yeah

Ändå riktig trevlig kväll igår =)!




Idag har jag bara varit ute i det fina vädret. For till stugan en stund och hälsade på. Har inte så mkt mer att säga. puss

sommarlödag

haaaaaaallo. Idag är det sommar. Solen lyser, fåglarna kvittrar men det blåser så det känns inte så varmt. Iaf inte där jag sitter just nu. När man väl sätter sig i lä och låter solen steka så blir det riktigt skönt! Sitter med pappas dator ute i trädgården och steker. Försöker plugga lite matte också. Blev ingen umeå idag, ganska trist men kanske lika bra.

Ikväll blir det iaf att fara till moa. Vad som blir där är ännu oklart men vi hittar nog på nått kul :)

ha en bra dag! puss


Depp

Första doppet i år.






Nu blir det film och mys. Gratis sms. Känns något bättre nu.

jahaoo

Skön dag. Två lektioner sen for jag och linnea på stan. Käka mjukglass och glutta lite i affärer.
Sen har jag varit med mamma på solbacken och fixat några saker. Såg en kille där med hål i ögonbrynet. Alltså det är helt sjukt snyggt på dom som passar i det! Har som aldrig tänkt på det så mkt tills jag såg den där killen. Bra jobbat grabben!

Nu har jag ätit och funderar inför kvällen. Är på uselt humör så vi får se vad jag orkar med eller vem som orkar med mig.

yeyy

ahh, ändå najs dag :) skippade kostutställningen och for hem ist. Nu ska jag sätta igång med lite plugg, städa rummet och så ! Köpt hårfärg så kanske det blir att färga ikväll efter jag har tränat. Ska faktiskt och träna ikväll, var en evighet sen. Har också bokat klipptid vilket känns behövligt för mitt skatbo. Lala, nä nu ska jag nog göra en smoothie innan jag kör igång med arbetet ! :)

Två skolarbeten kvar nu:
NkBprov - fredag
Matte C nationella - måndag

sen är jag fri! =D


Hejhopp

Bättre i magen idag faktiskt :) Har haft en lektion idag på morgonen idag, sen mentortid =)! När jag komme hem for jag, mormor och mamma på stan. Jag köpte lite tyg och stuff. Ska sy i helgen hade jag tänkt. Nu har vi druckit kaffe och jag ska sätta igång med nkB och matte plugg !

Ikväll blire nog nått roligt!

Tagga go väder i helgen + umeå :)!

hemmadag

urs, inte mått bra idag. For på skolan för att göra bort engelskaredovisningen. Gick hyffsat bra. Annars har jag inte gjort så mkt idag. Legat och  sovit och försökt kurera mig. Men imorgon ska jag bita ihop och fara till skolan vilket som. Slutar ändå tidigt. Typ tio i tolv, då blir det stan med mamma för att köpa en studentpresent till min älskade kusin!

Just nu sitter jag och äter fruktsallad, kollar på desperata husfruar och längtar efter shopping på monki till helgen. Blir skit najs. Ska ta och ringa elina imorgon och kolla vilka vi blir som far, även kolla nattbussar!!

lala, nu ska fokusera på tvn ;)
pussar


och nu, trevligt med lite komentarer =)

eyy?

Nån som är sugen på att fara till umeå eller luleå i helgen???????


Umeå i helgen!! =D


piller piller å piller

Magen är inte great idag. Men jag har proppat på mig med piller så jag jag hoppas det går vägen =)
Hade matte idag, vi var bara två stycken så jag fick bra med hjälp. Sen sprang jag tvåtusen. Var ensam som sprang eftersom jag bara spruningit en gång tidigare var jag tvungen att göra det idag. Min mage kolappsade nästan efter men som tur var har jag ingen mer lektion idag och jag åkte hem! Nu har jag legat ute i solen en timme, ska typ ta tag i lite skolarbete ute i det fina vädret.

Ikväll blir det att fara och jobba och plugga.
pözziz


la´lalla toppen dag !!!

Yjeeena.. idag har jag umgåts med moies. Klockan halv ett komme hon till mig. Vi repade inför sjungningen på dop imorgon. Sen  drog vi till hennes syrra och fixade lite grejjer. Nu sitter jag hos henne, har ätit och stuff. Snart kommer folket. Blir en toppen kväll!!!!!


PARRTYYYEEEYY!! / Moa! =D


härligt härligt!!!!

Haaaj.
Igår var jag i stugan, chillade och hade det gött :) Skyndade mig hem och duschade och kring sex komme nils och plockade upp mig med bilen. Vi såg bio "Änglar och demoner". Var faktiskt bra, fast en aning lång ! Sen drog vi hem till mig, drack kaffe, var ute och cyklade och kvällen avslutades med Star Wars 3.

