31

Hej gott folk! Nu är allt packat och klart. Efter maten sticker jag till arvidjsaur och kommer hem söndag eller måndagkväll =)! Ha en bra helg! BYE


meeeeeeejbi=)


30

MAtte, knäckt ryggen hos doktorn ---> nu blir det edda med mois, ut och springa, mat, hockey och plugg hos fridus




In looove... kind of


29

Kann inte säg mer än att livet leker!

Idag hade jag en lektion, matte. Sen for jag hem och åt, plockade på mig lite badsaker och for till edda och motionsimmade. Sen blev det ett kort fika på KafeKanel innan jag mötte upp elina på resia.

 Japp, mina damer och herrar; nu är det officiellt att jag och elina reser den 21 maj till turkiet. Kan knappt vänta!

Ikväll ska jag försöka få bort lite jobb, börja packa inför arvidjsaur.

Ska käka nu! BYE


28

Tjenixen!
I tosdags var jag och elina och snackade på resia. Och det är numera bestämt. Imorgon efter skolan går vi raka vägen och köper en resa till turkiet i maj. OMG!
'
Helgen har varit helt okej. S8 på fredagen, funkade men jag fick aldrig skymt av anders bagge, var var du?
Lördags dagen spenderades i sängen. Hur skönt som helst att bara dega. Kvällen blev nått liknande men skräckis och godis tsm med johan.

Idag har jag försökt rycka upp mig, men det tog ändå ett bra tag innan jag tagit mig upp ur sängen. Nu har jag varit och tränat och nu ska jag ut och hjälpa pappsen med skottningen innan jag ska se film. BYE!



25

Jahapp! Hejhej!
Idag har vi haft projektmässan, gick finfint och vi fick mkt bra respons. Gårkvällen spenderades med johan, blev snack om bilar å skräckfilm..

Nu ska jag dega, göra lite läxa innan jag ska på campus, vi har spelning ikväll! Sov gott, hare bajs bra! hejdå

24

Gårdagen spenderades med en lektion på skolan, sen hem och för att fixa det sista inför mässan imorgon. Det känns riktigt bra och roligt att få visa upp vad vi gjort. På kvällen blev det träning, puls, sen direkt blev jag och frida uppplockade av björn och vi for till erikslidbacken där det blev pulkaåkning och snack framför elden. Trevligt.

Nu ska jag snart ner på stan och köpa två tröjor innan skolan börjar. TJOflöjt!!



Från i söndags när jag,frida och elina var och åkte.

22

Hej igen kära blogg!
Länge sen som alltid! Lovet var underbart. Umeå sen hemavan. Måste säga att Hemavan var kanonlyckad! Trots jobbiga ledare, olyckor och nästan en polisanmälan, var det kanonnnnnn!

I helgen har jag varit med ottilia, frida ohc alice på fredagen. Sov helt ensam hemma för första gången. Lördagen spenderades på pappas relaxavdelning tsm med hemavandudes m.m. Det var riktigt trevligt och jag upptäckte till och med att jag är vigare än jag trodde. HAHA!

Denna vecka kommer bli en lugn vecka på skolfronten. Ingen matte, projektarbetet är nästan klart och skall visas upp på mässan på tordag, inga läxor! Så jag ska sysselsätta kvällarna med träning och umgås med vänner och bekanta. Nu inväntar jag att mois ska ringa!



8

Umeå var grymt kul! Vi hann med mkt, shopping, fest, utgång, bio m.m Här kommer lite bilder från fredagen och lördagen!

     

Söndagen spenderades tillsammans med elina och markus och denna dag tillsammans med emma. Nu äre dax för mat sen lite jobb! BYE

5

heeeej igen. Har haft som en paus från att skriva. Ser verkligen ingeting bra i det men!
Idag är det sista dagen innan lovet, känns WONDERFUL! Direkt efter skolan sticker jag, frida och ottan till umeå. Där blir det utgång ikväll, och imorgon shopping och bio! =)


RSS 2.0