jajamen

Japp, nu drar jag till hemavan :) frida kommer snart och hämtar mej sen kör hennes mamma oss till bussen.
Kommer hem på torsdag :)
puss



Ännu en torsda

Ännu en skoldag :) Har klarat av den bra. 6 olika lektioner har jag på torsdagar, det är riktigt tufft :) plus att idag hade jag mentorsamtal. Det gick bara fint, mamma och pappa var riktigt stolta vilket är jätte roligt !!

Efter skolan for jag till coop för att inhandla lite smått och gott inför fjällen, sen for jag och pappsen förbi stan. Nu har jag ätit och fått hjälp med matten (har matteprov imorrn) av min käre bror. Fattar faktiskt nu :) han var duktig på att förklara!

och på löradg bär det av, hemavan! Ska bli helt underbart. Ska bli skönt med en lugn vecka även fast jag har rätt mkt skolarbete att göra :/







Alla gör misstag? Stora eller små.
De är lätt att göra det men det är svåra att ta tillbaka?
När man väl har tagit det där lilla felsteget, går det inte göra det ogjort, det bara går inte.
Ibland gör det ju inget heller, du gör ett misstag och snart är det glömt.
 Men andra felsteg gör att du kan förlorar något eller någon.
Det är så lätta att göra och helt omöjliga att göra ogjorda.

yesbox, alright

Hejhopp! Igår for jag hem från skolan pga grädden vi åt till lunch:S tror inte jag tål den!
Vid fem for jag och tränade och sen och solade. Har verkligen bleknat sen vi komme hem från thailand !

Idag har jag bara haft en lektion, tog mig desvärre inte från skolan förrän halv ett. Nu har jag städat mitt rum, bakat en rulltårta och dushat. Om några minuter ska jag bege mig ner till stan för att införskaffa lite grejer innan fjällen ( lördag) och sen ska jag faktiskt klippa mig :) Har inte klippt mig hos en frisör på ett år. Sist var när jag blev blond och det var nästan ett år sen =) Ska bli roligt! Efter staden ska jag på middag hos Erikssons, sen hem och plugga iaf :) knaske hitta på nått annat!



Idag fyller Moa Edström 18 år! Grattis älskling :*



just let it go

Hejhopp!
Skrev som aldrgi nått igår :) så jag ska berätta var jag höll hus. Klockan elva for jag och elina med skotern till skotertävlingen i klutmark. Där vid ett kom Elise, Maria och Evelina. Vi fikade i nån stuga där vi nog egentligen inte fick va, haha :) men om man inte frågar så kan ju ingen säga nej ! Därefter drog  jag och elina hem, eller vi träffade nils en snabbis och jag passade på att välta skottern i djupsnön !

Kvällen tillbringades hos min kära granne. Oth, Gossip Girl, lite Eli Stone och två avsnitt av The Hills. Jätte skönt att bara chilla en kväll framför tvn :]

Ja och nu är man inne på sista veckan innan lovet ! Känns gode skönt att få en paus från skolan. I veckan har jag två prov ; KuHi (typ bild) och matteprov (eftersom jag inte gjorde det i fredags). Sen blir att försöka  hinna sticka klart min mössa innan fjällen på lördag och sen träna. Beach 09? haha, work it out!

Idag hahr vi haft uppspelnng med EnsambelA, haha gick väl sådär. Sen snöruggby på gympan! Grymt kul ;D

Ikväll blir det bugg och plugg.!

lördag

Igår blev det att vara med Elin, Elina och några kågepojkar :)
Idag gick jag upp där kring tolv, ovanligt för mej. Sen har jag städat, suttit vid datorn och varit ute med skoter.

 

My happiness depends on you

Ingen höjdar dag på skolan idag, onej!



vad blir det ikväll ? vem vet.

:/

En riktiigt lång dag. Kom inte mig hem förrän kvart i fem. Känner mig riktigt stressad nu med skolan :S Imorgon har jag två prov som jag måste plugga till. Men sen så har jag ju lovar claes att bugga. Så ikväll blir det bugg och en hel massa plugg.


peppar hemavan nu

En lektion idag. Skit skönt! Efter skolan for jag och mamma och sökte sommarjobb, IGEN!. Hon är jätte angagerad i detta med sommarjobb mer än jag faktiskt! Efter vi varit runt for vi ut och gick powerwalk med doggen.