Idag har jag skrivit min engelska redovisning, svenska uppgift, pluggat matte ! =) Ikväll är det hos klas som gäller. Grillat och gött folk! Han fyller ju 18 ;)

Å imorgon sticker jag till Moa, kommer hem på söndag nån gång =) pööööööössssss

vackert

guud så härlig kväll!
Har suttit på balkongen och målat , drukit kaffe. Skönt att bara ta det lugnt.
Ska försöka börja på arbetet i engelska nu. Ska redovisa nästa tisdag.

Grattis till klas, som fyller 18 idag :D


Sen har jag ju inte berättat vad som hände mig för två veckor sen =) ! Vi har köpt en liten valp. Idun heter den. Här kommer nån bild på det lilla livet ( Nej klas, det är inte en mopp )



tråååk

Utmanad av Pellen...



Berätta 4 sanningar om dig själv:


- Har fobi för rävar

- Är helt galen i hjortron

- Min dröm är att kunna spela banjo

- Suger på att komma ihåg saker



Berätta 4 saker du gjort idag:


- Haft en lektion, kör

- Varit på EstetTeaters slutproject "Pelle svanslös"

- Tittat i gamla fotoalbum

- Ätit en jätte god ostpaj



Berätta 4 saker du har på dej just nu:


- Fina grå mjukisar

- Grön adidaströja

- Underkläder förstås

- Glasögon



Skriv ner 4 saker du hatar


- Skitsnack

- Rävar

- Kaviar

- Höjder



Skriv ner 4 saker du älskar:


- Musik

- Min kära familj och mina älskade vänner

- Att rita

- Mysa med film

JAG UTMANAR

- Hanna

- Linnéa

- Maria

- Anna


sol sol

Hooooojja!
Vad har jag gjort hela helgen ? Jo, det ska jag säga er. Jag stack till arvdisjaur på fredagen. Chillat med kusinerna hela helgen. Söndagen bestod av 50-års kalas för min kära moster. Massa smörgåstårta , tårta och sol i massor!

Orkar inte dra igenom nått i detalj =) här kommer nån bild.

         




Idag, måndag har jag haft matteprov, termins och spelat brännboll =) En lektion imorrn, en på onsdag, sen lediga tors fre :D

.

vaaad jag verkligen inte orkar det här... gaaaaah
vad är det som är feelet...





ännu mer *host*

Nationella engelsak i morse. Gick rätt hyffsat, inte helt åt pipan. Efterföljande lektion bestod av kulturhistorie prov, vilket inte heller gick fyskam. Min lilla försök att plugga igår fick resultat. Nu har jag en lektionkvar eftersom jag ska skippa min sång pga min dåliga hals. Så vid fyra slutar jag, sen blir det hem och skriva engelska tal och plugga matte. Ännu är inte helvettet över..

Imorgon blir det nkB, engelska redovining och mateprov. urs å fy...

håhåjaja

En lektion idag, sen dansuppvisning. Grymt duktiga!
Efterskolan blev det lite chill, prommis osv. sen tv innan maten sen drog jag mamma och pappa till åbyn.
Blev att plugga den mesta tiden, snacka lite med mormor och morfar ! Och nu så är jag hemma. Chillar en aning innan jag ska sätta igång med plugget igen.

Hade inte så mkt mer att skriva =)

puss

eyyy, det är inte lätt att gå musik

Kuhiprov - torsdag*
Sångläxa - torsdag
Pianoläxa - tisdag
Termins - måndag
Matteprov - fredag
Engelska nationella - torsdag
Engelska redovisning - fredag
Körprov - tisdag

eyyy, det är inte lätt att gå musik ;)

Tisdag

Tjooooba!
Ännu en chill dag =) ! Startade med piano klockan 12 och sen en snabb träff med kören.
Klockan tre ska jag iväg och jobba en stund, skrapa ihop lite pengar. Fixade typ sommarjobb idag också, känns bra! Då kanske jag har råd med några utflykter i sommar trots allt.

Igår kväll satt jag hemma och försökte göra plugg men det slutade med att jag gjorde ett tema "Team-Jacob" till min mobil. haha. Gustaf komme en stund där vid nio tiden. Det roliga var när han skulle hem med moppe. Ack, moppen gick inte igång och tillslut sa han " Näe, jag lämnar den här och går hem" . Då gick jag ut, och på första försöket fick jag igång den ;) hahaha, har hänt en gång förut så andra gången gilt!

Ikväll blir det matte-, sång-, piano- och kuhiplugg. Sen har vi ett tal i engelska som jag måste jobba på. Kanske nils kommer på besök en stund också :)


*host*

Hejhoppppp!

Nu kommer lite uppdatering =)

Lördag: Var hemma hela dagen, chillade osv. Efter middagen komme frida, vi for på ica och köpte ingridienser till en tårta vi bakade till elina. Det blev marängtårta med massa godis. Sen gick vi över till elina. Fast när hon skulle blåsa ut ljusen så vägrade dom slockna, snacka om evighetsljus. haha. Vi såg robinsson, sen drog vi till johanna! Därefter for jag och frida hem till mig och såg lite film.

