Idag är det jobbardag för mig trots att det är lördag

Haaaaalå! Är uppe i bra tid idag för idag är det jobbarsdag för mig trots att det är lördag. Linus är och köper saker till brunchen vi ska laga. Rostatbröd, scrambel egs och bacon =) Mumms!!

Tycker ändå det är rätt chill att jobba helg ändå, det är bra tider och man får ju dubbelt upp! Slutar fem idag och då blir det grillmiddag hemma! Sen får vi se vad som händer ikväll. Är sugen på nått riktigt roligt! haha
Nu ska jag hjälpa till med maten ! tjao



Detta är typ dom enda bilderna som finns på oss på hans dator.
De är från när jag och elina vari turkiet för ett årsen. Då jag träffade linus för första gången.

känns inte så ruggit pepp

Hellouu, nu sitter ja och käkar frukost framför vakna med the voice, är helt död. Igår jobbat jag ett pass till sex och idag blir det ett 11-timmars pass, känns inte så ruggigt pepp. Men min pojke kom hem igår , han har varit borta hela veckan, och dit ska jag eftrer jobbet så det håller modet oppe!

Igår efterjobbet var det häng här med hockey, chips och dipp tillsammans med solle, frida och alice :) trevligt!
Jaja, nu ska jag iväg. BYE!

soooooooool!

Hejsan hejsan ! Nog var det på tiden att jag skriver här igen. Men tänkte göra ett försök att vara lite mer aktiv. Iallafall det som händer i mitt liv är i stort sett desamma. Jag jobbar mina timmar på apoteket och de andra dagarna på barnkliniken. När jag inte sliter på jobbfronten myser jag med min pojke och umgås med kompisar. Dom senaste två dagarna har ajg försökt få in lite träning också! Kan ju alltid behövas.

Igår var jag och såg musikarna 92:or's avslutningskonsert. IM BLOWN AWaY! det var awEsome! Sen drog jag och moa in till stan och kollade i affärer, eller affären Cubus. En ljusblå skjorta fick följa med hem. Sen köpte vi öl och sallad och for hem till moa för att se hockeyn. adAnna komm sedan också för att joina.

Nu sitter jag i solen och njuter. Älskar dessa härliga vår/vinter dagar. SPeciellt när man får vara ledig. Klockan två ska jag in till staden för att fixa håret på Karma. Hoppas det blir kanon!


RSS 2.0