Nu har jag ätit och ska snart iväg på edda för att simträna och bada =) det blir jag, elina och emma ! blir skita bra!



( ja och elin , falkan-07)

mjo

En skoldag. Tog bussen hem, var ju så himla kallt :S i morse var det drygt 30 minus här hemma.
Nu ska jag strax sätta på mig täckbyxorna och dunjackan och cykla till campus där jag ska träna ! Nu har jag tänkt komma igång på riktigt med träning !!!

Ikväll blir det plugg, har matteprov på fredag. Måste försöka göra mitt bästa ! :) Även engelska prov på fredag, urs.




Sommar tack ^^

jobbigt, oja

Hejhopp!
Allt är det bara jag som är alltmänt less ? Känner att jag inte har någon som helst motivation att göra nått vettigt. Vet inte heller var jag ska hitta den där motivationen. Känner som jag kämpar på utan den och det är helt meningslöst! suck.

Ikväll var det tänkt att jag skulle plugga och bugga. Men jag är alldeles för trött för att orka mig hemifrån och motivatioen för att plugga finns inte. Så varför inte göra nått roligt? Hockey? nej, ingen var peppad eller sugen på att följa. Så det blir prommis med doggen, sen kanske plugg, ska försöka verkligen :)







Vad är värre?
Att gilla nån man inte vill,
eller att vilja gilla nån men inte kunna.

fin dag





skoterkörning med ottiii idag :D , wie vädret var megabra!
vi drack varm choklad och fikade bullar och kexchoklad

Alla hjärtansdag firades med Elina,Frida och Elin och dejt. Vi åt gómiddag på tatung sen for vi förbi isac och sen hem till mig. Vi såg nån film som hette Reno, haha.







Idag äre söndag, å jag ska plugga matte. Har som sjutit fram det där länge nu. Ska ner och fika sen sätta igång!
Ikväll blir det nog träning av ntåt slag, måste komma igång på allvar igen!

väntar

hoho, skolan idag var chill. Funkade. På nkB testade vi alkoholer, sen engelska där vi håller påatt förbereda en debatt. Vår grupp är för dödshjälp. Nu sitter jag och väntar på Maria, hon ska komma och äta här innan vi ska fara till hanna och basta med boys and girls. Medans jag väntat på att hon ska lyckas ta sig från stan till mig har jag hunnit städa hela övervåningen, druckit kaffe, och skaffat en ny bloggdesign :)

Imorgon är det alla hjärtans dag, vad ska alla göra då ?
Har varit ensam, inte haft nån kille, på alla hjärtans dag. Så jag kommer fira den tillsammans med mina älskade vänner. Vi sak ut på middag på tatung. Fast jag kan inte sluta hoppas på att nån gullig människa skulle skicka en ros, eller ett kort till mih :D det är typ det gulligaste nån skulle kunna göra. Eller ett blombud ? Det är typ det finaste man kan ge till nån :) Nä nu ska jag sluta drömma.



hemma

For hem från skolan. Kunde inte bli av med min huvudverk trots att jag tog en verktablett i morse :S

Det blev att fara hem och sova cirkus en timme, dricka lite kaffe ( har hört nån stans att det ska vara bra), ätit en till verktablett, sätta på mig mina glasögon och varit ute en snutt :)

Passade på att fota lite i det vackra vintervädret. Är inte direkt nån fotograf av mig, men här kommer några bilder :) !




       


hejhej

Försökte skriva igår, men fick mig inte in på nått vis.
Igår hade vi Eurovision konsert, vi skulle egentligen inte vara med från början men vi fick tryckas in i programmet och spela Eurovision-fanfaren. haha. Men det gick bra. Hemliga bandet var Cookies and Beens, tre tjejer. Hur bra som helst! Helt sjukt.

Nu har vi engelska, har lång dag till fyra idag. Sen blir det hem och laga middag.
Här kommer en bild från våran KutteHitte dag i torsdags.

 

lö och sö

En gode najs lördag :)! Mat hos anna , fettnajs! Sen ut :)
Bilder säger mer än ord, så här kommer några bilder från finmiddagen med älskningsflickorna ! (måste göras om)







Idag ( söndag ) , har jag varit och sjungit i kyrkan. Det var faktiskt förvånadsvärt roligt :D Ikväll blir det bastu med Otitlia, Emma och Hanna. Skit bra avslutning för helgen!