Söndag; Elina ringde mig vid tolv och frågade om jag skulle med och se EMD. Såklart följde jag ! Efter tre låtar och en räkmacka mötte vi upp elin och begav oss och lirade tennis.

Kan väl kanske säga att vi hade lite problematik med tennistränandet idag..

1. Vi var tre spelare
2. Elina hade typ tagit med sig studsbollar istället för tennisbollar
3. Solen lyste i ögonen
4. Det var vattenpölar nästan överallt som hindrade en från att springa
5. Man fick lera och vatten i ansiktet efter det att en boll lyckats hamna i en av dessa pölar

Och när man tänkte att "nu kan det fan inte bli värre" så började det störtregna. HAllelluujah moment!


Därefter for vi till elina, såg tv, körde lite vattenkrig. På kvälln vare chill som gällde =) fick lite sällskap också!





Så Måndag idag. Matte och Ensambel A. Skippade idrotten för jag har hostat hela helgen så det fick vara. Ikväll blir det plugg följt av nått rolig hoppas jag ? :)

helg

hejjhopp!
Min dator håller på att lagga sönder :@ guud vad jag hatar sånt!
I onsdags hade vi som sagt spelning, var gudarns nervös men allt gick bra till slut. hahah att sjunga med kören gick väl sisådär, första låten blev det mest fnitter av ;) haha. Men låten Habanera som jag och klas spelade gick väl helt okej även fast jag hade en hel del oordning på papperna.

Igår for jag hem från skolan, mådde riktigt illa igen :S emma och klas hörde jag mådde ungefär desamma, kanske nått som går nu. Sen har jag blivit riktigt förkyld nu också. Tror det beror på jag och gustafs prommis i onsdags, hade typ bara läggings, sen har det inte blivit några tidiga kvällar i veckan så jag får väl skylla mig själv.

Ikväll ska gustaf komma igen ( han är inte snabb, skulle ha varit här för 40 min sen) , vi ska hyra film och äta Ben and Jerrys. Det blir fettnajs! haha


GRATTIS TILL ELINA 16 ÅR, fyllde i onsdags =) Ska umgås med henne och frida imorrn så då ska hon få min present. Hihi!



gadsno

heeeeeeelou =)

sen kväll igår, somna säkert inte förrn ett vilket är väldigt sent för en tjej som jag som är van att sova vid tio!
Hur trött som helst i morse ( fast det vare värt ! )

Far jag till skolan.
Det regnar, YEYYY!
Hinner ca 100 meter sen kommer en fet lastbil och vips så var jag nyduchad.
Cyklar hem byter kläder.
7 minuter kvar tills lektionen börjar.
Tar moppen.
Stressar som en galning.
När jag kommer fram så står det på skärmen " NkB - eget arbete" , alltså läraren är inte där.
Halvsover i estetsoffan.
Får ont i huvudet.
Mår illa.
Far hem.
Det regnar.
Nydushad igen.
Tar ett bad.
Sover en timme.
Far till tanläkaren.
Blir bedövad i hela käften.

Och nuså är jag hemma =) Sitter här utan talförmåga, lyssnar på lite skön musik. Ska strax ta tag i matten.

Ikväll ska vi spela, sjunga och ha oss på musik-café. Blir nog bra det. Är lite smått nervös... men det gåår som det går!

kössssss


Idag

Hejjjjjhopp! En helt vanlig måndag, matte- fattar ingeting, ensambel A- funkar, ensambel B- klarar just å pass, otroligt nervös idag, sen idrotten var inställd =)

Klockan två komme moa och anna till mig, vi drack kaffe och repade. Snart klara :D:D Sen åt jag middag och for på bugg med claes!! Klådde upp han i bordtennis också ;) hehe.. nu ska jag? hemliiiiiis, berättar imorrn =] ,
pössssss




snaaaaart

Igår efter middagen for jag till johanna :) Där såg jag, elina och felicia robinsson tillsammans med henne. Vid 10 tiden drog vi ut och lekte. Vi var runt 20 pers. Sen for jag hem =)

Idag har jag varit och jobbat, sett buggtävling med ottilia ( Moa och Hanna tävlade, komme tvåa) , sett en film och strax ska jag och jobba lite till inann maten =) Ikväll blir det bara film, om ingen annan har nått att komma med ?







Jag säger bara ; Sviiiikare!

negg

Var förbi hos ottilila en stund, snackade lite..
Nu ska jag ut och spinga sen ikväll blir det alle =) det var länge sen..
vet inte riktigt vad det blir =)


längtar som något..

Celibat

Humör, inte på topp! Saknar en kär vän som man aldrig hör av, saknar pengar, saknar motivation, saknar ork.

Men å andra sidan kan man väl inte vara depp när det är nästan 20 grader ute och strålande sol?


ring mig nu.

RSS 2.0