galet!!!!!!!!

GAHHH! det där var det roligaste jag gjort på länge.

Kom just hem från konsert, a touch of africa där vi sjöng en hel hög med en afrikansk kör. Har aldrig sett så mkt energi och lycka i någon som sjunger. gaaaaah... blir ´galen?! Är helt uppe i varv nu. Ska försöka varva ner med en wallanderfilm, men jag vet inte om jag kommer lyckas.

ALLA SOM INTE VAR DÄR , NI MISSADE NÅTT ENASTÅENDE!



onsdag

enambel a - sång - samhälls - ledighet

fick kraftigt blodsockerfall på samhällsen. Kände mig yr och svimfärdig. Så jag for hem. Nu har jag gjort klart elinas kjol så det är bara att komma och hämta den! Nu ska jag göra mig klar och på ett tag nalkas stan. Ikväll är det konsert, är skit peppad!


   120:-


tisdag

Dansträning - svenska - provning av studentmössor - trummor - kör

Nu är jag hemma och har ätit mig mätt. Sitter och chillar med en kaffekopp och nöter min sångläxa som jag inte hunnit titta på förrn nu (har lektion imorrn, så det är lite brådis). Tänkte försöka sy en bit på elinas kjol som jag ska göra till henne innnan jag far till emma där vid halv åtta för idol och svenskaplugg!

Känns skönt, imorgon har vi bara lektioner till halv tolv. Desvärre ska vi vara på plats inför konserten klockan fyra men det känns bara roligt! Hihi


måndag

trött som vanligt idag.
Men som tur var fick vi sluta en lektion tidigare än vanligt så det var skönt. For på stan en stund med elina och köpte tyg till en kjol jag ska sy åt henne. Efter det blev det hem och sittandes vid datorn en stund, och vad händer ?! Jo på nått sätt lyckas jag flytta en bildmapp ( där jag förvarar alla mina bilder ) till en annan mapp. Sen går den inte att flytta tillbaka eller öppna, och det står " Mappen är tom". PAAAAANIK!  som tur var kunde patrik komma hit och fixa det åt mig, LYCKA!

Kring halv åtta komme claes och hälsade på. Det blev tv tittandes och popcorn med grillkrydda och mjölk, mumms! Nu har jag duchat och sängen nalkas. Är super trött men vill egentligen inte sova.... men okej då, gonatt



en av de bilderna vi tog igår


söndag

Idag har jag vart och jobbat, fixat lite hemma, fotat med frida. Ikväll blire chilll..med nån =)


lördagkväll

På kvällen for jag och frida och ottilia hem til ottilia. Tände ljus och spelade spel. En stund senare komme markus och john. Vi for hem där vid tvåtiden..

Här är en bild på kjolen jag sydde. Det är dålig vinkel men det syns ju lite granna. Kjolen är en svart hög kjol med rosett.


lördagdag

heeeellow =)

Vaknade relativt tidigt, ont i skallen. Efter en värktablett, städ av rummet, mat och dusch for jag till ottilia ! Vi snackade och sen bestämde vi oss att fara på stan för att inhandla tyg. Sen for vi hem till mig och satte igång att sy varsin kjol. Resultatet är inte helt färdigt än men det ser hellyckad ut hittils!!! Ska lägga in en bild sen på verket!

Ikväll blir det nog ottilia, vad vi ska hitta på vet jag inte än. Men nått roligt blir det definitivt.




hahah så jäkla vacker man var.... INTCH!


fredag

var just och pass jag tog mig upp i morse. En lektion blev det sen hem och sova. sköönt. En walanderfilm sen tvärre på stan med frida. Köpte skor och tyg, imorgon blire att sy!!

Fredagskvällen tillbringades med frida och elina. Blev film, "true ugly" ( huuuuuur bra som helst, är kär) sen for vi ut med elinas rullstol i regnet och hälsade på hos pär där det var fest. Station ikväll för alla som är 18......

Sen bar det hem och nu är jag hemma. Är så trött så nu blire wallander sen sova. sköönt att slippa jobba i helgen.

natti!

VINST!

komme hem från en jätte bra match, aik-luleå, 3-1. Hemma väntade förlorna, fyra stycken pite/arjeplog bor. Srry killar ;)

Nu ska jag äntligen få sova. nattinatti

torsdag

Hejjjhopp, idag har jag haft en lektion på en halvtimme. Sen blev det stan och sen  princip hem. Nu blire mat och sen hockey med bäst frida. ha en bra kväll!



Onsdag

HejhoP!! skolan som vanligt. Hade Gemu prov på sista lektionen och det gick helt okej. Sen hem och framför tvn. Ska snart till eriksson och äta middag, ikväll kommer kusinen. DÅ blire idol blandannat.

