lördag

hejjj!
Går kvällen var king, även fast jag var lite määd. haha , srry för det !
Vi var utklädda till geeks, mkt vackra sådanna.







Ikväll blire halloween party med moa. Blir kanon! Men före det har jag några grejjer att uträtta. så, hej så länge!

torsdag

steg upp tidigt, tog en prommis med doggen, moa kom och vi fixade det sista till våra halloween kostymer. Sen komme anna och vi började filma våran super spännade film. Där vid tre var alla trötta och lessa så vi ska göra kalrt den en annan dag. Vi satte igång en film ist!

Nu har jag ätit och sitter och väntar på emma som ska plocka upp mig innan vi beger oss till sandra. Ska först förvi coop och köpa lite gottigotti ;)

frida ring mig när du ser detta!!!!


onsdag

Vaknade med värdens huvudverk så jag ställde in körlektionen. Ist blev det en långprommis med frida, gjorde några ärenden. Sen middag hos erikssons därefter hem och göra halloweenkostymen sen se the hills.

Nu sitter jag och har allmänt tråkigt, men ska snart sätta på en film. Blir bra!





tiiiisdag

Igår blev det myskväll/sovaöverparty i annas kvaretsgård tsm med anna, moa och emma. Skit najs kväll/natt!

Idag har jag gått en prommis, gjort en fas och kvällen spenderades med krille och hans gäng. Vi körde burträskbingo. Gick helt okej bra. Vi vann såklart eftersom att det andra laget bara gjort en grejj. Vinnarna fick "bitch-slapa" förlorarna, satt skönt! Sen blev vi (jag, elina, frida) upphämtade av markus. Sen blev det drive-in mat, spel och "björnbröder".

Nu har dom andra stuckit hem ch jag får äntligen sova.. yeyy



söndag

helloooy!!
Idag har jag varit så duktigt så, nu ska ni få höra. Först har jag städat rummet klart, sen varit och jobbat och ntss har jag gjort klart en fas :D

Nu ska jag spela lite piano, och ikväll blire elinas place  med grymma duudes!!!!! blir kanonkuL!


kvälln

halloj! snabb uppdatering av kvällen;
ikväll blev det först kräftskiva , sen födelsedagsfest i ursviken. Efter det drog jag och anna hem till mig och bade tunna. Snart fick vi trevligt sällskap av markus, john och anton. Sen blev det att skjutsa moa till urs och sen iväg och jobba. Komme just hem och nu ska jag sova! naattiiii


lördag

hejåhå! Igår blev det chillarskväll hos elina tsm med hon, johan och kippe.
Imorse steg jag upp, duktig som jag är, och jobbade. For hem och sov till lunchen stog på bordet. Nu har jag kommit hem från fotning tsm med emelie. Vi hade tänkt oss ett helt annat tema men pga snön fick vi ändra oss lite, vilket blev till det bättre!

Om en timme kommer anna hit. Vi ska äta sen hänga med moa. kanske blir att bada tunna senare ikväll!!



foto: Emelie O


turnéfest? lite bortglömd man känner sig :(

fredag

äänligen looooov!
Gårkvällen spenderades med emmsan =) blev tv,fika och lite annat.
Idag har jag varit på skolan och sett konserten, sen blev det stan med elina. Hittade lite smått och gott, bl.a ett paljettskärp ;)! Ikväll blir det elinasplace, kanske får vi sällskaP? verkar som om många festa ikväll, känndes som länge sen :( men imorgon kanske !

blir det på halloween då? har ingen aning vad man ska göra. Verkar som om många ska ut på station? vad ska den stackare som inte fyllt 18 göra då? no idea!



uppdatering

blev hem till krille, sen for vi iväg på pysselkväll på e-4an och gjorde varsitt armband, haha :D
Sen blev det hem till mig och se Greys, spela mariocart (vann sååklart)

Nu ska jag sova, skönt med sovmorgon ;) sista dagen med mamma imorrn, nämligen LEDIG på fredag!!!!!


onsdag

heejalla glada!
slutade praktiken tolv idag, kändes toppen! Sen drog jag iväg till körskolan för min första körlektion. DET GICK SUPER!  Nu är halken, risk1an bokade. YIPIE! For hem och gjorde en till fas. Har tänkt att göra bort alla faser under lovet!

Nu ska jag ta en kaffekopp sen kila iväg till krilles criib. Funderar på vad det är för sak på e4an ikväll? Talangshow? Kan vara kul att se ;) måste bara få tag på elina den fina.




Hittade lite bilder från "atuch of africa" grejjen som var för några veckor sen.


tisdag

hejhopp!
Har varit otroligt trött idag, kanske för att jag inte har varit duktigt att ta mina piller? Men nu ska jag vara duktigt plus att mamma och skaffat hem nått annat stuff som jag ska hälla i mig.

Efter "jobbet" så for jag hem och sov en halvtimme, åt middag sen drog jag på teorilektion. Efter det blev det hem, ta på sig träningskläderna och sticka på gymmet. Har varit hemma nu i två dagar så ser fram imot imorgon när jag får socialisera mig lite! Förresten, första körlektionen på körskolan imorrn, yepeeii!


måndag

HEJ! i veckan är det praktik och det känns sååå skönt. Är med mamma på heimdal vårdcentral.
Idag har jag mest fikat och lyssnat på när mamma pratat med sina pasienter. Imorgon blir det att vara med dietisten, spännande, sen bbc ( väga, mäta bäbisar).

