September 30, 2012

Heluuuuu...!
Hade en trevlig kväll igår som börjades med mat hos Emma med hon, Anna och Frida. Sedan drog jag och Frida till Lisa på förfest. Vi tog oss ut ganska sent vilket resulterade att det var fullt på Verandan, en ut = en in, och lång kö på Allstar. Så jag och Elin sket i krogen och drog på KungGrillen och käkade kebab, mumsimumsmums. Sen komme Linus och hans friends och vi åkte hem. 
 
Annars så har min dag spenderats på jobbet några timmar, käk hos mamsen och papsen och nu är jag hemma för att byta kläder och ska snart iväg för att hjälpa Anna med att flytta! Den lille pluttimurran ska flytta ännu längre bort från mig. Enda till A-torp. Men är hon glad så är väl jag också det!
 
Blev ingen hjälp med flytt. Hon var redan klar så det blir istället filmmys hos oss
 

September 29, 2012

Har nu haft två helspäckade, lediga dagar. Har hunnit med ett besök hos sjukgymnasten, luncha med elina,moa och anna, kvällsmys/hjälpaannapacka med anna och jossan, lunch med mamma på stigs, prommis med hundarna, gym med emma, frikväll = strosa på stan, myskväll med sambon! 
 
Idag är jag tillbaka på jobbet och jobbar till halv tre. Sen ska jag hem och göra mig iordning, tagga emma, laga mat och sen åka hem till lisa för fest! Är sjukt peppad :D!
 
Sen påtal om nått helt annat så tipsade mamma igår att de sålde träningskort på friskvårds, 1 månad, för 99:- så jag slog till och har nu 1 månads fri gym/pass + en del gratis biljetter! Awsome!

September 25, 2012

Sen senast har jag dragit på mig en rejäl förkylning + feber vilket har resulterat till sjukskrivning från jobbet och många timmar i soffan framför tvn.
 
Idag är jag tillbak på jobbet och har jobbat hela dagen. Känns skönt att få göra ngt, blir så rastlös av att bara ligga hemma! Ikväll ska jag umgås med Emma. Vi ska bara ta det lugnt, kanske gå en prommis och sen se x-factor.
 
Nu håller jag tummarna på att min förkylning snart ger sig så jag kan börja gymma och löpa. Känner mig otroligt peppad på att komma igång ordentligt och komma i form inför beachen om två månader!

September 19,2012

Idag firar jag och min älskling 2 år!!!!!!
 


September 18,2012

Efter andra lediga helgen i rad påbörjas en vecka med massor av jobb! Önskar att jag kunde säga att jag är utvilad och taggad. Men jag har haft fullrulle i helgen och har även dragit på mig en förkylning. Suck....
 
Gårkvällen spenderades tillsammans med moa, anna och jossan! Var och kollade in moas nya kribb i centrum, otroligt gullig lägenht!! Passar moa perfekt! ...sen blev det film hos anna.
Idag efterjobbet ska jag försöka röra på mina ben lite. Har som försökt tagga till att börja springa men är ännu förkyld med ont i halsen så det blir en långprommis istället! :)
 

September 14, 2012

Helouu!
Måste nästan tänka till vad jag har gjort de senaste två veckorna. Har jobbat, umgåtts med vänner, förra helgen var jag iväg på spahelg tillsammans med mamma, mormor, syster, kusin och moster. Det var superskönt att bara slappa, bubbla bubbelpool, promenera och äta gott! Det är väl typ de jag kommer ihåg!?!
 
Idag efter jobbet ska jag iallafall iväg till umeå på kalas hos brodern min. Han fyller hela 23 år idag och har ställt till med storfest i läggan. Så igår bakade jag kladdkaka till 40 pers och 3 cheesecake som han ska bjuda på! :)  Blir superkul, speciellt att få träffa kusinen John som man inte sett sen i påskas!
 
Är ledig hela helgen så lördag och söndag ska jag bara njuuuuuuuuuuuuta av ledigheten!!!

September 2, 2012

Igår valde jag tillslut att fara till Emma på förfest, men när det andra drog ut for jag istället till Emanuel där grabbarna var och drack öl. Vid tolv/halvett tiden promenerade jag och Linus hemåt! Känns skönt idag att jag kom isäng i tid.
 
Denna dag har bestått av ett tre-timmars arbetspass, långprommis med vovvarna och myskväll med sambon å Anna!
 
 

September 1, 2012


1 September idag och då kan man säga att hösten är här på riktigt! 
 
Ihelgen är det jobb för min del vilket innebär relativt tidiga/lugna kvällar. Gårkvällen tillbringades tillsammans med Elin och Anna hemma hos Annas mamma. Vi tittade på tv, pratade, åt vattenmelon och godis!
 
Ikväll står valet emellan förfest hos Emma + utgång på verandan vs mysig hemmakväll + lång prommenad  ?
 
   vs  










RSS 2.0