Jag var inne på räddabarnens hemsida och var bara tvungen att skänka 50 kr, det är ju ingeting. Gör det du också skicka sms FÖRÄNDRING till 72950 och skänk 50 kronor.

nu ska jag göra mig klar och bege mig iväg, HEJDA



måndag

trött som vanligt, men efter mammas blodprover på mig steg jag upp och gjorde mig redo för skolan. Hade dans med inprovisation. Riktigt kul faktiskt. Sen fick jag veta att idag hade vi gigg på en invigning (hade tydligen glömt bort det). Så det blev lunch sen iväg till moröbacke. Där blev det sång och fika, sen tillbak till skolan för kör. Vi håller på att öva för en konsert som är nästa onsdag, "a touch of africa" heter den och det är jätte bra låtar tycker jag. Så köp biljätter på turistbyrån om ni är sugna på att komma?

Ikväll blir det lite plugg, sen?. Egentligen har jag valpkurs med lilldoggen ikväll men det regnar och är blött så mamma får fara :]


Utvärdering av dagen:
Dagens doft : Escada ocean lounge
Dagens humör: Ovanligt happy!
Dagens låt : Helen Sjöholm - Duvemåla hage (sångläxa)
Dagens vill ha : Nån att tråka med ikväll?
Dagens måste : En kaffekopp, och det är NUE!
Dagens längtan : Efter helgen.
Dagens negativitet : Det regnar och är blött
Dagens träning : ingen, är sjuk.
Dagens kläder : Blå chinos, adidaströja
Dagens Makeup : Mascara
Dagens Saknad : Värme, sol och bad


måndag

hej hallpj!
Hemma idag :( Har varit halvsjuk nu i mer än en månad, kan de inte gå över snart :@ Mamma ska ta massa prover på mig när hon kommer hem, vi ska se om jag har tvar eller nått.. Har iaf sett  två wallander filmer idag.  Har bestämt mig för att se allihop här framöver.

Hoppas att jag orkar mig iväg till skolan imorrn, missar så mkt när man är borta. Sen längtar jag så himla mkt till nästa helg, då blire att hälsa på i umeå och shoppa ♥

 

 


söndag

god morgon ! Är på strålande humör idag.

Hade en kanon trevlig kväll igår. Blev prat, lite dans sen så badade vi i poolen som fanns i källaren. Åh så kul det var! älskar att bada, tihih. Efter det kom polisen och mingos förbi, frågan är varför?!

Egentligen är jag uppe alldeles för tidigt för att ha kommit hem sent. Men det är det så att vi går valpkurs med lilldoggen och det börjar klockan tio. Så det är bara att stiga upp och dra sig iväg. Senare idag blir det att plugga, gå en prommis och ikväll kanske bio om vi kommer ihåg att köpa biljätter.

Näe nu ska jag ta och ducha, gå ner och fika sen sticka iväg! Tack för en trelvig kväll igår och ha en bra söndag. puss



lördag

ÅÅhej! Idag har jag varit duktig! Jag var och jobbade i morse, gjorde bort allt så då slipper jag imorrn. Nu har jag duschat och ätit och strax ska jag med mamma på solbacken för handling m.m. Sen blire hem, hitta kläder för ikväll, packa ihop badkläderna, äta, dra iväg till frida för att fixxa mig sen kommer moa ochhämtar oss där vid halv sju och sen bär det av till lövånger för partay. Tror det kommer bli rätt kul ändå.

Ses där då?



fredag

Dax för min dagliga uppdatering. Idag var det en jobbig dag på skolan. Har lektion på lektion från 8.30 till 16.00. Efter skolan plockade frida upp mig och det bar iväg på stan. Köpte ett par skor, sånna där som alla hade förra året, kommer inte på namnet. ajjja...

Sen blev det kör, hem och äta sen frida igen. Elina komme strax därpå. Sen ringde vi kippe och johan som plockade upp oss sen drog vi till hemmakväll. Hyrde tenacious d? Den var rolig. Sen gick jag och frida tillbaka till henne efter att ha skrivit "hej" med blad på kippes bil, varför vet jag inte? Men nu är jag iaf hemma.

Imorgon blir det jobb sen lövånger. Blir nog kanon kul!

Nu vill jag inget annat än sova =) är tött! godnatt

var bara tvungen att slänga upp denna otroligt vackra bild?!


gahh

sitter och ser tv som vanligt, är trött och har inget liv. Ikväll blir det hundkurs sen idol iaf. Får se om det blir med sällskap eller i ensamhet. Peppar på helgen iaf. Imorgon blir det barnkör och frida sen lördag? Antingen lövånger eller inte, får se...

