den 28 juli 2008

Idag har jag bara tagit det lugnt, packat inflör imorgon.. :) Middag på mammamia med moa,sandra,hanna,emma,maria senare falkan!  trevligt :} hihi.. hade som inte så mkt att skriva mer än att imorgon klockan 4.00 far jag med bil ner till sthlm och senare gotland , så jag ber er, håll mej sällskap på resan och sms !!!!!

Puss



den 27 juli 2008

Idag paddlade vi hem från bastuholmen kring fyra. Jag har blivit alldeles solbränd från dessa två dagar. :( Ser typ ut som nått som har färgen TOMATRÖD!
På kvällen chillade jag emd Claes och Pelle. Vi spelade kubb och bakade pajj! mums :*



den 26 juli 2008

Trött som fan idag !
Var uppe till halv åtta på  morgonen, sov cirkus två timmar !  URS!
Idag har jag varit på bastuholmen med Emma. Det blev mkt sol och bad för oss. På kvällen kom Moa och Micke.
Vi bastade och badade en massa. Hur gött som helst ! Tack för ännu en fin dag!


den 25 juli 2008

Halv 9 blev man väckt. Jag, Elina och Elin skulle till Pontus stuga. Vi kom dit kring elva och begav oss till sjön. Där badade vi, bastade, åt, åkte ring, fiskade osv. Sedan for vi hem till stugan och åt middag, som Pontus lagat ! MUMMA! :D
På kvällen drog vi ner till sjön ( folk från lövånger kom oxå dit) och där badade vi och bastade lite till! Hur chill som helst :D!  tack för den dagen !



 

den 24 juli 2008

Kanon dag i boviken!

Lite bilder från wakebordåkningen! ↓

 
 

den 24 juli 2008

Igår ; For och badade i Yttervik med Johanna,Elin och Elina. Eller det blev inte så mkt till bad, vatnnet var kallt och de blåste. Men jag doppade mej iallafall!! , Sen kring halv sju tiden for vi på gympa i bonnstan, och därefter drog jag Elin,Elina,Claes hem till min lillstuga ( lekstugan som vi nu gjort om) och såg film! Minns inte vad filmerna vi såg hette, hängde som inte riktigt med! Får inte glömma, Pontus och Libbe kom också förbi en stund:)! Sen sov elina med mejj i stugan ( för och efter bilder kommer senare ).




Idag; Ska ut och åka båt i boviken efter lunch, blir nog borta till kvällen! Kommer nog inte orka göra nått ikväll, men ni får väldigt gärna sms, då blir jag glad :D :D!



You make me happy as hell!

den 20 juli 2008

Sex and the City
Japp, äntligen har jag sett den. Jag lovar er, den är lika bra som alla säger !





Idag har jag inte gjort någoting. Eller okej, jag har städat ut lekstugan ( sommarproject, ska bli ett rum för mysiga filmkvällar ) varit på greyhoundSM och vart på bio.
Imorgon ska jag fortsätta med målning i lekstugan
( måste börja kalla det nå annat ) , och på kvällen far jag till fridasstuga! Så, ring och sms ! (mp)

den 19 juli 2008

Ont i huvudet sen igår och magkatarr.


Trästocks ikväll!

den 16 juli 2008

På kvällen igår ; for jag Emma och Maja ut på kanotutflykt i älven. Vi åkte i strömmar, busade med ett annat kanotgäng ( som bestod av två främlingar, och dom var sjukt skumma ) , sen misslyckas vi att ta oss igenom en fors, så vi blev en aning blöta! ;)

LYCKAD KVÄLL tJEJEr, det gör vi om :) !






Nu far jag till stugan ett par dar.   Har gratis sms så , (mp) !!

<3

den 15 juli 2008



Idag; har jag varit och badat med Elina, Ida och Anna i Yttervik :) . Solen sken och vattnet var mkt badvänligt!
När Elina ställde prognosen regn, efter att ha studerat molnens riktningar , bar det iväg hemmåt! Och mkt riktigt, det började regna, så vi vart en aning blöta :)!
Sen gick jag på stna med Frida, hittade ännu en bikini ( har redan köpt tre i sommar) för bara 29:- , så den köpte jag !