Kaffe och KallaKvällar

Igår blev bara en hemmakväll. Bilen var insnöad så jag tog mit ingenstans och ge mig ut med cykel hade jag itne tänkt försöka mig på igen. Så det blev att sitta hemma med kaffe, kladdkaka och film ! :) inte pjåkigt det heller!



Idag har jag varit och sökt lite sommarjobb, och fixat en praoplats för v. 14. Jag ska vara  på buketten :) blir skit najjs!
Det hade kommit in endel vårnytt såg jag när jag var nere på stan, så vid tre tar jag bussen in till stan för att shoppa loss lite! Har också hunnit varit ute nu på morgonen med min syster Anna, mina kära grannar Elina och Ida. Vi har lekt i snön, hur härlgit som helst!

Kvällen är ännu oklar, mina kära kusiner John och Elsa kommer med bussen kring fem så vi får se vad vi hittar på =)

min snöiga dag

Hejhopp!
Idag har vi haft en rött okej dag. Förmiddagen bestod av engelska och KuHilektion. På fter middagen hade vi KutteHitte dag. Vi sjöng några renässans sånger med Maritn sen gick vi vidare till bild. Där fick vi en bild som vi skulle efterlikna. Våran var en målad bild av jesus, som var död och några lärjeungar som stod och sörjde. Våran ironiska tolkning av det blev en död snövit och tre galna hippisar med sprit och vinflaskor som hade supt ner stackars lilla skönheten. (kägger ut bilder på måndag)

Sen när jag skulle cykla hem blidde det inge roligt.
Okej, i morse tänkte jag. Jag cyklar , vadå ? det snöar ju bara lite granna. Jobbigt vare men jag tog mej fram. Sen under hela dagen har det snöat på. Så när jag ksulle hem där vid fyra så var det hur mkt snö som helst, min cykel var igensnöad och det var inte det minsta plogat på vägen. Varken mamma eller pappa eller staffan kunde hämta mej så det var bara att cykla.
Typ det värsta jag gjort i mitt liv. Jag hade bara jeans och konversskor på benen så jag frös som in i glödheta. Urs. Tog mig iaf hem efter cirkus en halvtimme.

Ikväll blir det att chilla, antingen med emma,hanna och maria eller med elina,elin och amanda :) vi får se vilket det blir. Men först har jag skoterförarbevis prov nu om en halvtimme. HAhah har inte alls varit duktig och pluggat :) hoppas det går vägen! Är ledig imornr, YES!

 min kära stuga nu i vinterlandet.

1

Okeeej, idag hade vi skoteruppkörning. Haha, kan ju som inte säga att det gick helt felfritt. En kon svishade iväg, en ramlade och en fick skoter-David flytta på :) hih... men jag antar att ajag blev godtjänd trots det :D det var faktiskt jätte svårt att svänga med den där gammskotern.

Efter detta, som tog cirkus en halvtimme gick jag och elina tillhennes mormor och fikade. Det var ju så himla fint väder så det var riktgit skönt :D Påvägen hittade vi en spark slängd som vi tog, skit bra faktiskt :O .



Ikv'äll ska jag nog bara tade lugnt, är jätte trött :) hoppas ni får en bra kväll!


30 o 31 o 1

Lite snabb info om min helg.

Fredag , vart det bio " Benjamin Bottoms otroliga liv" den var skit bra, men sorligt :/ och brad pitt är som alltid snygg?

lördag, ställde klockan på halv nio för det var dax för skoter kurs. Jag och elina var lite övertrötta och satt och skrattade och pratade tills skoter David hotade att sätta en på toa och en åt ett annat håll. men vi fick sluta tidigare än tänkt, halv tre. Sen for jag och hanna och handlade mat på ika, panpajer varte ;) Sen till emma, åt och gjorde oss klara sen vidare till therese. Dit kom anna med ögonbindel, sen suråprised :D

Jag stannade typ bara till kvart i tio för jag var så himla trött och skulle ju upp imrogn. Då hade jag tänkt gå den 3 km långa vägen till emam för att hämta mina grejer innan pappa hämtade mig. Men hur gick det då? Jag hade alltså klackeskor och jag ramlade flera gånger. Halt vare.


Söndag, snart ska jag på skoterkurs igen. Det är uppkörning coh jag har inte jört på ett år. Jag hoppas det går vägen men jag kan ju köra innerst inen så det kan itne bli så svårt :) Ikväll blir det nog ingen träning, kanske ska chilla med en film eller nått.


Puss



RSS 2.0