for
Jag sov


onsdga

Igår-  Fortsatte chilla hemma med Oth. Sen stack jag på hockey med elina och amanda, bra match. Men dom förlorade 3-4 i förlängning :/! Efter for vi hem till elina (frida kom också) käkade lussebullar och tittade i skolkatalogen som nu kommit ;)  jag ser cp ut  :( (U)

Idag- Vaknade kring tio och startade dagen med ett varmt bad. Mömsm. Nu ska jag på stan med frida och emma, skriver mer sen... psus

Kvälln

Ska vara vara hemma ikväll, se Oth och kurera min förkylning! smsa!



Jag och frida var och hyrde Step up 2 idag, skit bra! ^^

måndag

Min förkylning tar kål på mej :( Ont i halsen, hosta, snorig. Fan för det!
Idag ska jag hänga med min älsklingsboddy. Vi ska väl ta och hitta på nått roligt! Väntar på att hon ska ringa, och fram till dess ska mitt rum städas och måste räkna lite matte också! Måste hinna en bit in på kapitlet, ska ju göra nationella efter lovet. Skönt med lov nuockså! Har planerat endel som jag vill hinna med ;;

Måndag- Umgås Frida
Tisdag- Boda med klassen? -> Hockey
Onsdag- Chill med musiktjejerna
Tordag- Inget bestämt än
Fredag- Maskerad med ottan?
Lördag- Stort  maskeradKalas
Söndag- Bugg

hoppooooohej

I veckan har vi haft EOS, estetisk orgentering. Vi har haft ett slags "projekt" kring barnkomentionen där vi tolkat olika artiklar med teater,bild,dans och musik. Har varit helt slut så jag har knappt hunnit med att sitta vid datorn, och inte alls hunnit skriva nått i bloggen. Skämms på dej !



^^ Bilder från EOS, snott från emelieoreskovic.blogg.se


Helgen har varit desto lugnare. For upp till Arvidsjaur på fredagen och tillbringat helgen tillsammans med kusinerna.
Har typ lagt mig 9 på kvällarna och stigit upp kring 10, skööönt .
Ikväll ska jag iväg på buggkurs. Inte alls peppad, men claes får peppa upp mej =D Pusss


Lite biiiilder...

             

lite bilder från hannaPartyyyyyy ^^

hej elina

Hej jag heter Nils Appelblad, jag ligger här i min säng och skriver en rad.
Jag söker en vacker tös, snygg,sexig och graciös.
Jag gillar långa prommenader och mysiga hemmakvällar,
så här söker jag en flicka att mysa med under alla mina fårskinnsfällar.
Så hör av er tll 076806440FEM eller 57124 det är HEM.
/NA



Hittade lite bilder från skolavslutningen i nian 


 <--- Anna som sjunger så fint i kyrkan :*



Jasiiii ^^

mjaoi

Jätte kul att bada igår, hihi ;D jag emma och emelie for på edda och badade. Skit skönt! :) det var en skit sur badvakt som surade sönder på oss hela tiden, haha äsh!

Idag har jag vart i skolan. Engelska,Kuhi,Svenska,Matte. Sen var jag hos doktorn med mamma och skrev ut massa nya piller, sen hem ätit och städat mitt rum! Snart kommer frida och hämtar upp mej, vi ska till ika och köpa hårfärg. Sen ska claes komma också! =D


Laughter. Love. Entertainment.

Ännu en nästan helt vanlig skoldag!
Vi var på campus för information om högskolor på förmiddagen. Sen var det snuskigt lång kö till maten att jag missade min sång plus att jag fick vrål ont i skallen så jag for hem där kring halv 1. Just nu sitter jag här och smälter maten, har typ ätit ihjäl mej på tacos.. haha.  Jag hör pappa sitta och skratta i vardagsrummet, jag gissar på att han slagit på "Americans FunniestHomevidios" . hihi =)
Ikväll ska jag på edda och bada / simma med emmsan! Blir skit bra. Pusss






Vet att jag har sagt det, men säger det igen. Jag dör av längtan ^^

en helt vanlig måndag

Sovmorgon - Svenska - KuHi - Kör

Väldig skön och chill dag. Slutade för en timme sen, 13.40 , vilket kändes väldigt bra :D!
Ikväll blir det träning av nått slag, löpning eller skivstång, sen hoppas jag på att få vara med nån?
Hihi, jag,anna och emma har dessutom kommit på vad vi ska vara på halloween , anna ska vara en stjärndolla och jag och emma ska vara boddygard eller man in black =) hihi , blir skit fint :D


 <- anna, hetast på festen     <- sötis

Lägger ut här en bild som anna ritade på KuHi;n, väldigt söt, och även en på hennes kostym till festen, PUSS!