Igår blev det hemmakväll tsm med moa och markus. Det blev tvtittandes, jepordy m.m. Men ikväll blir det ensam hemmakväll. Ska efter middagen fara och jobba en stund och sen blir det plugg och tv. Göttit!

hade!


hemma

Kom just in från fotningen =) vart endel riktigt bra bilder som ska förstoras och sättas upp!!! blir kanon =) Här har ni ett smakprov :





Ikväll blir det hemmakväll, om inget annat kommer upp!

lördag

Igår var jag med frida och kevin. Det blev en sväng på¨afrikankväll på e4an, basta och sen lite idol. For hem tidigt, man blir så trött av att basta.

Itorsdags skulle jag och emelie fota, men tror ni inte att vi sitter och pratar bort tiden? När vi väl kommer oss ut och klockan redan halv fem och det har börjat skymma. Så vi bestämde oss att ta det till veckan ist och börja tidigt denna gång.



Idag vaknade jag med en äkkligt ont huvudvärk. Så jag skippade hundkursen men vi ska fara och fika på hundcafét i bure om tio min så då ska jag ha hunnit klä på mig. Senare idag blir det fota lite, sen ikväll vet jag inte riktigt. Har inga planer än så länge.





onsdag

har stannat upp och inte skrivit här på några dagar för en och annan anledning. vilket jag inte vill prata om.

Iveckan är det nästan inga lektioner alls eftersom det repas och planeras förfullt inför turnéveckan nästa vecka. Själv har jag valt vanlig praktik ist och kommer tillbringa min tid med mamma på vårdcentralen i stan. Blr hur skönt som helst med en veckan från skolan och sen blir det ju lov, vilket inte heller sitter helt fel.

Imorgon har jag bara en lektion som jag funderar på att skippa. På morgonen ska jag möta upp moa på edda, vi ska simma. Sen efter 3 ska emelie komma och vi ska ut och fota i det(förhoppningsvis) fina vädret! Kvällen spenderas nog i gärdsmark hos nils.

Nu väntar lilldoggen på att gå ut broarna. Senare blir det Greys hos fridahare gött!
 



:(

ååh. hetsigt värre.
Igår gick jag hem, for på collage och efter middagen for jag hem till ottilia. Vi for till hemmakvall och sen hem till mig. Plötsligt hör jag ett tjut och doggen börjar bete sig jätte konstigt. Blev två besök hos vetrinären inatt och ett nu på morgonen. Hon är forfarande dåligt, om inget blir bättre blir det att åka till luleå...

Sitter nu och ser på tv, snart blire mat , är vrålhungrig.

:(

onsdag

Idag vare skola som alltid. Två prov, gick faktiskt helt okej. Efter jag slutat fick jag skjuts hem av hanna, sen satte jag mig vid datorn och började kika på halloween costumes. Har hur mkt ideér som helst =) Sen blev det mat och nu har jag gjort endel piano.

Har jätte tråkigt nue, men som tur var ska frida komma snart och rädda min dag än en dag :) Blir nog prommis sen chillaaa. Sovmorgon imorrn till 12.15 GREAT!


hej du långeman!

tisdag

EEEEEEEMO!
Denna dag gillas inte. Dans(helt okej) svenska(inte så farligt) men sen uppspelning med pianot och första teorilektion(ville bara dödödöd) och sen på det har jag så ont i ryggen att jag knappt kan gå....

Nu far jag till frida, hoppas hon lyfter mitt humör en aning. Pös


måndag

ännu en ny skolvecka, suck! 
snart lov, yes!

Dagen bestod av dans (streching i timtall), piano och religion.
Efter skolan komme ottilia och vi gjorde klart vår danskoregrafi. Känns skönt! Sen hem och äta, ut och övningsköra, dusha och sen for jag och hälsade på krille.

Nu har jag just kommit hem och det är dax att börja plugga på svenskaprovet vi har imorrn, hoppas det inte är så svårt... önska mig lycka till!

 sötnos


snöööö

Idag har jag varit duktig och varit och jobbat. Ikväll blir det bio "Flickan som lekte med elden". SUPER!


HEJ FÖRSTA SNÖ!


söndag

Hejjj!
Igår var jag i umeå och shoppade, vart mindre än tänkt men  men. KOmme hem där vid halv åtta, hoppade in i duscheen sen bar det iväg till Öfalmark. Blev spel och bus till midnatt, sen fick jag skjuts in till stan och jag jobbade mina timmar. Fick hämtning av pappa sen.

Nu har jag precis vaknat. Det är pissväder ute och jag hade kunnat sova i flera timmar till. Men jag har lite att göra idag så det var bara att stiga upp..

Detta var förra gången vi var i Öfalmark med flickorna... haaaaaha.....


fredag

skola -> kolla balklänningar med linnéa -> och nu bär det av till umeå (shopping och hälsa på bror)

hejdaaaa


torsdag

haaaaaalååå!
sitter och ser wallander, sen så har jag inte mkt att skriva meeen.. jag är glad =)





hej klassen min!

RSS 2.0