Juli 29, 2012

Har haft en lugn helg med surströmming, häng med emma, os med jocke och lina, sagan om ringen filmer och såklart jobb!
 
Suktar efter torsdag då jag ska få vara ledig två dagar, vilket känns behövligt. Fram tills dess fylls dagarna med jobb och kvällarna med träning, vänner och familj!

Juli 27, 2012

Trött , ont i axlar, blåsor fulla munnen och jobb .... gårdagen var piss!
 
Familj, tårta, sol och grillat  .... men en helt underbar gårkväll!
 

 
Idag tar vi nya tag med jobb, sängshopping och häng med Anna!

Juli 25, 2012

Efter jobbet idag så for jag och kikade på stan med syster. Inhandlade  present till Mamma som fyller år på söndag.
Sen blev det gymmet. Länge sen sist och blev därför att ta det lugnt!
 
Nu ska vi käka middag och sedan sätta oss ner och planera. Vi ska nämligen kanske ut och resa igen! Yippie! :D
 
 

Juli 24, 2012

Fyra dagars ledighet har bestått av stugmys och Goe Invitational! Har varit fantastiskt roligt men nu är det dax för arbete.
 
Idag har jag jobbat 7-17 och det fortsätter i samma stil i 8 dagar till = money!!
Ikväll efter middagen tog jag och linus en uppfriskande promenad! Härligt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Juli 19, 2012

Minigolf och glass med Hanna, Emma, Maria, städning av lägenheten, jobb, frisbee kastning, härliga promenader, stugan, mys med lillvalpen... Så har mina senaste dagar sett ut och idag är det heldag jobb! Efter jobbet åker jag iväg till stugan och stannar där till Lördag. Känns otroligt skönt och jag ska passa på att vila upp mig ordentligt!
 
På lördag vankas Goe Invitational fotbollscup och sen påkvällen blir det middag och fest tillsammans med ytterliga 200 människor! Är taggad till tusen! :)
 
Kanske skulle satsa på mörkare hår till höst/vintern?!
 
 

Juli 16, 2012

Trots att det inte blev Arjeplog i helgen har det varit fullrulle här! I lördags blev det spontanutgång tillsammans med Emma. Vi skakade rumpa på Verandan tills stängning! I går blev det bakisdag med massa film och go mat!
 
Nu ska jag bege mig mot bussstation och sedan ta bussen mot åbyn där jag ska spendera min dag i stugan!
 
 

Juli 14, 2012

HeJ! Gårdagen blev en riktig slappardag. Film och lunch med anna och sedan grillning och spelkväll med massa killar i Östanbäck. Ikväll hoppas jag kunna tagga till tjejerna för fest och utgång men först blir det kinamat till middag!
 
 

Juli 12, 2012

ÅÅÅÅÅÅH! Blir GALEN på mig och mina förkylningar. Nu har jag fått en riktigt jobbig en som satt sig i halsen och i skallen.... Vilket innebär ingen Arjeplog :(
 
Skulle helst av allt skita i det och åka iallafall. Men då blir jag väl sängliggandes nästa vecka plus att jag varken känner mig taggad på tvådagars festande eller kry nog att vara social. Det blir en lugn 4-dagars helg istället och siktar in på att hänga med Elina när hon kommer hem nästa helg!!

Juli 9, 2012

Efter helgens jobb blev det en lugn kväll igår i läggan med choklad och Planet Earth.
 
Veckans planer ser liknade ut med jobb och relativt lugna kvällar! Laddar nämligen upp inför helgens bravader då det bär av till Silveryran tillsammans med Tobbe, Johanna och Amanda! Vi ska dit och hälsa på Elina och spendera helgen på Kraja, där hon jobbar! Längtar att få träffa den lilla krabaten igen! ;)
 
Hihi!

Juli 8, 2012

Söndag: Jobb 12-15 :)! Vad händer ikväll?
 
 

Juli 7, 2012

Trodde jag publicerade detta igår men icke! Här kommer det iallafall!
 
Åh! Vilken underbar dag vi hade igår här i Skellefteå!
Jag och Emma hade bestämt oss för att åka till Boviken för sol, bad och kolla lite på beach fotbollen! Vi skyndade oss för att hinna med gratisbussen som gick, men när vi kom till busstation träffade vi Tobbe och Bessam som berättade för att att bussen gick bara på Lördag. Men vi hade turen och fick åka med deras skjuts till Boviken!
Där blev det sol och bad, lunch och glass, prat och fotboll! Vi fick skjuts hem vid fyratiden av våra gamla klasskambrater Linnea och Linda.
 
Igårkväll så åkte jag och Linus förbi hemma hos mamma och pappa för att säga hej till mormor som kommit för att hälsa på! Sen åkte vi hem till oss och åt chips med dipp till Planer Earth!
 
Idag har jag jobbat 10-14. Nu blir det grillat och ikväll häng med världens bästa Anna!

Juli 5, 2012

Gårdagen spenderades tsm med Anna! Otroligt trevligt! Vi for hem till mamma och pappa och gick ut en promenad med hundarna! Oj vad dom lekte! Efter det for vi på Coop och köpte oss varsin sallad och satt oss sedan på Manhemskajen och käkade, pratade och åt jorgubbar! Efter middagen bar vi iväg tillsammans med Linus och Artic till Svarttjärn för att fiska. Killarna fick ingen fisk, Anna en och jag drog hem vinsten på tre fiskar. (Anna skyldig mig en glass, notera...)
 
Idag har jag jobbat 7.30-15. Det är ett ganska lagom långt pass! Ikväll har vi varit hos mamma och pappa och fikat tillsammans med Linus familj! Dom ville se valpen innan han skickas iväg till sina nya ägare! :) Hade bakat en sommrig cheescake med fläder och jordgubbar!
 
Nu blir det en tidig kväll för oss här i huset. Linus ska upp och jobba och jag ska iväg och sola med Emma imorgon i Boviken! Vi har bestämt oss att fara vid elva tiden så vi hinner suga ut all sol som ska vara imorgon!!
 
 
Bus i älven!
 
 
Cheescake med fläder/vanilj smak och jordgubbar! MUMMA!
 
 
 

Juli 3, 2012

Halllojjj! Har haft en otroligt bra helg med grillat, stadsfest, vänner, dansa på bord, åkt karusell, middag med jobbet, lars winnerbäck och mycket mer :)! I veckan kommer jag vara mkt ledig vilket behööves ! Var inne och jobbade extra igår men hoppas inte deet blir så mkt mer i veckan!
 
Igårkväll så hängde jag hos moa tillsammans med henne, amanda, fredde sen kom moas syster amanda och deras kusin förbi! Vi sjöng allsång, spelade spel och såg skräckiflm!! Komme hem där vid fyratiden så jag känner mig rättså sliten idag! Haha
 
Anna i lördag med superdrinken!

RSS 2.0