Huh ?

Lördag, igår, har jag bara chillat. Typ legat i sängen hela dagen, lite sliten från igår kanske :} . Vid klockan sex kom emmas familj och Lundmarks på middag. Vi hade kräftskiva däringår inte bara kräftor utan lax, pajjer m.m. När vi ätit efterrätt klart så drog vi ut. Vi for först förbi Bazze men landade sedan i Sofias lägenhet. Där var Malin och Lova också, vi gjorde drinkar och hadde oss! Sen drog vi till Bazze igen. Det var rättså mkt folk, men alla satt bara  i sofforna och chillade, så vi drog ut och tjuvhoppade studsmatta hos grannen och busade! Hihi, en kul med konstig kväll ;)!
Åt vitlök på kvällen (U) för att min förkylninng ska gå över!


Söndag ; Blev väckt av brodern min kring halv 10, han ville ha sällskap ut till golfbanan. Så jag samlade krafter och steg upp. Det blev 9 hålsbanan, sen drog vi hem till farfar, han har flyttat till anderstorp nu.
Ikväll blir det chilla troja =) men ska först ut en sväng med frida på tamdemen, tjoflöjt!



Nuu!

Hejhopp, härlig dag idag! Slutade 13.10, wiiiie ;D Haft NK2 , Engelska och MatteB idag.
Ikväll blir det tjejkväll hos Moa med estetartjejer, blir nog kanon! Singstar, Guitarhero!

Just nu sitter jag här och kollar lite på bilder från thailand i väntan på att mamma ska massera mig. Kan typ inte fatta att vi ska dit igen. Helt underbart! Nu ropade mamma, dags för lite avkoppling!
smsa






Pojken utan mobil

Heeeeejhooppp! Två koppar kaffe. Jag mår jätte bra idag :D! Haft väldigt låång dag idag, med mkt lektioner. Men jag tycker ändå att det varit toppen , på nått vis har jag överlevt ! Till och  med att jag fick stanna kvar en timme längre än alla andra kunde inte rubba mitt strålande humör!!
Ikväll ska jag bara chilla hemma ensam, hjälpa mamma med mat för middagen på lördag, vi ska få fin främmande av emmas familj. Sen så måste jag också städa mitt rum, det går knappt att komma in, haha. Meen det blir skönt där kring nio tiden, när man har gjort bort allt, bara kan lägga sig på sängen med en god bok och lyssna på muik! woow

smsa!



Detta är en saga om en pojke, nicke the män,
ja, han är tammetusen ruggit frän.
Brunhårig, brunögdd med en smidig kropp,
ja, han är snygg från tå till topp.
Men nu ska ni få höra den riktiga haken,
han har ingen mobil och det avgör hela saken.
Det är så att i dagens ungdom kan man inte vinna nån tös,
om man inte kan smsa graciöst.
Men då har jag ett tips till nicke the män,
han som är så jätte frän.
Skaffa dig en mobil, det gör susen,
och ladda med 200 spänn, gratis sms, 3000.
Så gör nu bara som jag säger,
sen är det bara att börja raggar tjejer.


av Mig

Sant



Inte smärta. Utan förlust.
Det är inte det att jag vill, jag vill bara känna att jag kan.




bla bla

Skola idag igen. Började med Naturkunskap B imorse, och jag tror faktiskt att det kommer bli kul ;D! Vår lärare är faktiskt riktigt rolig och om man tänker efter är det ju ganska intressant (A) ! Iallafall. Sen hade vi gemu , där sattes det igång direkt med att reppetera inför provet som kommer om några veckor (ganksa tufft). Tillsist men inte alls minst, 2,5 h Ljudteknik A med Birger. Och inte nog med det, det var bara teori idag så vi fick alltså sitta på en stol och lyssna till Birger i 2,5 timmar. Gansak tröttsamt!

Ikväll ska jag chilla med film eller nått ! Sen måste jag nog sätta igång att plugga lite matte, ska snart göra prov :)
Tack för mej !
Det gör mej gaaaaaaaalen! :D



 

 I like to be back :)





 

ännu en dag

Skola igen. Bara en kopp kaffe idag! Har haft två lekioner, svenska och kör. Väldigt mjuk start, har som inte gjort så mkt alls på lektionerna idag:S . Ja just ja, jag hade min första piano lektion idag, det var mkt mkt roligt :D Fick två kompläxor för att inte börja allt för svårt, vi gick igenom lite smått vadvi skulle spela under terminen, och jag vill välja en hel del själv :D! Ser verkligen fram imot amian pianolektioner nu, SKIT KUL!!!!!!!

Har varit på stan efter skolan, köpt fyra tröjor :] ! Ikväll blir det nog chill med claes, elin och frida :D Blir riktigt bra ! Har också en och annan läxa att göra i matte, engelska och piano. Men det kan man ju alltid göra sen (A)

RÄTT VÄRTE

En splitter ny telefon, en dvd och två hundra spänn! :D

  
detta var skönheten jag valde;)

Inget knäcker mig

Halojsan! , Måndag igen. Känns tungt. Fast det goa är att vi har typ inte haft några lektioner idag :D
Klockan 10.10 hade vi våran första lektion, ensambel A, där vi gick igenom kursplanen och startade upp med en rocklåt "It's only love" by Bryan Adams. Rättså bra start eftersom fem ackorden som användes gick runt runt hela låten.
Sen hade vi lunch och efter det gympa. Där planerade vi mest bara. Sista lektionen var då gitarr, men eftersom det blivit fel i grupperna så blev det inte så mkt spelande idag. Bara visa vad vi kunde och sen fick vi gå! =)

En annan händelsefull sak var att jag sökte in till espri, haha. Men desvärre kom jag nog inte med, hahha ;) inte så konstigt för att det gick USELT, mina nerver pallar inte sånna dära intagningar !! JAja, jag fortsätter väl tralla för mej själv , och får satsa på pianot istället, vilket är MYCKET roligare :D ! Grattis då till, Sandra, Hanna och Frida som kom med !

