GOTT NYTT ÅR!

Såg att inlägget igår ine publicerats! Wierd..

Idag är de sista dan på detta år! Imorse stack vi till linus föräldrar och käkade frukost. Sen bar det av till solbakcen för att inhandla bakis mat och lite alkohol :) Sen for vi till burvik och hälsade på och lämnade bilen där. Eftersom vi är borta i tre månader ska linus ställa av bilen! Nu är linus tillbaka på solbacken för att inhandla fyrverkerier och jag ska börja göra mig iordning! Strax efter fem blir vi upphämtade!
Gott Nytt år allihopa!!!




Nyår förra året!

Dan före sista dagen!

Hejsan! Dålig uppdatering på sistone men jag har rent inte orkat :) ! Igår hade vi släktmiddag med kusinerna + deras barn och män. Jätte trevligt :) dock blev det en tidig hemgång eftersom jag har känt mig väldigt trött och sjuk de senaste tre dagarna! Köpte en kamera igår också! :) Fick ett bra pris på 8400 kronor. Då ingick det en Nikon D-5100, en lins 18-105, kameraväska, 8 GB minne och ett uv-skydd! Kändes superbra! Så nu har jag nått att fota med under våran resa. Påtal om det så är det endast 10 dagar kvar! Sjukt snabbt har det gått : )!

Imorgon är det nyårsafton. Är ledig hela dagen så det känns så skönt! Vi ska städa lägenheten ikväll (hela lägenheter ser ut som en bombnedslag, kläder och papper överallt) så man får sova ut riktigt ordentligt imorgon!
Nyårafton firas tsm med emma, pontus, nina, viktor m.fl hemma hos nina och viktor i deras hus i kåge!! :)

!

Blev  inget julbak ikväll så jag ska stanna hemma med älsklingen och mysa och planera lite om resan! Så julbaket blir imorgon :) !!


Gammal bild från Boviken

snö snö snö, tö tö tö

Urs vad det snöar! Visst vill jag att det ska bli massor av snö? Det får gärna snöa ända fram till nästa år för mig. Men det är just detta med att det snöar och det är plusgrader vilket resuletar att det slask överallt. Går knappt köra bil och mindre att cykla. Huvva! Men jag läste på yr att det skulle bli kallare så hoppas!!

Idag jobbar jag ett extrapass mellan 8-16. Hilda ville vara ledig så jag jobbar för henne idag! Sen blir det hem för att käka en snabb middag och klockan 18.00 har jag bokat in ett pass med bodycombat!
Sen tänkte jag hinna förbi hos anna för att baka klart. Vi hade ju julbak i fredags men hann inte göra klart det sista. Så det får bli ikväll :)

Imorgon jobbar jag bara till tolv. Då ska jag på gymmet en sväng sen hem och umgås med bror. Han har ju kommit hem nu från 6 veckor i asien. Blir asskoj att se alla bilder! Så man får ännu lite mer resfeber ;)


Fredagsledigt!!

Idag är det ledig fredag!! :)  Steg upp vid nio och har städat undan, damtorkat och damsugit läenheten och tvättat! Duktiga jag! :)

Nu har jag precis gjort mig klar och ska sticka till anna för idag är det julbak med dessa brudar!!


Jobb i Boliden idag ,trallala!

Idag är jag och jobbar i Boliden tillsammans med Maria ,Apotekchefen på lassa. Hon hämtade upp mig vid halv åtta och sen tar jag en buss hem vid fem. Efter det blir det träning direkt på friskvårds innan jag ska äta middag! :)
Ikväll ska jag till anna och umgås. Vi brukar ju alltid se DHW på tisdagar men det verkar som om det har slutat. Så det blir att titta på nått annat på tv, mysa med lillvovven och tjattra! Blir super trevligt :)! Bara älskar att umgås med lilla annapanna!! ♥

Måndag

Idag är det måndag igen! Tycker det är ganska skönt att veckorna går snabbt. Ju snabbare det går desto närmre är det innan vi ska fara!

Idag är planen den att jag ska iväg och gymma på en liten stund. Sen ska jag fara och försöka få tag i några luciabiljätter till musikprogrammets luciatåg på fredag. Om jag hinner sen ska jag fara på scondhand innan jag ska hem och göra lunch! Sen blir det jobb mellan 14-19.15 idag! Tycker det är ganska skönt att jobba lite olika tider. Vissa dagar heldagar, vissa förmiddagar och vissa eftermiddagar!


Bjussar på en härlig Thailands-bild från förra vintern!! Åh, vad jag längtar!


Myyys!!!

Idag är det bara jobb till ett. Sen blir det träning, bus i snön med hundarna och kanske lite julbak. Ikväll blir det att hänga med anna, frida, julia och emma!!

Klubbdag på Apoteket Hjärtat!

Har varit en hektiskt dag på jobbet! Klubbdag på Apoteket Hjärtat.
Så jag har sprungit runt som en tok och gjort goodiebags, kokat kaffe och fyllt på med varor.
Efter jobbet blir det att hämta upp linus sen ska vi iväg och gymma. Ikväll ska jag få fara och hälsa på Anna som äääääääääntligen har fått hennes lilla ögonsten, en mellanpudel valp! Som hon har längtat! Är så glad för hennes skull!!! :) Så det blir att mysa och gulla med hennes vovve ikväll och såklart umgås med Anna.
Imorgon blir det jobb igen 7-17 sen middag hos mamma och pappa! :)

Det känns otroligt skönt att denna vecka är över och att det snart är helg, trots att jag jobbar både lördag och söndag. Snart är det inte länge kvar till jul och sen en vecka därefter nyår och en vecka därefter så far viiiiiiiii!!! :D

SNö snö snööööööö

Har haft en härlig ledig dag idag. Imorse städade jag hela lägenheten vilket behövdes. Sedan for jag hem till mamma och pappa och gick en underbar långprommis med vovvarna. Det har ju ÄNTLIGEn kommit snö så det är så fint ute nu! Sen blev det lunch, ducsh och hem och dega.

Nu har vi precis satt upp duschväggen som ääääääääääntligen har kommit! Vi fick den för ca två veckor sedan men när vi skulle sätta upp den så BOM så sprängdes ena väggen. Men nu har den nya kommit och de sitter på plats ! Så snart har vi dusch igen ♥ !! Nu ska vi fara til linus föräldrar så linus ska få duscha sen blir det myss med film! Imorgon jobB!


(Ett kort taget för många år sedan.  Jag och våran hund vi hade då, Daffie. hahah söt bild )

!!!

ag hade en superbra födelsedag igår! For hem och sov en stund efter jobbet sen blev det mat och fika hos mamma och pappa tillsammans med kusiner, linus föräldrar och betty!

Fick bl.a pengar, koppar, te, mixer, creme brulee- brännare, bok osv! Mycket nöjd!

Idag har jag jobbat mellan 7-14 for jag hem en stund till mamma och pappa innan jag klockan 14.50 hade tid hos sjukgymansten! Fick betala för första gången! Det är ju gratis till man är 20 så hä'danefter blir det dyrt :/

Nu ska jag baka muffins. Ikväll blir det att fara och handla och planera lekar inför lördagen då jag ska ha kalas med middag för ca 30 pers.  Blir kanon kul! Ska också göra mitt första besök på systembolaget idag! Kan inte fatta att jag får gå in där själv hädanefter!

RSS 2.0