Nu ska jag fokusera på tvn. hejda!


gahh

låååååååång dag i skolan idag. Var inne på Aha och bokade teorilektionerna. Känns br att komma igång med körkortet. Nu sitter jag och väntar på maten, sen blir det prommis med doggen sen idol?


snabb uppdatering

Idag, dans, piano och livs viktiga relationer på skolan. Sen kom ottilia och vi började på min danskoregrafi. Sen for jag hem och lagade mat åt familjen. Efter en god middag for jag och jobbade. Kom just hem, nu blir det idol och göra bort en hel del läxa. Sen en tidig kväll för jag vill vara pigg imorgon =)!

Hoj


SÖNDAG

Haaalloj!
Gårkvällen spenderades med emma och kusinen elsa. Vi såg film "hundtricket",  det var länge sen jag såg den. Den är ju faktiskt rättså bra? Sen for jag iväg och jobbade mitt sista pass för helgen. Kändes skönt

Idag har vi firat min bror som fyller 20 nästa vecka. Kring ett blir det kalas. Sen ska jag föröska hinna med lite läxa och jobba innan hockeyn klockan 16.00? Blir ett bra avslut på helgen.

Imorgon är det dax för ännu en skolvecka.... är fortfarande förkyld, det suger!



helg

Heej!

Min fredag bestod av en hel del skola, sen förbi stan för att boka in teorilektioner men dom hade tyvör stängt så det blir att göra det måndag eller tisdag nästa vecka. Sen for jag hem, tog på mig prommenad skorna och gick en härligt uppfriskande prommis med ottilia och doggen till ika för att inhandla lite godis. Efter middagen for jag till ottan, där fixade vi musik till min danskoregrafi, såg idol och lite annat på tv. Efter min myskväll for jag in till stan och gjorde bort lördagsmorgonens jobb. Kom hem där vid halv ett och la mig i ett bad.

Idag ska jag försöka jobba lite till, sen blir det nått trevligt ikväll. Måste ut med doggen snart också även ta en tur på stan!




torsdag

heeeeeejhallop! idag har jag haft en underbart lugn och chill skoldag. Först sovmorgon till 12.15. Då var jag en sväng in på stan för ärenden på banken bl.a. Sen ensambel B sen hål då jag och frida for hem och kollade tv, fikade. Sen svenska 1.5 timme senare då såg vi bara film, så det var naaaaaajs.

Nu sitter jag och ser top model :] väntar på mat, är hur hungrig som helst. Sen blir det en lång prommenad med doggen och sen idol 20.00??! Ska höra om nån har lust att komma och kika meme. Blir kanoners!

Bror är hemma över helgen förresten :D





sötnos

ahhh... äntligen hemma. Har varit helt död idag. Hade skolfoto som nog blev inte så illa ;) fick hedersplatsen allara längst fram, så håll utkik när skolkatalogen kommer!

Nu har jag satt på mig myskläder och ska titta på Top Model som börjar klockan 16.00. Har blivit som tokig i det programmet haha, ja e tönt. Förresten, såg ni Idol igår? Fyfan vad bra den där 16 åriga killen, felix var. Älskar sånn där konstig, halv falsk röst. Vart helt iiin looooove :] Blir att kolla ikväll igen klockan 21.00, TITTA VETTJA!!



 

dahh

hejjghopp!

Idag har varit en chillarsdag verkligen. Två lektioner endast. Svenska med film och sen trummor. Helt okej om jag säger så. Nu sitter jag hemma i mysläder och ska försöka göra bort lite läxor, träna doggen innan ottilia kommer vid sju. Vi ska nog snacka en hel del och se idol som förövrigt har sesongsstart ikväll klockan 20.00.

Imorgon är det skofoto. Blev knepigt att komma på hur man ska se ut men kom fram till att vem passar jag bättre som än magnus uggla? Vi är ju som lika på alla håll och kanter. Fluff, feta glajor, jeans, convers, skinnjacka och en hel del atityd. Blir nog kanoners ;)


helg

fredag ; skola -> kör -> moa -> estetfetst..

HAde super kul, trots min lilla olycka );




lördag ; chilldag -> jobba -> middag -> myskväll hemma

ont i hela kroppen, förkyld, såg "pojken i den randiga pjamasen", jätte bra men sorlig..




söndag ; hundkurs -> lunch -> nu blir det 83 års kalas -> jobba en stund!

Nån som vill chilla med mej ikväll ?




onsdag

Skola. Äta. Vila. Körlektion. Vila. Sova.







miss u

Vet inte som vad jag ska skriva. Hade ännu en dag i skolan. Efter det for jag och frida på stan för att shoppa lös. Kom hem med ett par skor och en hårfärg. Imorgon ska vi fara och informera på skolor för barnkören som börjar på fredag. fuck.. estarfest på fredag också, hur ska detta hinnas?

Ikväll blir det chillars kväll med frida. Måste göra undan en och annan läxa innan hon kommer. puss



( Fotade igår med moa )


RSS 2.0