Helg helg helg

ÅÅhå, nu är helgen slut.

I fredagskväll så lagade vi mat tillsammans med brodern Staffan och hans tjeje Jennifer. Det blev entrecote, färskpasta och mögelostsås. MUMS! Sen kollade vi på idol och myste med godis i soffan.

Lördagen jobbade jag ett pass mellan 9.30- 16. Sen for jag direkt hem och duschade snabbt. Sen for jag hem till anna. Där blev jag bjuden på mat, pommes och kebab, MUUUMMMS, innan vi började göra oss klara inför kvällen. Vid nio bar det av på en halloweenfest på anderstorp. Det blev en kanonkväll! Dock ingen utgång men det gör ingeting :)

Söndagen slet jag mig upp för att arbeta ett söndagspass. Sen blev det middag hos mamma och pappa. Lax i ugn, pressad potatis,sås, sallad och sparris. MUMMMMS! Fick med mig en matlåda också ;)

Idag jobbar jag förfullt. Ända till klockan kvart över 19. Sen blir det förbi gymmet innan jag ska hem och laga mig någon mat! Det blir tomatsoppa med choritzo korv. MUMMMS! Sen ska jag försöka lägga in lite bilder från gårkvällen!

Försesten måste jag berätta att bäst ANnna var inne på jobbet idag och gav mig en liten present som tack för i lördags ! Hur gullgt som helst <3


Sliten brud hära!

Oj vad jag jobbar och sliter! Efter veckans jobb är det dax för en hel helgs arbete. Igår efter jobbet orkade jag knappt laga till nån mat så  linus värmde upp en burk bullens. Efter en enkel middag följde jag linus hem till hans föräldrar för att se idol och sen där vid tio sussade jag sött! Ikväll efter jobbet ska jag hänga med anna. Vi ska planera lite inför halloween. Blir awsome!


Idag är det tisdag och jag e sjuk!

Halolojjj! Denna helg har varit kanon! Känns så jäkla skönt att vara ledig på helgen (jobbar ju varannan). Direkt efter jobbet i fredags for jag och hämtade upp elin. Vi for och köpte driv-in på max innan vi for hem till mig. Där blev det fest (elin,tobbe,elina,lisa,johanna) och sedan utgång på olles!

Lördagen blev det stan och prommis med mammsen, middag hos familjen Wästermark och sedan mys/hockeykväll med jocke och lina. Söndagen blev det att bara ta de lugnt!!!!!

Idag är det tisdag och jag har dragit på mig en förkylning. Så ingen träning idag utan jag ska direkt efter jobbet hem till mamma och pappa och hämtat min ONEPIZEE som har KOMMIT!! YEYYY! Sen ska jag dra på mig den och kurera mig resten av kvälln :)


Tisdag

Ledig idag igen! Skulle egentligen idag fara och bada med moa men hon ska måla om lägenheten så jag ska dit senare för att titta till henne.

Igår var elina här och hälsade på för första gången! He var ju riktigt trevligt :)

Nu sitter jag och dricker kaffe. Ska snart till maxi och handla lite sen ska jag baka bullar och annat gottit!! :) Det är ju den internationella kanelbulle dagen idag!


Måndag

Hejhej! Nu är det måndag igen och jag min lyckost är ledig ! Dock ska jag ner på lassa och jobba två timmar eller så. Sen ska jag på ett spinningpass och efter det blir det några ärenden sen hem till mamma och pappa och plocka ut hundarna :)


Ursäkta mig!

Fyskäms! Dumma dumma Stina! Senast jag skrev här hade jag lovat mig själv att vara noga att kartlägga mitt liv. Men det höll en dag som alla andra senaste gånger jag lovat att hålla en någorlunda update! Men nu ska jag icket lova utan försöööööka att göra det!!

Okej okej! Vad hände i mitt liv just nu?
Jo det är det gamla vanliga. Jag har flyttat in i min käre boys tvåa. Jobbar på Apoteket Hjärtat förfullt. På fritiden tränar jag som en galning (vill iallafall det) och umgås med mina kära vänner. Jag har bokat och betart en resa till asien den 9 januari så då lämnar jag landet i tre månader. Som sagt. Allt är sig likt.



Ihelgen har jag iallafall jobbat och bara tagit det lugnt. Fredagskvällen blev otroligt lugn. Efter två vaccinsprutor och en massa tacos låg jag och linus som två döende sillar i hans mamma och pappas soffa innan nån tog insiativet att det kanske var dax att pallra sig hemmåt.
        Igår jobbade jag hela dagen till fyra sedan var det tänkt att jag och anna skulle mötas upp på gymmet. Till min glädje var det oroligt lite bilar utanför och inte en enda cykel. Dock var det inte för att folket bestämt att jag skulle få en lugn stund på gymmet utan folket var hemma för gymmet stängde fyra. For då hem och bytte kläder, åkte hem till anna, vi i sin tur plockade upp emma, for och handlade i över en timme på maxi, for hem och lagade världens goaste pizza, åt så vi sprängdes, såg filmen "Friends with benefits", tryckte godis, kollade på massa youtubeklipp innan det var dax att dra sig hem. EN KAnon KVoell!

Idag var tanken att hinna träna innan jobbet men jag kände att jag var förtjänt av en sovmorgon så sket i det. Nu blir det jobb till fyra sen hem och käka hos mamma och pappa. Sen måste jag desvärre kika in på gymmet minst en timme.

Ska bli fit!!!

RSS 2.0