Ikväll har hjag inga planer faktiskt, eller jag ska nog ut och springa för jag har så jäddrans mkt spring i bena. Det liksom är sockerdricka så att det pirrrar sådära, haha ! Kan bero på mina två koppar kaffe jag druckit idag, vet inte. Senså ska jag upp på Expert och få en telefon. Denna gång ska jag nog välja en ny :) vi får se vad det bblir för en;)
Då säger jag väl tack och adjö för idag, hahah har typ aldrig skrivit så här långt! Det blir inte nån vana ;)


 
Roligt att vara tillbaka=)

jag är bara min egen



Detta har jag gjort idag ^^ Pluggat, läst bok i solen, fixat naglarna! Så skönt!

Har även fotat lite :] !

  

den 24 augusti 2008

Skola imorrn. Idag ska jag bara chilla, har inga planer ikväll och sovmorgon imorrn, så nån som vill hitta på nått ? RING!


Trevligt igår fakitkst, fast bäst vare nästan före, hemma hos HannaE med Moa och HannaH =D

Får sinne på allt just nu, åååh !


den 22 augusti 2008

Insparken idag med ettorna, skit kul :D !hahaha kände mej lite små taskig men men dom verkade tycka att det var kul iaf ;) Far till stugan nu, snart!


Surströmmingskalas och bärplockning , here i come ! ;)



Imorgon blir det partay med bäst tjejerna , wohooo


den 21 augusti 2008



Fan :(

Ont i huvve, förkyld och slut gratis sms.
Det blir sebbe ikväll, läge sen. 
Hade!


 


den 20 augusti 2008

A cup of coffe and dark chocolate. ← ny sång?





Alltså jag var sjukt nervös inför skolan imorse. Fattar inte varför, bara var det. Ringde till emma och bestämde träff, haha. Vi har som itne gjort mkt idag, vilket är helt normlat eftersom det var första dagen ;) Vi fick våra scheman, inte lika katastrolfala som vanligt ^^  

Är trött fortfarande från helgen så det blir städa, springa, fara på nå Sens VIP- grejj och en väldig tidig kväll kring 10 !!

Skolan, japp vi ses imorgon igen!

den 19 augusti 2008

Jag gillar inte får!



den 16 augusti 2008




Idag blev jag väckt 07.30 (U) , sov hos moa och hon skulle på dansträning i stan vid 9 så. När jag kom hem kring 09.15 efter en prommenad från stan åt jag tårta till ära för min 13 åriga lillasyter, duschade och deckade sedan i handuk :] ( vart lite sen kväll igår, vi fick inte skjuts förrän vid 4 ). Jag vaknade sedan för att äta lunch, klädde mej, följde till biblioteket en sväng och sedan iväg och fånga in lite kräftor. Det blev en bra fångst :D


Ikväll blir det gomiddag sedan chilla med vänner och film =) ,

Härlig kväll igår, tack!

den 13 augusti 2008

Dåligt väder idag igen, fyy...(U)

Det enda händlesefulla idag var en timmes prommenad med daffie och Phil Collins.
Annars har jga bara suttit vid datorn, sovit och sett på tv :) men det förtjänar jag nog efter gårdagens äventyr !
Ikväll blir det film hos elina tillsammans med hon, amanda och johanna! =)


den 12 augusti 2008

Idag var det sol och värme. Äntligen lite sommarväder:D!! Jag och emma tog cyklarna till edda, där mötte vi Thomas och Jepser i en spännande match i minigolf, jag höll nästan på att vinna :] men kom två efter Thomas tillslut ändå, ( ändå stolt tvåa) . Vi cyklade sedan ner till kyrkholmen och där hoppade vi från bron, badade. Måste erkänna att det var ruskigt kallt :]!


Vid mörkrets inbrott, vid halv 9, träffades ett gäng ungdommar hos elina. Vi alla var klädda i svart och vi målade ansiktet i kamoflerande färger . Sedan kilade vi alla ner till älven, tog en båt över till en av öarna och där började äventyret. Vi delade upp oss i två lag, och varsitt lag hade en skatt att gömma. Det gick ut på att hitta den andras skatt utan att bli tagen och förd till fängelset. Jag och min trogne Booba tog oss längst vatten, krypandes på alla fyra. Vi tog smidigt runt utan att bli upptäckta. Vid halv tolv tog vi oss hem genom att simma från ön, hihi, :] Det blev en jätte spännande kväll, med mkt trevligt folk!


den 9 augusti 2008

Idag har jag varit ute och löpt igen, på dagen var jag och hälsade på farfar med mamma och pappa!
På kvällen var jag med lova,hanna,emma,ottlia,elina,jesper och thomas. Mkt trevligt :D! Vi såg sex and the city, spelade kort och spel, chillade !






Hittade lite gamla bilder idag.. hah

den 7 augusti 2008

Första dagen hemma! Idag var jag först ut på löprunda , sen var jag med Emma och Ottilia. Vi var ute och gick och chillade !  Sen for jag hem och åt och tog cykeln in till stan. Där tog jag bussen ut till Johan i Lövsele. Vi åt jordgubbar i massor och såg skräckfilmer ! ;D mkt trevligt



Gotland 2008

HejjHopp! Nu är ja tillbaka från gotland :D ! Har haft det underbart trevligt. Här kommer lite bilder från semestern ;


              


Bad - Glass - Sol - Konsert - Familjen - Sara - Bra väder - Lyx hus - Ikea - Shopping

RSS 2.0