Söndagf

Jääääätte trött idag. Varit ute med hunden på en långprommis sen spelat lite piano. Nu har jag just kommit hem från buggen, det var jätte kul :D fast mina fötter värker och jag har skavsår mellan varje tå , hahah =) men det är ett tecken på att jag har haft roligt! Ska nog sitta uppe en stund till, fått lånat pappas laptop så nu sitter jag i sängen och skriver =) skit mysigt..

Jaja, nu ska jag titta lite på tv å sen sova ! puss

la la lördag

Steg upp, inte de minsta slut at all. Gjorde lite matte, spelade piano, fixade och donade litte.  Och nu sitter jag här !

Både roligt och mindre roligt igår, haha fast slutbetyget vart ändå högt! ;) Alltså det är verkligen det trevliga folket som gör det , pusss :*

Nu ska jag strax kila ner på stan med frida, kolla på lite kläder och köpa fiskar till akvariumet! Sen blir det hockey kring fyra och ikväll blir det lördagsmyys med 30dagars brudarna. Middag, bowling och skvaller, kan det bli bättre ?

 + linnea

Skärpning!

TJaaaaaaaaba alla läsare ?

Alltså jag har faktiskt ingeting att skriva , känns som bara meninglöst. Kaknske ska berätta vad jag har gjrot idag.
Var på skolan, hade NkB, Engelska och Matte. Kännt mej allmänt trött och risig, så jag är inte direkt på topp idag. Det enda som kändes ljust var att jag slutade 13.10 och kunde åka hem och slänga på mej mysarkläder.
Ikväll ska jag och träna mellan fem och sex, sen hem göra mej iordning och snabbt äta. Sen iväg till Lova, inflyttningsfest, faktiskt är detta den enda helgen på länge som jag inte varit det minsta peppad :) ! Äsh, vi serväl ;)

Skönt med helgen framför mej också. Ska verkligen ta tag i saker som att städa akvariumet, köpa nya fiskar, rensa garderobe, fortsätta med stickningen och mkt mer :)
Trevlig helg






30dagars imorrn !
Kanon tjejer ;D

länge sen , jojo

hejHopp, nu skriver jag här som jag tidigare sa =). Jag har aldrig tid nu för tiden att sitta inne på datorn, eller isf ska det vara nått som har med skolan att göra. Min vecka går ut på att träna, gå ut med hunden, göra skolarbete, jobba och på helgkvällarna har jag äntligen tid för lite kompisar. Det är verkligen rullt upp nu! Urs!
Ialla fall, till saken. Idag har jag varit i skolan. Jag hade Piano, Ensambel A och Idrott. På idrotten var vi på edda och badade, wiiioo ! Första gången för mej efter dom gjort om. Vi simmade 200 m, livräddade( jag räddade livet på anna, eller det var snarare anna som räddade livet på mej ;) ) sen då spelade vi vollyboll och vattepolo, skit kul ;D.
Sen for jag hem ca 14.30, tränade piano och gjorde maten. Sen pluggade jag lite till, lyxade och satt vi dator en sväng och for på träning. Dans. Det var jätte roligt. HAhah... ska nog dit på fredag med :)

Imorgon går jag bara mellan halv tio och halv två, riktigt skönt! Sen ska jag träna, plugga och jobba hela kvällen. Så då hinner jag knappast sitta här och lata mej =) . Btw glömde nämna hur mysigt jag har det nu. Sitter med en kopp te, i sängen framför tvn ohc har laptoppen i famnen. Jäääääätte skönt efter en lång dag!!!! :D

Långt blev det iaf ^^ hihi godnaaatt läsare? om det finns några?
ni får gärna lägga en komentar om det är nån som ens läser detta ;)

suck

Dumma stina, hinner typ aldrig skriva i bloggen :S , men ikväll skriver jag ! nu ska jag plugga.

RSS 2.0