Ikväll peppar jag för nya äventyr =)!

Sooool, äntligen



Igår; Var i stugan på dan. Gjorde inte så mkt. På kvällen for hämtade jag upp Amanda och vi for till Fridas stuga i Boviken. Där var vi med Leo och Linkan. Vi åkte gummiring,( hur kul som helst ), badade , fikade, spelade tennis och hade trevligt :D  



Idag;
Boviken
Solat
Åkt Båt
Spelat tennis
Spelat strandtenis

 


Bröllop!

Igår gifte mig min kusin, Linda Charlotta Bergman med sin sambo Jan Anders Lindquist i landskyrkan.

Vid klockan två drog jag och min syster till landskyrkan för att öva och soundchecka införbröllopet. Var hur nervös som helst.
Bruden var  underbart vacker i sin klänning, alla var så glada, underbart! Efter vigseln drog vi till logen i Medle. Där var det dukat fram med champanjeglas och mat. Muuuuums, maten var underbar och trivselfaktorn hög.
Det bjöds på underhållning, tipsrunda (om brudparet), dans och sång !
Det blev ett mkt lyckat kalas!

(btw, det gick finfint att sjunga, även om mina ben skakade som asplöv =] )







Nytt och Bytt!

Förrgår ;
Målade det sista på Hedensbyn, så nu är det slut jobbat på hela sommarn WIIee!
På kvällen var jag med Emma,Ottilia och Maja. Vi tog en prommenad till Ica Morön och tillbaka, det tog ca 2,5 h att gå. Urs vad helt sjukt ont i fötterna man fick :( .. Senare, mot tolvslaget såg jag film med Claes igen, haha, idag blev det en bit av "Surfs up" och " Monsters Inc".

Igår ;
Första lediga dan på fyra veckor. Jag passade på att städa mitt rum, fixade min blogg ( har nu kommit på hur man gör ;), vad tycks ? ) , och chillade allmänt! På kvällen drog jag till elin med longboard, det var tänkt att vi skulle åka men det blev inte så mkt av, istället gick/åkte hem till mej. ( jag erkänner, jag ramlade när jag skulle testa skateboarden. Tror jag ska hålla mej till longboard istället;) ) Vi käkade hallon med glass, spelade GameCube, hälsade på hönorna, pimpade mina tånaglar och mkt mer ;)
 ← Dessutom försökte jag förklara en film jag sett, med hjälp av nagellacken, gick inge vidare :S Elin fattade inte mkt :S

   
 


    



Idag ;
Min kusin gifter sig. Och jag ska sjunga. Är sjukt nervös. Önska mej lycka till!



Trött

Totalt genom trött vaknar jag av klockan som ringer vid sju, jag snoozar till kvart i åtta då jag överväger att ligga hemma istället för att jobba. MEn jag stiger upp! Nu ska jag iväg och jobba :)!


Igår jobbade jag fram till lunch, sov, tog en dusch, repade, shooppade på stan med mamma ( Hon köpte kläder för över 700 spänn till mej, rätt värt) och på kvällen chillade jag med två goa filmer "Green street hooligans" och "Over the hedge" tillsammans med Claes ;D


!




Tokbra film ^^

Såg den med ottila och frida igår, tihi . mkt rolig :D
Fanns även en och annan snygging med ;)

"Jag mår bäst när jag är glad."

Igår var jag med Maja,Ottilia och Emma :D trevligt trevligt!
Vi gick till ica och köpte kladdkaka med glass till , mumms tänkte vi, men när vi väl hade ätit en tredjedels bit var höll vi på att springa. Våra magar kurrade i kör, mina hälar värkte och jag hade huvudvärk ! (U) Vet inte om det var kladdkakans fel, men jag sak aldrig äta så mkt kaka igen ;) HAHha

Ikväll far jag iväg och jobbar igen, är tillbaka på söndag :D SÅ hade!!!!!!

RSS 2.0